وزیر ارتباطات پیشنهاد داد: کارگروهی برای بررسی مشکلات مخابرات تشکیل شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران پیشنهاد کرد…
۱۴ شهریور ۱۴۰۰
انتظارات کریمی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم:
۲۱ تیر ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۱ دی ۱۴۰۰
نمایندگان مجلس همواره در تذکرهای خود به وزیران، نسبت به «الکترونیکی کردن خدمات در حوزه انتخابیه خود» و «تحقق دولت الکترونیکی» به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات انتقاد داشتند.موضوعاتی که برخی از نمایندگان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم روی آن تاکید دارند. علیاکبر کریمی نماینده مجلس معتقد است وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم باید الکترونیکی کردن خدمات و توسعه دولت الکترونیکی را به لحاظ زیرساختها در دو بخش سخت افزار و نرمافزار در دستور کار خود قرار دهد.
به گزارش پیوست، با اینکه همواره بحث توسعه دولت الکترونیکی و ارائه خدمات به صورت الکترونیکی مورد تاکید دولت بوده و در این زمینه هم اقداماتی انجام داده؛ اما این اقدامات از نظر نمایندگان کافی نبوده است و همواره از توسعه دولت الکترونیکی در مناطق محروم انتقاد کردند. علی اکبر کریمی، عضو کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه دولت آینده باید به بحث خدمات الکترونیکی و توسعه دولت الکترونیکی هم به لحاظ زیرساختها و سخت افزار و هم به لحاظ نرمافزاری توجه ویژه کند، به پیوست گفت: «وزیر آینده باید در زمینه فرهنگسازی در مردم و در دستگاههای دولتی برای پذیرش یک شرایط نو و جدید در نحوه ارائه خدمات به صورت الکترونیکی هم اقداماتی انجام دهد.»
به اعتقاد کریمی در سالهای اخیر دولت در زمینه توسعه دولت الکترونیکی و ارائه خدمات به صورت الکترونیکی تلاشهایی کرده است؛ اما همچنان نتوانسته یک سیستم و نظام جامع و متمرکز در بحث دادهها و اطلاعات در کشور ایجاد کند یا هیچ تلاشی برای ایجاد یک بستر و نظام جامع برای اینگونه خدمات صورت نگرفت و در این زمینه دولت کوتاهی کرد.
او در ادامه اضافه کرد: «وزیر آینده باید روی توسعه ارائه خدمات به صورت الکترونیکی تمرکز کند. به این صورت مردم با چند اصل مهم ارزان بودن و سریع بودن و دقت لازم از خدمات دولتی به صورت غیرحضوری استفاده خواهند کرد.»
او همچنین در صحبتهای خود به بحث ساماندهی فضای مجازی اشاره و بیان کرد: «فضای مجازی عرصه بسیار گستردهای است که هم برای اقتصاد کشور و هم برای زندگی مردم در وجوه مختلف فرهنگی و اجتماعی اهمیت دارد. دولت موجود نتوانست این مسیر را به شایستگی و براساس انتظارات صاحب نظران طی کند. در این زمینه همچنین دغدغههای رهبری درحوزه وظایف و اولویتهایی که برای شورای عالی فضای مجازی تبیین کردند،هم محقق نشد.»
کریمی تاکید کرد که در دولت آینده باید فردی به عنوان وزیر فناوری اطلاعات انتخاب شود که با اتفاقات روزی که در این صنعت رخ میدهد، آشنایی داشته باشد و در این حوزه تحولات را ایجاد کند. او در این مورد گفت: «آقای رئیسی نشان داد که در قوه قضاییه در زمینه به کارگیری فناوری اطلاعات موفق بوده است. سامانههای بسیاری در قوه قضاییه راهاندازی شد و خدمات را به مردم ارائه داد. امیدوارم چنین عملکردی را هم در سطح ملی و هم در دولت ادامه دهد تا بتوانیم از مزیت نسبی فضای مجازی در زندگی مردم و اقتصاد کشور بهرهمند شویم.»