مدیرعامل گروه توسعه فناوری زعیم: ایجاد سند هوش مصنوعی، اقدامی عجولانه بود
مدیرعامل گروه توسعه فناوری زعیم معتقداست هوشمصنوعی به مفهوم جهانی در ایران ایجاد نشده است.…
۲۲ شهریور ۱۴۰۳
رضا دفاعی همبنیانگذار و مدیر فنی بقراط میگوید: در بازه زمانی ۲۷دی تا ۳ بهمن ثبت نسخ الکترونیکی به دلیل تغییرات زیر ساخت؛ کندی و قطعی اینترنت به خاطر کنکور سراسری ۴درصد کاهش داشته است و از سویی دیگر نوبت دهی تلفنی با رشدی ۲ درصدی و مشاوره تلفنی با رشدی ۸ درصدی مواجه شده که تحلیل این موضوع نشان میدهد کاربران استفاده از تلفن را به اینترنت ترجیح دادهاند.
به گزارش روابط عمومی بقراط در حالی که بیش از ۵ ماه از زمان محدودسازی اینترنت در ایران میگذرد؛ نه تنها بهبودی در وضعیت ایجاد نشده که حتی میزان کندی اینترنت روز به روز بیشتر شده است.بر اساس آمار بقراط در بازه زمانی هفت روزه از تاریخ ۲۷ دی ماه تا ۳ بهمن ماه ۱۴۰۱ ثبت کلیه نسخ الکترونیکی با کاهش ۴ درصدی و نوبت دهی اینترنتی هم به دلیل مشکلات شدید اینترنتی با کاهشی ۶ درصدی مواجه شده است. این در حالیست که نوبت دهی تلفنی با رشدی ۲ درصدی و مشاوره تلفنی با رشدی ۸ درصدی مواجه شده که آنالیز این موضوع نیز نشان میدهد کاربران به جای نوبت اینترنتی و مشاوره اینترنتی ترجیح دادهاند برای کمتر روبرو شدن با مشکل کندی اینترنت، تلفن را جایگزین اینترنت کنند.
رضا دفاعی همبنیانگذار و مدیر فنی بقراط در رابطه با آمار بقراط با تاکید بر تشدید مشکلات قطعی و کندی اینترنت میگوید:«طی ماههای گذشته مشکل کندی اینترنت یکی از مهمترین مشکلات ما و سایر دوستانی است که کسب و کار آنلاین دارند. اما این موضوع در یک هفته گذشته به شکل قابل توجهی بیشتر شده و مشکلات زیادی برای ما که در حوزه سلامت که مستقیم با جان بیماران سروکار داریم ایجاد کرده است. طبق گفتهها دلیل اصلی مشکلات یک هفته اخیر تغییراتی در قسمت زیر ساخت بوده است. در بخش نسخ الکترونیکی و بارگذاری و بارگیری پرونده پزشکان چالشهای زیادی داشتیم. حتی در این مدت در بازههای زمانی شاهد بودیم که دیتاسنتر ما نمیتوانست بیمه سلامت را ببیند یا برعکس نمیتوانست بیمه تامین اجتماعی را ببیند و همین باعث عدم ثبت نسخه شده بود.»
همبنیانگذار بقراط با اشاره به اینکه بار مشکلات کاهش ترافیک اینترنتی را این روزها تیمهای پشتیبانی به دوش میکشد ادامه میدهد:« عملا بار مشکلات زیرساختی کشور به گردن تیم پشتیبانی کسب و کارها افتاده و از یک سو باید به نارضایتی بیماران رسیدگی کنند و از سویی به مشکلات پزشکان و در نهایت حجم بزرگی از نارضایتیها رسیدگی کنند. نارضایتی که عملا ما به عنوان پلتفرم آنلاین نقشی در آن نداریم.»
مدیر فنی بقراط با اشاره به قطعی اینترنت در روزهای ۲۹ و ۳۰ دی بنابر برگزاری آزمون سراسری کنکور میگوید:« این دو روز مصادف با آخر هفته بود و حداقلش این بود که مراکز درمانی کمتری مشغول کار بودند. سازمان سنجش و وزارت ارتباطات از قطعی اینترنت خبر دادند اما وزارت بهداشت و حتی دو بیمه گر اصلی(بیمه تامین و بیمه و سلامت) دستورالعملی در این خصوص صادر نکردند و همه بلاتکلیف بودیم. نمیدانستیم در این بازه زمانی پزشک باید نسخه کاغذی صادر کند یا نسخه الکترونیکی؟ عدم وجود دستورالعملی قاطع موجب سردرگمی پلتفرمهای آنلاین، پزشکان، بیماران و حتی داروخانهها شده بود. از طرفی حتی بسیاری از دستگاههای پرداخت هم قطع شده بود و این موضوع هم معضلی شده بود.