وزیر ارتباطات پیشنهاد داد: کارگروهی برای بررسی مشکلات مخابرات تشکیل شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران پیشنهاد کرد…
۱۴ شهریور ۱۴۰۰
انتظارات حمید محمدی، مدیرعامل دیجیکالا از هفتمین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات :
۱۵ تیر ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۱ دی ۱۴۰۰
افزایش تحریمهای بینالمللی حداقل در ۵ سال اخیر باعث شده تا حجم ورود سرمایهگذاری خارجی به حوزههای مختلف از جمله حوزه استارتآپی با کاهش قابل توجهای روبهرو شود. شاید به همین دلیل است که حمید محمدی، مدیرعامل دیجیکالا یکی از بزرگترین خردهفروشیهای آنلاین کشور معتقد است که این حوزه به شدت نیازمند سرمایهگذاری است و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم باید برطرف کردن مشکلات در این زمینه را جزیی از اولویتهای اصلی خود قرار دهد.
به گزارش پیوست، حمید محمدی، مدیرعامل دیجیکالا، سرمایهگذاری در حوزه خدمات نوین را یکی از عوامل رشد اقتصاد دیجیتال و خلق برندهای ملی میداند بنابراین معتقد است باید موانع بر سر سرمایهگذاری رفع شود تا مهمترین اولویت بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات یعنی اقتصاد دیجیتال به عنوان اقتصاد آینده کشور پا بگیرد.
محمدی گفت: «اقتصاد مبتنی بر پلتفرمهای دیجیتال، پیشران اقتصادی کشور است که توجه به آن برای رسیدن به رشد اقتصادی پایدار از ضرورتهای غیرقابل اجتناب محسوب میشود.»
او ادامه داد: «این حوزه به شدت نیازمند سرمایهگذاری است و بسترسازی برای ایجاد کانالهای جدید تامین مالی و رفع موانع در آن از جمله اقداماتی است که باید مورد توجه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار بگیرد.»
او از نتایج سرمایهگذاری در این حوزه را خلق برندههای ملی در اقتصاد دیجیتال میداند که علاوه بر ارائه خدمت یکسان به تمامی مردم در سراسر کشور که مصداق تحقق عملی عدالت اجتماعی است، در صورت رفع موانع میتوانند بازار منطقه را نیز هدف قرار دهند.
محمدی باور دارد که عدم توجه به این بازار بالقوه در سطح کلان و نادیده گرفتن فرصت پیش رو برای توسعه کسبوکارهای موفق، در نهایت منجر به تسخیر آن توسط رقبای بینالمللی خواهد شد.
او یکی دیگر از اولویتهای وزیر ارتباطات دولت هفتم را شفافسازی در قوانین مربوط به حوزه فعالیت پلتفرمها میداند و توضیح میدهد: «از جمله نیازهای شکوفایی اقتصاد دیجیتال، ساماندهی در قوانین مرتبط با پلتفرمهای کاربرمحور و مارکتپلیسها است. شفاف شدن قوانین و تعیین دقیق نقش ذینفعان مختلف از پلتفرم تا کاربران و حاکمیت در این حوزه لازم به نظر میرسد.»
مدیرعامل دیجیکالا معتقد است که به طور کلی هماهنگی و یکپارچهسازی نهادهای متولی فضای مجازی، مانعزدایی از طریق حذف قوانین موازی، مشارکتجویی از تمامی فعالان این حوزه و ایجاد وحدت رویه اقداماتی هست که باید مورد توجه قرار بگیرد.