skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

انتظارات امیرحسین فصیحی، مدیرعامل استودیو فن افزار از هفتمین وزیر فاوا

وزیر ICT دولت سیزدهم بازی‌سازی را یک کسب‌وکار ببیند

تحریریه پیوست

۱۵ تیر ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۱ دی ۱۴۰۰

بازی‌‌سازان ایرانی در چند سال اخیر و مخصوصا یک سال اخیر با مشکلات بیشماری ‌همراه بوده‌اند. سانسور محتوای بازی، تحریم‌های خارجی، قطع دسترسی‌ها، عدم انتشار بازی در اپ استورهای خارجی و غیره تنها بخشی از مشکلاتی است که بازی‌سازان از آن گلایه‌مند هستند. امیرحسین فصیحی، مدیرعامل استودیو فن‌افزار و یکی از بازی‌سازان با سابقه صنعت بازی‌سازی معتقد است نیمی از این مشکلات به این خاطر است که وزارت ارتباطات و فناوری نقش حمایتی از آنها  به عنوان یک کسب‌وکار ایفا نکرده است. او از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت آینده می‌خواهد در کنار دیگر کسب‌وکارها، برای بازی‌سازان نیز برنامه مدونی در نظر بگیرد چرا که بخشی از این صنعت محتواست و بخش دیگر آن با تکنولوژی سر و کار دارد.

به گزارش پیوست، متولی بازی و بازی‌سازی در کشور در چند سال گذشته وزارت ارشاد و در صدر آن بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای بوده است. متولیانی که به باور خود بازی‌سازان به جای فراهم کردن شرایط مناسب کاری برای آنها بیشتر موانع ایجاد کرده‌اند. امیرحسین فصیحی، مدیرعامل استودیو فن‌افزار در این زمینه به پیوست گفت: «در چندسال اخیر بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به این حوزه بیشتر نگاه سلبی و محتوایی داشته که برای بسیاری از بازی‌سازان این سیاست‌گذاری‌ها مشکل‌ساز شده است.»

براساس اظهارات فصیحی صنعت بازی فقط محتوا نیست و بخش قابل توجه‌ آن به تکنولوژی و استفاده از فناوری‌های روز وابسته است. او تاکید می‌کند که در این چندسال  صنعت بازی‌سازی را عنوان یک کسب‌وکار مانند کسب‌وکارهای مجازی دیگر در نظر نگرفته‌اند و برای حل مشکلات آنها مانند تلاش برای رفع تحریم‌ها برای استفاده از خدمات یک تکنولوژی یا حضور در بازار خارجی کاری انجام نشده است.

از این رو مدیرعامل استودیو فن‌افزار متعقد است که اتفاقا یک بخش از تولی‌گری بازی‌سازی باید به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سپرده شود و می‌گوید: «درحال‌حاضر وقتی صحبت از بازی می‌شود همه چیز در اختیار بنیاد قرار دارد و این جالب نیست. درست است که موارد محتوایی باید تحت نظر این بنیاد باشد ولی مواردی که به فناوری، کسب‌وکار و کارآفرینی مربوط است باید در اختیار یک وزارتخانه تخصصی مانند وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار بگیرد.»

فصیحی یکی دیگر از خواسته‌هایش از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هفتم سروسامان دادن به وضعیت کیفیت اینترنت کشور است. او معتقد است کیفیت پایین و فیلترینگ روی شبکه تجربه کاربران ایرانی هنگام بازی را بسیار کاهش داده و همین باعث شده تا صنعت بازی‌سازی در ایران با وجود همه فرصت‌هایی که دارد به رشد قابل توجه‌ای نرسد.

او در این خصوص از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم می خواهد که حداقل زیرساخت‌های ارتباطی ایران به پای یک کشور معمولی هم‌تراز با ایران باشد.

https://pvst.ir/afq

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو