skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

سایه فرنود عضو تحریریه

درخواست رئیس سازمان نصر تهران از رئیس جمهوری آینده:

دولت سیزدهم باید در ساختار فاوای کشور تجدید نظر کند

سایه فرنود
عضو تحریریه

۱۱ مرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۱ دی ۱۴۰۰

©عکس: راه پرداخت

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از آن وزارتخانه‌هایی است که رئیس دولت دهم بارها تمام تلاشش را به کار برد تا با تغییر ساختار، آن را با وزارت راه‌وشهرسازی ادغام کند. حالا هم برخی کارشناسان معتقدند دولت آینده باید یک تغییر ساختار جدی در وزارت ارتباطات ایجاد کند؛ اما این تغییر ساختار به معنی ادغام این وزارتخانه با وزارتخانه دیگر نیست. برای نمونه حسین اسلامی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران می‌گوید که در حال حاضر او هیچ درخواستی از وزیر ارتباطات ندارد و درخواستش از رئیس دولت سیزدهم این است که تجدید نظر کلی در مورد ساختار فاوای دولت صورت گیرد.

به گزارش پیوست، حسین اسلامی از مدیران حوزه فناوری اطلاعات و رئیس سازمان نصر تهران در گفت‌وگو با پیوست اعلام می‌کند که او هیچ درخواستی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم ندارد؛ چرا که حالا گسترش فناوری و نوآوری پایش را فراتر از حوزه کاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گذاشته است. اسلامی با بیان اینکه خواسته‌اش از رئیس جمهوری دولت سیزدهم است به پیوست گفت: «درخواست من از رئیس دولت سیزدهم این است که یک تجدید نظر کلی در مورد ساختار فاوای دولت کند. در حال حاضر مدیریت فاوا دیگر در یک وزارتخانه قابل مدیریت نیست، آنهم در شرایطی که با طرح‌های مختلف وظایف این وزارتخانه کم می‌شود.» او با اعلام این پیشنهاد که باید تمام وزارتخانه‌ها، ارگان‌های و سازمان‌های دولتی یک ساختار جدید در مورد فناوری اطلاعات داشته باشند ادامه داد: «فاوا دیگر پایش را از ماموریت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فراتر گذاشته است بنابراین، رئیس جمهوری آینده باید به فکر ایجاد ساختاری به عنوان مدیریت ارشد حوزه فناوری اطلاعات باشد که این بخش کل مجموعه‌ها از وزارتخانه‌ها گرفته تا سازمان‌های دولتی را در زمینه فاوا را با هم هماهنگ می‌کند.»

اسلامی تاکید می‌کند که در حال حاضر در وزارتخانه‌هایی مانند صمت، اقتصاد، راه و شهرسازی و تمام وزارتخانه‌ها باید در سطح معاون وزیر یا قائم مقام وزیر، فردی را داشته باشند که پیگیر حوزه‌های فناوری، نووآوری و تحول و اقتصاد دیجیتال باشد و در نهایت بین تمام اینها یک حلقه ارتباطی توسط رئیس جمهوری یا معاون اول رئیس جمهوری ایجاد شود. او با اشاره به مشکلات که در سایر حوزه‌ها وجود دارد گفت: «وزارت ارتباطات در مورد مشکلاتی که همین حالا روی میز است مانند مشکل واردات کالاهای کامپیوتری یا اختلال‌هایی که در بانک مرکزی بر سر فناوری‌های نوین وجود دارد، چه کاری می‌تواند انجام دهد. برخی مشکلات درست است که جنس فناوری دارند؛ اما راه‌حلشان دست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست.» او تاکید می‌کند که حتما باید چارچوب حوزه فاوا و نوآوری در دولت تغییر کند و همه سازمان‌ها باید دارایی مدیریت ارشد حوزه فناوری اطلاعات باشند و در زمینه نوآوری و فناوری اطلاعات این ساختار کارها را با بخش‌های مختلف پیش ببرد.

https://pvst.ir/an3

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو