skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

رئیس کارگروه سلامت دیجیتال: محدودیت اینترنت برای پلتفرم‌های سلامت رفع شود

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۱۰ بهمن ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

رئیس کارگروه سلامت دیجیتال در نامه‌ای خطاب به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و سه وزیر دولت درباره آثار محدودیت‌های اینترنتی هشدار داده و خواسته است پلتفرم‌های حوزه سلامت و خدمات آموزشی پژوهشی از این محدودیت‌ها مستثنی شوند.

به گزارش پیوست، علیرضا مرندی، رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی، در نامه‌ای که به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزیر بهداشت، وزیر علوم و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نوشته است درباره پیامدها‌ی محدودیت‌های اینترنتی هشدار داده و گفته است این محدودیت‌ها منجر به اختلال در خدمت‌رسانی با توجه به وابستگی گسترده به دیجیتالی بودن اطلاعات سلامت، تشدید نارضایتی‌ها و کارگزاران سلامت، افت کیفیت خدمات پزشکی و تاثیر بر شرکت‌های نوپای سلامت دیجیتالی شده است.

در این نامه همچنین آمده است، این محدودیت‌ها آثاری نامطلوب بر نسل نوجوان به سبب استفاده از فیلترشکن و دسترسی به محتوای کنترل‌نشده مخرب می‌‌گذارد و همچنین آسیب‌پذیری امنیتی پایگاه‌های داده سلامت با استفاده از فیلترشکن‌های نامطمئن افزایش یافته است.

مرندی در نامه خود از اختلال در آموزش الکترونیکی نیز سخن به میان آورده و گفته است دسترسی به پایگاه‌های داده‌های علمی مورد نیاز نیز مختل شده است. «کاهش سرعت رشد علمی کشور به دلیل اختلال یا محدودیت در دسترسی به منابع آموزشی-پژوهشی خارجی و ابزارهای کمک‌پژوهشی آنلاین» و «اختلال در همکاری‌های بین‌المللی علمی و پژوهشی» از دیگر مواردی است که در این نامه ذکر شده است.

او همچنین گفته است: هرگاه محدودیت اینترنت و سامانه‌های کاربردی فراگیر به عنوان یکی از رویکردهای مدیریت بحران انتخاب می‌شود باید آثار گسترده آن به ویژه در زمینه سلامت عمومی مد نظر قرار گیرد.

رئیس این کارگروه در ادامه هشدار داده است:‌ مزمن و گسترده بودن این محدودیت‌ها آثار آن را طولانی‌تر و شدیدتر می‌کند. مرندی پیشنهاد داده زمان محدودیت‌ها کوتاه‌تر شود و محیط‌های متولی خدمات سلامت و امور آموزشی و پژوهشی از محدودیت‌ها مستثنی شوند.

او «ارتقای سواد رسانه‌» را به جای محدود و مسدود کردن اینترنت و شبکه‌های مجازی پیشنهاد کرده است و گفته است‌: تمامی سازمان‌ها باید در قبال قطعی سرویس‌ها به طور قانونی ملزم به پاسخگویی و پرداخت خسارت به مردم باشند.

متن کامل نامه رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی

https://pvst.ir/e37
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو