تخفیف همیشگی و ۳۰ درصدی بازگشت به مبدا در تپسی فعال شد
شرکت تپسی، با هدف کاهش هزینه سفرها و تسهیل استفاده از خدماتش، تخفیف ۳۰ درصدی…
۲۰ آذر ۱۴۰۳
۲۲ فروردین ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
شرکت علیبابا، غول تجارت الکترونیکی چین میگوید قصد دارد به زودی یک محصول هوش مصنوعی شبیه به ChatGPT را در اختیار کاربران قرار دهد. این ابزار که به شکل بهتری از زبان چینی پشیتبانی میکند Tongyi Qianwen نام دارد.
به گزارش پیوست، بخش رایانش ابری علیبابا میگوید این چتبات هوشمند در آیندهای نزدیک با تمام کسبوکارهای این شرکت ادغام میشود.
شرکتهای تکنولوژی متعددی در چند ماه اخیر از عرضه چتبات هوشمند خبر دادهاند و چین با چندین نماینده، مهمترین رقیب غولهای آمریکایی محسوب میشود. علاوه بر علیبابا پیش از این، شرکت SensTime و بیدو چین هم از عرضه چتباتهای هوشمند خود خبر دادهاند.
عبارت Tongyi Qianwen به معنای «به دنبال پاسخ با پرسیدن هزار سوال» است و علیبابا هنوز نامی به زبان انگلیسی برای این ابزار مشخص نکرده است.
دنیل ژانگ، رئیس هیات مدیره و مدیر اجرایی علیبابا میگوید: «ما در لحظه مهم تکنولوژی هستیم که هدایتش را هوش مصنوعی مولد و رایانش ابری در دست دارد.»
طبق اعلام غول تجارت الکترونیکی چین، Tongyi Qianwen توانایی فعالیت به زبان انگلیسی و چینی را دارد و در مرحله اول به دینگتاک (DingTalk)، اپلیکیشن پیامرسان کاری علیبابا، اضافه میشود.
این چتبات توانایی انجام کارهایی مثل نکته برداری از مکالمههای کاری، نوشتن ایمیل و پیشنویس پیشنهادهای تجاری را خواهد داشت. این ابزار در Tmal Genie که چیزی شبیه به اسپیکر هوشمند الکساست نیز ادغام خواهد شد.
عرضه ChatGPT از شرکت اوپنایآی توجه بسیاری از مخاطبان و شرکتهای تکنولوژی را به ابزارهای هوش مصنوعی مولد جلب کرد. این محصول با تکنولوژی زبان طبیعی میتواند محتوایی مشابه انسان را تولید کرده، به سوالات شما پاسخ داده و حتی مقالهنویسی کند.
مایکروسافت نیز میلیاردها دلار روی این تکنولوژی سرمایهگذاری کرده و هوش مصنوعی به بخش مهمی از محصولات این شرکت تبدیل شده است. غول نرمافزاری آمریکا به تازگی هوش مصنوعی را در محصولات مختلف از جمله مرورگر ادج، موتور جستجوی بینگ و کیبورد SwiftKey ادغام کرده و چتبات هوشمندی به نام BingChat نیز با استفاده از تکنولوژی اوپنایآی خدماتی مشابه ChatGPT را در اختیار کاربران این شرکت قرار میدهد.
گوگل نیز نقش مهمی در رقابت هوش مصنوعی دارد و این شرکت هم از عرضه محصولات مشابه و هوش مصنوعی بارد (Google Bard) خبر داده است.
نهادهای قانونی نیز خود را برای نظارت بر این حوزه آماده میکنند. رگولاتوری فضای سایبری چین روز سهشنبه از پیش نویس مقرراتی برای مدیریت هوش مصنوعی مولد خبر داد. براساس مقررات پیشنهاد این نهاد، شرکتها در قبال صحت اطلاعاتی که برای آموزش این تکنولوژی به کار میبرند مسئول شناخته میشوند.
منبع: BBC