skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

صندوق بین‌المللی پول از گزینه ممنوعیت رمزارزها می‌گوید

۹ اسفند ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بین‌المللی پول (IMF)، می‌گوید اگر رمزارزها خطرات بیشتری برای ثبات مالی ایجاد کنند نباید به طور کامل از ممنوعیت آنها چشم‌پوشی کرد.

جورجیوا در مصاحبه‌ای با بلومبرگ گقته است: «ما بسیار طرفدار قانون‌مندسازی جهان پول‌های دیجیتالی هستیم.» او افزود این موضوع یکی از اولویت‌های اصلی هیات ثبات مالی (FSB)، صندوق بین‌المللی پول و بانک تسویه‌حساب‌های جهانی است.

با این حال به گفته جورجیوا، اگر قانون‌گذاری سرعت کافی نداشته باشد و دارایی‌های رمزارزی به خطر بزرگ‌تری برای مصرف‌کنندگان و احتمالاً ثبات مالی تبدیل شوند، گزینه ممنوعیت رمزارزها نباید از روی میز کنار برود. او در این زمینه به کشور‌هایی مثل هند اشاره می‌کند که پیشتر ممنوعیت این دارایی‌های دیجیتالی را بررسی کرده‌اند.

رئیس IMF ادامه می‌دهد در صورتی که این موضوعات پیش‌بینی‌پذیرتر شوند و محافظت از مصرف‌کننده را شاهد باشیم نیازی به چنین اقدامی نیست اما ما هنوز در چنین جهانی نیستیم.

صندوق بین‌المللی پول در بیانیه سال گذشته خود اعلام کرده بود قانون‌گذاری رمزارزها را نباید مانعی برای نوآوری به شمار آورد، بلکه باید آن را شیوه‌ای برای اعتماد‌سازی قلمداد کرد.

رمزارزها پول نیستند

جورجیوا در ادامه می‌گوید همچنان شاهد سردرگمی زیادی در مورد پل دیجیتالی هستیم و اولین هدف IMF این است که بین ارز‌های دیجیتالی بانک‌ مرکزی که از پشتوانه دولتی برخوردارند و دارایی‌های رمزارزی عمومی و رمزارزهای پایدار تمایز ایجاد کند.

او معتقد است رمزارزهای پایداری که از پشتوانه دولت برخوردارند «قابل اعتماد» و «فضای خوبی برای معاملات اقتصادی هستند» و دارایی‌های رمزارزی بدون پشتوانه «ماهیتی شکننده دارند، سرمایه‌گذاری پرخطری هستند و پول محسوب نمی‌شوند».

نمایندگان اقتصادی این سازمان و رؤسای بانک‌های مرکزی طی نشست G-20 در هند بیانیه‌ای منتشر کردند که ساخت استاندارد‌های قانون‌گذاری جهانی را برای صنعت‌ رمزارز از جمله رمزارزهای پایدار پیشنهاد می‌کند.

جورجیوا با اشاره به این مستند تصریح می‌کند از آنجا که دارایی‌های رمزارزی تعریف پول را ندارند، نمی‌توانند پول رایج باشند.

در بیانیه‌ای که پس از بحث هیات حاضر در این جلسه منتشر شد، وزیر اقتصاد هند اعلام کرد: ما همچنان با یک سوال بنیادی طرف هستیم که آیا دارایی‌های کریپتو راه‌حل بهینه‌ای برای چالش‌های موجود در سیستم‌های مالی جهان هستند؟

منبع: Decrypt

https://pvst.ir/ebi

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو