skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل بیت‌پین محدودیت‌های صرافی‌های رمزارز را باعث ایجاد بازارسیاه می‌داند

سمانه سمیع تحریریه

۶ اسفند ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۸ اسفند ۱۴۰۱

امیرحسین مردانی مدیرعامل صرافی رمزارز «بیت‌پین» معتقد است هر نوع محدودیت‌ غیراصولی صرافی‌های رمزارز به ایجاد بازارسیاه و بازارهای زیرزمینی منتهی می‌شود و این محدودیت‌ها هم به کاربران و هم به صرافی‌های رمزارز در داخل کشور هزینه‌های بیشتری را تحمیل می‌کند.

به گزارش پیوست امیرحسین مردانی مدیرعامل بیت‌پین معتقد است سقف محدودیت‌هایی که رگولاتور در زمینه برداشت و واریز صرافی‌های رمز ارز قرار داده اصولی نیست. او در این باره می‌گوید: هر نوع محدودیت غیر اصولی می‌تواند در بازار رمزارزها تاثیر منفی داشته باشد. سقف واریزهای ۲۵ میلیونی روی کند شدن جریان معاملات تاثیر گذاشته و بیشتر از آنکه برای پلتفرم چالش‌زا باشد، برای کاربرنهایی چالش‌‌ آفرین است. این محدودیت‌ها منجر به ایجاد بازار سیاه، بازارهای زیرزمینی و توسعه بازار خارج از کشور برای تامین رمزارز می‌شود. البته این موضوع برای صرافی‌ها هم بی‌تاثیر نیست چون صرافی‌ها بازار خودشان را در داخل کشور از دست می‌دهند و به کاربرانشان نیز هزینه بیشتری تحمیل می‌شود.

امیرحسین مردانی مدیرعامل بیت‌پین معتقد است سهم بازار صرافی‌های رمزارز در ایران، آنطور که باید و شاید دقیق نیست و در حال حاضر تنها منبع اطلاعاتی خود صرافی‌های رمزارز هستند. داده‌هایی که از طریق صرافی‌‌های رمز ارز به طور جداگانه ارائه می‌شود و حجم و تراکنش مبادلات در آن نمایش داده می‌شود. او در این باره می‌گوید: ما بر اساس اطلاعات سایر صرافی‌های رمز ارز و میزان مبادلات خودمان، به صورت تخمینی می‌توانیم بگوییم بین ۱۷ تا ۲۰ درصد سهم بازار رمزارزها در اختیار بیت‌پین است.

الزامات پلیس فتا و صرافی‌های رمزارز

مدیرعامل بیت‌پین همچنین در رابطه با الزامات پلیس فتا و صرافی‌های رمزارز معتقد است که این دستورالعمل‌ها اتفاق تازه‌ای نیست و صرافی‌های ارز دیجیتال مدتهاست این نکات را رعایت می‌کنند. او در ادامه می‌گوید: ما در صرافی‌های رمز ارز همیشه به نکات امنیتی توجه کرده‌ایم و همچنان معتقدیم، اگر این الزامات با در نظر گرفتن نظرات متخصصین این حوزه باشد، می‌تواند صرافی‌های رمزارز ایرانی را یک قدم رو به جلو ببرد و در ساختارمند کردن این حوزه موثر باشد. اما تا وقتی نهاد متولی و نهاد رگولاتور این حوزه مشخص نشود تمام دستورالعمل‌ها در حد بروکراسی باقی خواهد ماند و کارآیی لازم را نخواهد داشت.

 

مردانی همچنین در زمینه حفاظت از پول کاربران و جلوگیری از اتفاقاتی مانند صرافی FTX می‌گوید: حفاظت از پول‌های کاربران در چند بعد مختلف انجام می‌شود، تراکنش‌های ریالی توسط پرداختیارهای مطرح کشور که مجوز بانک مرکزی دارند انجام می‌شود و رمزارزها نیز با تکنیک‌ها و استراتژی‌های مختلف مدیریت و نگهداری می‌شوند. نگهداری سرد و قرارداد چند امضایی نمونه‌ای از این روش‌ها هستند. در واقع تمام موجودی‌ها در واحدهای آنلاین قرار ندارند و بخشی در قالب آفلاین نگهداری می‌شوند. اساسا تراکنش‌های مالی با امنیت چند امضایی در سطوح مختلف اجرایی شده‌ و از منظر کسب و کاری هم امکان بیمه، به کسب و کارهای رمزارزی امنیت بیشتری می‌بخشد. علاوه بر اینکه صندوق جبران خسارت مالی داخلی هم در بیت‌پین اجرایی شده است که در صورت بروز مشکل این صندوق می‌تواند جبران خسارت کند.

خدمات بیت پین در ۱۴۰۲

به باور مردانی بیت‌پین توانسته است در سال در ۱۴۰۱ رشد خوبی را تجربه کند و برنامه توسعه‌ای آنها در سال ۱۴۰۲ افزایش سهم بازار و ایجاد تجربه بهتر خرید و فروش امن و راحت با ریال ایران و سایر ارزها برای کاربران است. او در این باره می‌گوید: در سال جدید ما ،سرویس‌های مختلفی را هم از نظر محصول دیجیتال و هم از منظر سرویس‌های غیر دیجیتال برنامه‌ریزی کرده‌ایم و می‌خواهیم در سال ۱۴۰۲ وارد بازار منطقه‌ای خارج از کشور شویم.گرچه می‌دانیم مسیر خیلی‌ها هم هموار نیست.

مدیرعامل بیت‌پین در ادامه مسیر آینده کسب و کارهای رمزارزی، چالش‌های عمومی و اختصاصی فعالان این حوزه را از مهم‌ترین موانع پیش روی آنها می‌داند و می‌گوید: ما با دو نوع چالش عمده روبرو هستیم. چالش عمومی که چالش محدودیت اینترنت و فضای کسب و کاری کشور است. چالشی که هم از لحاظ فنی کسب و کارها را دچار چالش کرده است و هم از بعد نیروی انسانی، موج مهاجرت عجیبی را در کشور به راه انداخته است.

در حوزه چالش‌‌های اختصاصی هم قوانین خاکستری رمز ارزها و معلوم نبودن نهاد رگولاتور هزینه بیشتری را به کسب و کارهای حوزه رمز ارزی تحمیل کرده است و ایران که یکی از کشورهای پیشرو در این زمینه بوده را عقب نگه داشته است. در واقع حالا از کشورهای منطقه نیز عقب افتاده‌ایم و ادامه این روند می‌تواند باعث از دست رفتن فرصت کسب و کاری صرافی‌های رمز ارز شود.

https://pvst.ir/e9a
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو