skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

ماهنامه شماره ۱۱۵ پیوست در شهریور منتشر شد از پرونده دو ساله وزیر تا روایت پلمب و فرهنگ طرد چهره‌ها

۵ شهریور ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۷ دقیقه

شماره ۱۱۵ ماهنامه پیوست

ماهنامه شماره ۱۱۵ پیوست در شهریور ۱۴۰۲ منتشر شده است. مالیات الکترونیکی و ثبت صورت‌حساب شرکت‌های بزرگ و کوچک در سامانه سازمان امروز مالیاتی، موضوع تیتر یک ماهنامه شماره ۱۱۵ پیوست است که با توجه به نزدیکی و مهر ماه و پایان مهلت اتصال به این سامانه، از اهمیت زمانی هم برخوردار است. تیتر «داده‌های مالیاتی روی خط» برای پرونده مرتبط با این تیتر انتخاب شده است.

در این پرونده، گفت‌وگو با مدیرعامل یکی از شرکت‌های معتمد مالیاتی به همراه اظهار نظرهایی از سمت شرکت‌های نرم‌افزاری و گزارش‌های مختلفی درباره ابعاد این موضوع آماده است.
اگر مشترک ماهنامه پیوست نیستید می‌توانید نسخه آنلاین ماهنامه شماره ۱۱۵ پیوست را تهیه کنید. با خرید اشتراک از طریق بخش راهنمای اشتراک می‌توانید به نسخه آنلاین و آفلاین شماره‌های گذشته نیز دسترسی داشته باشید.

شماره ۱۱۵ ماهنامه پیوست

پیوست جهان در این شماره به پرونده‌ای با موضوع «فرهنگ طرد» پرداخته است که باعث سقوط یک‌شبه چهره‌ها می‌شود. ماهنامه شماره ۱۱۵ پیوست به همراه گزارش‌های متعددی درباره پایان دو سال وزارت عیسی زارع‌پور، وضعیت پرداخت‌یاری‌ها، امنیت در بانکداری الکترونیکی، مشکلات حوزه تبادل رمز ارز در ایران و برخورد با برخی کسب‌وکارهای فضای مجازی در مرداد ماه امسال منتشر شده است.

گزارش ماه شماره ۱۱۵ ماهنامه پیوست

در بخش گزارش ماه علاوه بر نگاهی به اخبار فناوری طی ماه گذشته، به پرونده دو سال اول وزارت زارع‌پور پرداخته شده است. عیسی زارع‌پور،‌ کسی که وزارتخانه‌اش را وزارت توسعه شبکه ملی اطلاعات خواند و می‌خواهد ۲۰ میلیون فیبر نوری به دست مردم برساند و با کمک جوانان فضای مجازی‌ای در «تراز انقلاب اسلامی» بسازد، در طول دو سالی که سکان این وزارتخانه را به دست گرفته چه کرده است؟ آیا زارع‌پور به وعده‌هایش عمل کرده است؟

ناداستان شماره ۱۱۵

قسمت ناداستان قبلا با نام باشگاه مدیران منتشر می‌شد و در بخش مصاحبه این قسمت گفتگویی خواندنی با کتایون سپهری منتشر شده است. در مقدمه این مصاحبه می‌خوانیم:

… خودش باور دارد قدرتش در ارتباط و فراخوانی آدم‌هاست و برای همین وقتی کسی به او گفته شیوه کار کردنش خاله‌بازی است، آن را به قدرتش تبدیل کرده. شاید مهم‌ترین نکته‌ای که در این گفت‌وگو یاد گرفتم ایمان کتی به ترکیب جادویی زنان و کارآفرینی است و با همین دیدگاه اعتقاد دارد باز در تاریک‌ترین روزها هم چراغ اکوسیستم استارت‌آپی روشن می‌ماند. این گفت‌وگوی پر از زن و زندگی را از دست ندهید.

خدمت و تجارت شماره ۱۱۵ ماهنامه پیوست

در بخش خدمات و تجارت موضوعات متنوعی مانند چالش جدید پرداخت‌یاری‌ها در زمینه تجمیع وجوه و موضوعات امنیتی در حوزه بانکی مورد توجه قرار گرفته است. همچنین مصاحبه مفصلی در مورد استفاده از خدمات الکترونیمی در مدارس می‌خوانید.

هفته آخر تیر و هفته ابتدایی مرداد امسال، هفته‌ای سخت برای اکوسیستم استارت‌آپی ایران بود. «دیجی‌کالا»، «ازکی» و «طاقچه» سه برند مختلف در حوزه خرده‌فروشی، فروش بیمه آنلاین و کتاب‌های الکترونیکی به خاطر تصاویری از رعایت نکردن حجاب شرعی از طرف برخی از کارمندان، با سه نوع برخورد مختلف روبه‌رو شدند: دو ساختمان اصلی اداری شرکت دیجی‌کالا پلمب شد، مجوز ازکی تعلیق شد و اپلیکیشن طاقچه از دسترس خارج شد. در گزارشی به این موضوع پرداخته‌ایم.

ذره‌بین شماره ۱۱۵ ماهنامه پیوست

اینکه اجرای پروژه مالیات الکترونیکی در ایران همچنان مسیر پرفراز و نشیبی را تقریباً در طول ۲۰ سال گذشته طی می‌کند هزار و یک دلیل دارد. اما یک دلیل آن به سخن داود منظور رئیس پیشین سازمان امور مالیاتی برمی‌گردد. او در مصاحبه‌ای گفته بود: «در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۱، ۴۳۰ هزار میلیارد تومان مالیات از مردم دریافت کردیم.» قانون بودجه ۱۴۰۱ پیش‌بینی کرده بود دولت بتواند ۴۵۴ هزار میلیارد تومان مالیات دریافت کند. مقایسه این ارقام با یکدیگر نشان می‌دهد دولت موفق شده است بسیاری از درآمدهای مالیاتی را شناسایی کند و بخش قابل توجهی از ‌آن را به دست آورد.

بخش رمز‌ارز

گسترش استفاده از رمزارزها در ایران، همزمان با دنیا، باعث شکل‌گیری نهادهای مالی جدیدی به نام صرافی‌های رمزارزی شد. استفاده از فناوری بدون مرز بلاک‌چین در این نهادهای مالی در حالی که بازار داخلی تحت تاثیر تحریم‌های بین‌المللی است، نگرانی‌های زیادی در مورد امنیت دارایی و تراکنش‌ها به وجود آورده است. همچنین نبود قانون‌گذاری در حوزه تبادل رمزارزها هم فضای داخلی را با چالش‌ها و نگرانی‌هایی مانند ادامه فعالیت صرافی‌ها و توسعه خدمات متناسب با نیاز مشتریان روبه‌رو کرده است.

پیوست جهان شماره ۱۱۵ ماهنامه پیوست

پیوست جهان شماره ۱۱۵ ماهنامه پیوست

در این پرونده روایت‌ رانده‌شدگان و طردکنندگان را بازگو و نقش فناوری را بررسی کرده‌ایم که چگونه گستره شرمانیدن و حذف گروهی را وسعتی باورنکردنی در مقیاس جهانی بخشیده و کسب‌وکارهای همه صنایع از جمله خود صنعت فناوری را تحت ‌تاثیر قرار داده است.

۱۹۴۰ میلادی. جنگ جهانی دوم. ایتالیاست که وارد جنگ می‌شود. نینو اسکوردیا از کسانی است به جنگ می‌رود و حالا همسرش مالنا باید در این شهر کوچک کاتولیک‌مذهب واقع در سیسیل تنها به زندگی‌اش ادامه دهد. درست در همین نقطه فیلم است که برخوردها عوض می‌شود؛ نگاه‌های خیره، پچ‌پچ‌ها، سوت‌ها و کم‌کم در ادامه پیش رفتن ماجرا تا جایی که وضعیت زندگی مالنا نفس تماشاچی را می‌برد: از تحریم شدن و طرد تا گرسنه ماندن و تجربه تجاوز.

فرهنگ طرد شاید بشود گفت همچو چیزی است. پچ‌پچ‌ها زمزمه باقی نمی‌مانند، در ادامه به وسوسه‌ای جمعی تبدیل می‌شوند تا از ابزار شرمانیدن علیه فرد یا گروه مورد نظر استفاده شود.

https://pvst.ir/fsp

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو