درباره افـطاری پـیوست
نهمین مراسم افطاری پیوست، در همان محل همیشگی و پس از دو سال وقفه برگزار شد. دو سالی که به دلیل همهگیری کرونا بسیاری از مراسم لغو شده بود، پیوست نیز نتوانست میزبان فعالان صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات باشد و امسال نیز علیرغم تلاشها مجبور به کاهش تعداد مهمانها شد. گرچه با وجود این کاهش، باز هم بیش از ۴۵۰ مهمان در مراسم افطاری حضور داشتند. طیف گوناگون و متکثر مهمانان پیوست که در تمامی ادوار گذشته وجود داشت در ضیافت امسال نیز دیده میشد؛ به گونهای که شاهد حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات دولتهای دهم تا سیزدهم در این مراسم بودیم.
مهمانانی از بخشهای خصوصی، دولتی و شبهدولتی همه با هم جمعی را تشکیل داده بودند که شاید مهمترین مشخصه مراسم افطاری پیوست باشد. جمعی که در کمتر مراسمی میتوان آنها را در کنار یکدیگر دید و پیوست تلاش میکند آیینهای تمامنما از ICT ایران باشد.
این صفحه که پیش روی شما قرار دارد، بخشهایی از مراسم را منعکس میکند و یادگاری است از میزبانی پیوست.
محل برگزاری
از رمضان سال ۱۳۹۲ تا کنون همواره مراسم افطاری پیوست در مجتمع فرهنگی رفاهی پل رومی برگزار شده است
مشاهده روی نقشه
ادوار افطاری پیوست
افطاریهای پیوست به روایت تصویر
سال ۱۴۰۱
نهمین مراسم افطاری پیوست، در همان محل همیشگی و پس از دو سال وقفه با حضور طیف گوناگون و متکثر مهمانان در ضیافت امسال نیز دیده میشد؛ به گونهای که شاهد حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات دولتهای دهم تا سیزدهم در این مراسم بودیم.
سال ۱۳۹۸
میتوان گفت بدون اغراق، مهمانانی که در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ در مراسم افطاری پیوست شرکت کردند، بزرگترین جمع ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران را تشکیل دادند. جمعی که از مدیران ارشد و میانی دولت، نمایندگان مجلس، اعضای شورای شهر، مدیران بخش خصوصی، استارتآپها، رسانههای ICT و فعالان این عرصه تشکیل شده بود.
سال ۱۳۹۷
ششمین افطاری پیوست در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ برگزار شد. در این مراسم از مهمانها دعوت شد هرکدام یا یک ایموجی یا نماد یکی از شبکههای اجتماعی، عکس یادگاری بگیرند. چند صد مهمان پیوست، در شبی به یادماندنی، دیدارها را تازه کردند.
سال ۱۳۹۶
۹ خرداد ۱۳۹۶ پنجمین مراسم افطاری پیوست با حضور جمع بیشتری از مدیران دولتی و خصوصی بخش ICT کشور و فعالان این صنعت برگزار شد. در این مراسم که همزمان بود با ماههای پایانی دولت یازدهم، از حاظران در این مراسم، درباره عملکرد دولت در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات، نظرسنجی شد.
سال ۱۳۹۵
افزایش تعداد مهمانان در سال چهارم، نشان داد که طیف بیشتری از فعالان صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات دور هم جمع شدهاند. یکشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ از مهمانان پرسیده شد «چالش توسعه فناوری اطلاعات در ایران چیست؟» و هرکدام از آنها با یک یا چند چالش را به عنوان پاسخ خود اعلام کرده و با آن عکس یادگاری گرفتند.
سال ۱۳۹۴
سومین سال برگزاری افطاری پیوست، همان نقطهای بود که نشان داد فعالان و مدیران ICT کشور این مراسم را به عنوان رویدادی هرساله، پذیرفتهاند. دوشنبه ۸ تیر ۱۳۹۴ سومین افطاری پیوست با حضور حدود ۲۰۰ مهمان برگزار شد. مهمانهای آن شب، هرکدام داخل یک قاب اینستاگرامی رفتند که تازه داشت به عنوان یک شبکه اجتماعی، جای پای خود را محکم میکرد.
سال ۱۳۹۳
«به راهبران فناوری بپیوندید» این شعار پیوست برای دومین مراسم افطاری بود که در ۱۸ تیر ۱۳۹۳ برگزار شد. جمعی که در افطاری دوم حضور داشتند، اندکی از مهمانان سال اول بیشتر بودند. مهمانهای دورهمی سال دوم هرکدام با یکی از طرحهای چاپ شده در ماهنامه پیوست، عکس یادگاری گرفتند.
سال ۱۳۹۲
یکشنبه ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ مصادف با ۲۶ رمضان ۱۴۳۴ ماهنامه پیوست در حالی که تنها چند ماه از آغاز به کارش میگذشت با اتکا به آشناییهای قدیمی، اولین مراسم افطاری را برگزار کرد. حدود ۱۰۰ مهمان در اولین افطاری پیوست حضور داشتند که باید گفت دوستان قدیمی هیچگاه از یاد نمیروند.
مهمانان افطاری پیوست از نگاه آمار
افتخار ما این است که هر سال میزبان جمع کثیری از فعالان و مدیران حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور
بودهایم.
سال ۱۴۰۱
مهمان
سال ۱۴۰۰
برگزاری به صورت مجازی
سال ۱۳۹۹
به دلیل همه گیری کرونا برگزار نشد
سال ۱۳۹۸
مهمان
سال ۱۳۹۷
مهمان
سال ۱۳۹۶
مهمان
سال ۱۳۹۵
مهمان
سال ۱۳۹۴
مهمان
سال ۱۳۹۳
مهمان
سال ۱۳۹۲
مهمان
دورهمی افطاری پیوست
از نگاه مهمانان
مراسم افطاری پیوست
روایت شنوتو
درباره افـطاری پـیوست ۱۴۰۰
هر سال یکی از روزهای ماه رمضان، افطاری ماهنامه پیوست فرصتی بود که در کنار یکدیگر با هم بودن را گرامی بداریم. نه تنها یک فرصت آیینی که مجالی بود برای بحث و نظر آزادانه. افطاریهای پیوست طی ۷ دوره برگزاری از سال نخست تولد ماهنامه پیوست، توانست به محفلی گرم برای پلزدن میان قطبها و اقشار مختلف بازار و صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران تبدیل شود. جایی که دولتمردان جدید، سلف باراندیده خود را میشناختند و نوآمدهها با بازیگران سنتی آشنا میشدند. منتقدین حرفهای تصمیمسازان را به چالش میکشیدند و سپس در شبکههای اجتماعی و روایتهایی شنیداری خود، سخن از آن «شب مشهور پیوست» میگفتند. امسال که در دومین رمضان پیاپی، امکان برگزاری مراسم افطار وجود ندارد؛ به نیت فشردن دست شما از دور و دادن حداقل پیامی از امید، این صفحه میزبان شما خواهد بود تا رسم دیرین ما فراموش نشود و بمانیم برای روزهای روشن آینده.
پادکست افطاری مجازی پیوست ۱۴۰۰
این فایل صوتی، روایتی است از آنچه در سالهای پیش در مراسم افطاری پیوست میگذشت و دریچهای است به پشت صحنه دورهمیهای هر ساله.
نمایشگاه استارتآپی ۱۴۰۰
هر سال تعدادی از استارتآپها در مراسم افطاری پیوست به صورت رایگان حضور داشتند و محصولات خود را به مهمانها معرفی میکردند. امسال نیز ۵ استارتآپ در کنار ما هستند. مشاهده استارتاپها
نمایشگاه مجازی افطاری پیوست
استارتاپهای پیشنهادی افطاری ۱۴۰۰
پداسیس
«پداسیس» استارتآپی است که توانست با تولید روبات اسکلتهای بیرونی اکسوپد همپای توانیابان، سالمندان، افراد کمتوان و افراد ضایعه نخاع گردنی شود. به این شکل دنیایی برای آنها ساخت تا «راه رفتن» دیگر یک رویا نباشد. این ربات به کاربر در راه رفتن، نشستن و برخاستن کمک میکند و میتوان از آن به عنوان ویلچر هم بهره برد.
سید مصطفی حوائجی، مصطفی نقیپورفر، سعید بهزادیپور و سجاد ازگلی چهار موسس این استارتآپ هستند. آنها در حوزه روباتیک سابقه طولانی دارند. با توجه به تجارب و سوابقشان در سال ۹۳ با ایده تولید روبات اسکلتی گرد هم آمدند و در سال ۹۴ شرکت «پویندگان دانش سیستمهای توان افزای پاسارگاد» یا پداسیس را ثبت کردند.
مشاهده سایت پداسیسآیقصه
استارتآپ «آیقصه»، دنیایی مملو از قصه برای کودکان است. تیم آیقصه داستانها را خلق، تصویرگری و صداپیشگی و در پایان منتشر میکند. البته داستان پیدایش «آیقصه» با دیگر استارتآپها بسیار متفاوت است. زمانی آیقصه پدید آمد که قصهها تمام شده بودند و امید ترابی یکی از موسسان «آیقصه» بابایی بود که دیگر نمیدانست هر شب چه داستانی برای دختر کوچکش تعریف کند.
«آیقصه» محصولاتی چون «شهر آیقصه»، برنامههای صوتی چون «شهر آیقصه»، «کمد سحرآمیز»، «قصههای سیاره گردو»، «ماجراهای دارکودارکو» و غیره، برنامههای تصویری چون ماکی ماکی و دفتر خلاقیت را دارد. تیم «آیقصه» در ابتدای فعالیت خود، قصهها را در شبکههای اجتماعی و پلتفرمهای مختلف به اشتراک میگذاشتند و حالا تمام قصهها در اپلکیشن آیقصه در دسترس کاربران است.
مشاهده سایت آیقصهآلفا ریلیتی
استارتآپ آلفاریلتی با داغ شدن بحث بورس و سهام عدالت از ابتدای سال گذشته و همزمان با شیوع کرونا و شلوغی دفاتر پیشخوان یکی از محصولات خود در زمینه احراز هویت دیجیتالی را عرضه کرد. این سرویس مبتنی بر هوش مصنوعی است.
کاربران تنها در یک مرحله با استفاده از دو ماژولAnti-Spoofing و Livness بومی که ساخت این استارتآپ است و ثبت اختراع هم شده، احراز هویت میشوند. در این نوع احراز هویت دیگر نیازی به خواندن متن یا ارسال ویدیو نیست. تمرکز این تیم بر محصولات واقعیت افزوده (AR) و واقعیت مجازی (VR) است به همین خاطر سرویسهایی چون ردیابی درون ساختمانی (indoor navigation)، دستیار راه دور آلفا و یک بازی مبتنی بر ارزش واقعیت مجازی عرضه میکنند.
مشاهده سایت آلفا ریلیتیبیشتر بدانید
درباره ماهنامه پیوست
ماهنامه پیوست
ماهنامه پیوست اولین رسانه مدیریتی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران است. این ماهنامه در حقیقت حاصل وصلت روزنامهنگاری فناوری ایران با راهبران بازار فاوای کشور است که میکوشد گرهها و چالشهای سیاستگذاری، مدیریت و توسعه کسب و کار در این بازار را شناسایی کند و با همراهی نخبگان این بازار برای آنها راهحلی ارایه کند.
از جمله مهمترین بخشهای این ماهنامه که توسط جمعی از روزنامهنگاران با سابقه این حوزه و مدیران ارشد فناوری کشور تاسیس شده است میتوان به پرونده ماه، باشگاه مدیران، خدمت و تجارت، حقوق فناوری اطلاعات، پیوست جهان و راهحل اشاره کرد. پروندهای مفصل در مورد مهمترین اتفاق هر ماه، ثبت تاریخ شفاهی در قالب گفت و گو با یک مدیر، یک شرکت باسابقه حوزه فناوری و استارتآپها، معرفی و بازشناسی خدمات بانکداری و دولت الکترونیک، استفاده از ظرفیتهای قانونی برای فناوری اطلاعات کشور و معرفی مهمترین گرایشهای فناوری در جهان در همین بخشها از ماهنامه اتفاق میافتد.
ماهنامه پیوست که زمستان سال ۱۳۹۰ رسما کار خود را با ۱۲۰ صفحه تمام گلاسه آغاز کرده است در سالهای اخیر توانسته روایت به روزتر و جوانتری هم از اخبار راهبری فناوری اطلاعات کشور روی سایت و توییتر خود ارایه کند. مجموعه تصویری « پیوست سی» هم بخشی از همین رویکرد چندرسانهای به مخاطبان جدید است.
سایت ماهنامه پیوستمحل برگزاری
مجتمع فرهنگی رفاهی پل رومی
تهران، پل رومي، خ شریعتی، خیابان استانبول، کوچه حافظ پلاک ۱۹