امین خسروشاهی: محیط رشد افراد را آماده میکرد
امین خسروشاهی، دانشآموخته دانشگاه شریف است که سالها در شرکت شاتل فعالیت داشت و اکنون…
۱۶ شهریور ۱۴۰۳
پس از تغییر رئیس دانشگاه صنعتی شریف، به علت اختلاف نظر موجود میان رئیس دانشگاه با دکتر تابش و سایر اساتید، بسیاری از آنها از جمله شخص دکتر پیش از موعد بازنشسته شدند. اما پس از این اتفاق، ایشان با توجه به محبوبیتی که میان دانشجویان خود در آمریکا داشتند و درخواستهای مکرر آنان مبنی بر مهاجرت دکتر به آن کشور، سرانجام به آمریکا مهاجرت کردند و در دانشگاه استنفورد به فعالیت خود ادامه دادند.
دکتر تابش هماکنون در دانشگاه استنفورد مشغول پژوهش و تحقیق در خصوص تکنولوژیهای نوین آموزشی و همچنین هوش مصنوعی هستند. علاوه بر این تحقیقات، ایشان استارتآپ جدیدی تحت عنوان «پلیآپ» به منظور آموزش مسائل ریاضی و فیزیک به صورت بازی و سرگرمی برای دانشآموزان و کودکان طراحی کردهاند.
فهرست سایر مطالب یادنامه دکتر تابش آرش برهمند: تابش ابدی یک ذهن پاک دکتر تابش: حالا نوبت جوانها است بخش اول: آغاز راه حسین معصومی همدانی: آدمها را خوب میشناسد علیاصغر اسکندربیاتی: دکتر تابش خودباور است بیژن ظهوری زنگنه: خیلی به جوانها اعتماد میکرد علی اصغرزاده پارسا: خصیصه تابش، مردمداری است بخش دوم: در دانشگاه صنعتی شریف سعید سهرابپور: حیف که دکتر تابش در ایران نیست سیاوش شهشهانی: ایشان بسیار اهل عمل است ناصرعلی سعادت: دغدغهاش بیکاری فارغالتحصیل هاست محمد قدسی: چهره برجستهای در المپیاد داشتند بخش سوم: المپیادیها احمد مرشدیان: دلمان تنگ شده است امید نقشینه: یکی از وجوه تمایزشان صبر بود امین خسروشاهی: محیط رشد افراد را آماده میکرد روزبه پورنادر: ایشان حقیقتاًً جای پدر ما بودند سعید ایران فرد: دلسوزترین استادی که شناختهام علی زواشکیانی: مدام در حال فکر و ایده جدید هستند علیرضا زارعی: درخواست دانشجویان بیپاسخ نمیماند محمد مهدیان: مدیون ایشان هستیم رضا محمدی قایقچی: به ما اعتماد می کرد زهرا عمرانی: ساکن قاره هفتم