skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

آیا عیسی زارع‌پور می‌تواند از مجلس رای اعتماد بگیرد؟

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۲۵ مرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۱ دی ۱۴۰۰

©خبرگزاری ملت

توسعه اقتصاد دیجیتال، تحول دیجیتال و توسعه شبکه ملی اطلاعات به عنوان سرفصل‌های کاری عیسی‌زارع‌پور وزیر پیشنهادی دولت رئیسی برای پست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مورد استقبال اکثریت نمایندگان مجلس قرار گرفته است. برنامه‌های عیسی‌زارع‌پور، اواخر هفته گذشته درست پس از معرفی شدنش به عنوان وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم منتشر شد و حال کمیسیون‌های مختلف مجلس در حال بررسی آن هستند. نمایندگان مجلس معتقدند که او در ارائه برنامه‌های خود وارد جزئیات نشده و بیشتر به کلیات پرداخته است؛ آنطور که رضا تقی‌پور می‌گوید زارع‌پور پس از اینکه از مجلس رای اعتماد گرفت، باید برنامه عملیاتی به نمایندگان ارائه دهد.

به گزارش پیوست،پس از یک تقریبا یک ماه گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای، ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور دولت سیزدهم روز ۲۰ مردادماه لیست وزرای پیشنهادی خود را به مجلس ارسال کرد و عیسی زارع‌پور به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به مجلس معرفی شد و حالا در کمیسیون‌های مختلف مجلس نمایندگان در حال بررسی برنامه وزرا و آشنایی با آنها هستند تا جلسه رای اعتماد به وزیران پیشنهادی بعد از تعطیلات تاسوعا و عاشورا برگزار شود.

کمیسیون صنایع،کمیسیون اصلی بررسی برنامه‌های وزیر ارتباطات است و جلسه نمایندگان عضو این کمیسیون با زارع‌پور روز شنبه (۲۳ مردادماه) برگزار شد. رضا تقی‌پور، نماینده عضو کمیسیون صنایع در مورد این جلسه به پیوست گفت: «برنامه‌ای که آقای زارع‌پور در جلسه ارائه داد،در مجموع نظر اکثر نمایندگان نسبت به آن مثبت بود و اینکه برنامه نسبتا جامع است.البته او برای تهیه این برنامه فرصت کمی داشت؛ اما در مجموع صحبت‌هایی که درجلسه کمیسیون شد، مثبت بود.»

رضا تقی‌پور، عضو کمیسیون صنایع

او ادامه داد: «آقای زارع‌پور در جلسات کمیسیون‌های دیگر نیز شرکت می‌کنند و برخی از نمایندگان هم به ما مراجعه می‌کنند و درمورد سوابق و برنامه‌های او از ما سوال می‌کنند. طبق برآوردی که من از نظرات نمایندگان مجلس کرده‌ام، در مجموع نظرات نسبت به وی مثبت است و فکر کنم او بتواند رای اعتماد را از نمایندگان مجلس بگیرد.»

او همچنین بیان کرد: «آنطور که زارع‌پور می‌گوید ظاهرا خیلی دیر به او گفتند که به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شده، به همین خاطر وقت کافی نداشته تا در برنامه خود وارد جزئیات شود و بیشتر به راهبردها و سرفصل‌ها پرداخته است. اگر از مجلس رای اعتماد گرفت، ما در کمیسیون صنایع از او می‌خواهیم تا برنامه‌های عملیاتی ارائه دهد. چون برنامه‌ها ملاک ارزیابی در این چهارسال است و اقدامات هم در این برنامه‌ها باید گنجانده شود.»

در کمیسیون فرهنگی چه گذشت

کمیسیون فرهنگی هم از جمله کمیسیون‌های فرعی است که در کنار مسائل فرهنگی چند سالی است که با تشکیل کمیته فضای مجازی به این حوزه هم می‌پردازد. زارع‌پور روز گذشته (۲۴ مردادماه) برای ارائه برنامه‌های خود در کمیسیون فرهنگی حضور پیدا کرده بود. مجید نصیرایی، سخنگوی کمیسیون فرهنگی درمورد این جلسه و نظر نمایندگان درمورد زارع‌پور به پیوست گفت: «زارع‌پور در برنامه‌هایی که ارائه داده، روی دو تا سه موضوع متمرکز شده است. این موضوعات برای ما به عنوان اعضای کمیسیون و به صورت فردی از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از مباحث توسعه شبکه ملی اطلاعات است که به نظر ما هم پرداختن به این موضوع ضرورت دارد.»

مجید نصیرایی،سخنگوی کمیسیون فرهنگی

او ادامه داد: «موضوع بعدی حمایت از کسب‌وکارهای حوزه فضای مجازی است. من بارها گفتم که روز به روز زندگی مردم به فضای مجازی گره می‌خورد و باید یک حمایت خوب و دقیقی از این کسب‌وکارها شود و آقای زارع‌پور هم در برنامه خود به این موضوع توجه کرده است.»

از نظر نصیرایی انتخاب زارع‌پور به عنوان وزیر پیشنهادی یکی از انتخاب‌های خوب رییسی به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است چون زارع‌پور جوان و تحصیل‌کرده و متخصص است.

نصیرایی همچنین بیان کرد: «در جلسه کمیسیون فرهنگی به صورت کلی نمایندگان به موضوعاتی چون توسعه زیرساخت‌های حوزه ارتباطات و شبکه ملی اطلاعات و مساله حمایت از کسب‌وکارها و ساماندهی فضای مجازی و جوان بودن و متخصص بودن و پرکار بودن وزیر توجه می‌کنند و این موارد در رای اعتماد به او موثر است. به نظر من نگاه آنها مثبت است و نگاه من هم به آقای زارع‌پور مثبت است.»

https://pvst.ir/aq0
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو