سخنگوی قوه قضائیه: ۳۰۰ بیمارستان به سامانه رهگیری دارو متصل نیستند
حدود ۸۰۰ بیمارستان کشور سامانههای خود را از طریق وبسرویسها به سامانه رهگیری دارو متصل…
۲۲ مهر ۱۴۰۳
مدیرعامل و همبنیانگذار بقراط با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای دسترسی به اینترنت برای توسعه حوزه سلامت دیجیتال، اختلال اینترنت و چالشهای دسترسی به اینترنت در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ را عامل کاهش تعداد ویزیت آنلاین تصویری و افزایش مشاورههای پزشکی تلفنی دانست.
به گزارش روابط عمومی بقراط، مهرشاد تیموری، مدیرعامل و همبنیانگذار این پلتفرم با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد از مشاورههای آنلاین منجر به تجویز نسخه الکترونیکی میشود گفت: ۵۰ درصد از این نسخ مربوط به تجویز روانپزشکان و متخصصان اعصاب و روان میشود.
او افزود: برای مراجعات حضوری حدود ۲۰ درصد نسخههای تجویزی مربوط به پزشکان زنان و زایمان، داخلی و قلب و عروق است.
همبنیانگذار بقراط با تاکید بر اهمیت ویزیتهای آنلاین برای صرفهجویی در زمان گفت: همه این امکانات و ویژگیها زمانی خوب است که شرایط زیرساختی و اینترنت کشور مناسب باشد تا ارتباط بدون اختلال و مناسبی بر بستر پلتفرم بین بیمار و پزشک شکل بگیرد.
تیموری با بیان این که در دوران پساکرونا به طور کلی میزان مشاورههای آنلاین با کاهش روبرو شده است، گفت: با وجود این کاهش، قبل از ایجاد اختلال در اینترنت، استفاده از خدمات پزشکی آنلاین همچنان در جایگاه مناسب و رو به رشدی قرار داشت.
او ادامه داد: در نیمه اول سال ۱۴۰۱ ما شاهد رشد ماهانه ۳۰ درصدی مشاورههای تصویری بودیم. این در حالی است که نیمه دوم سال جاری به دلیل شرایط بسیار نامطلوب و قطعی مکرر اینترنت، با افت شدید استفاده از خدمات آنلاین مواجه شدیم.
به گفته مدیرعامل بقراط، تکرار و استمرار روند اختلال اینترنت باعث شده تا مشاورههای تصویری تا حدی جای خود را به مشاورههای تلفنی دهند.