skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل فناپ زیرساخت: خدمات مرکز داده در کشور ما مقرون‌به‌صرفه نیست

۹ مهر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۱۶ دقیقه

شماره ۱۲۷

مهدی ایزدیار مدیرعامل فناپ زیرساخت
ساخت دیتاسنتر یک مرحله پیش از ارائه خدمات مراکز داده است. فناپ زیرساخت به عنوان شرکتی که در این زمینه فعالیت می‌کند از زاویه دیگری به این شاخه از بازار نگاه می‌کند. هرچند این شرکت چند سالی است به تملک مراکز داده و ارائه سرویس نیز پرداخته است. مهدی ایزدیار، مدیرعامل فناپ زیرساخت، در گفت‌وگو با پیوست هم از مرحله احداث دیتاسنترها سخن می‌گوید و هم به موضوعات بعدی مانند سطح‌بندی، تعرفه‌گذاری ریسک‌های ساخت دیتاسنتر و... می‌پردازد. متن کامل این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید.   چه شد که فناپ زیرساخت وارد حوزه دیتاسنتر شد؟چون ماهیت دیتاسنتر زیرساختی است، وقتی در جریان بازنگری و نگارش سند استراتژیک‌ شرکت آن را بررسی کردیم، متوجه شدیم فضای خیلی زیادی برای کار کردن داریم. دسترسی آسان، راحت، امن و سریع به اطلاعات و حتی خدمات و سرویس‌ها و نرم‌افزارها مساله داشت و کمتر سازمانی این نگاه را داشت که از یک مکان فیزیکی استاندارد برای ذخیره‌سازی اطلاعات استفاده کند. اکثراً یک اتاق سرور داشتند. به‌جز چند ارگان خاص که از اول هم خوب بودند بقیه آگاهی لازم را نداشتند و در حد این بودند که با یک سرور شروع کنند و بعد دو و سه سرور. یک نگاه استاندارد برای چنین فضای فیزیکی‌ای واقعاً وجود نداشت. به همین خاطر آمدیم بازارهای کشور و امکانات را از نظر پشتیبانی و سایت اصلی بررسی کردیم و دیدیم بهترین فرصت است که وارد این حوزه بشویم و کشور هم این ظرفیت را دارد. اگر اسم این را بگذاریم اقتصاد دیتاسنتر، مزایایی به دنبال دارد. به‌خصوص که توسعه مراکز داده اشتغال‌زایی وسیعی می‌کند؛ از ساخت مرکز داده که شامل مراحل طراحی، تامین تجهیزات، اجرا و پشتیبانی است تا اشتغالی که سازمان بهره‌بردار از طریق به‌کارگیری نیروهای انسانی در مراکز داده ایجاد می‌کند. همین‌طور ارائه‌دهندگان خدمات فیبر، خدمات میزبانی، خدمات ابری و... همه برای پیشبرد خدمات خود طیف...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۱۲۷ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۱۲۷ پیوست
دانلود نسخه PDF
https://pvst.ir/j2y

مهرک محمودی روزنامه‌نگاری را از حوزه سینما شروع کرد و در مدت کوتاهی پس از آن، با این سودا که روزنامه‌نگار باید در تمامی بخش‌ها فعالیت کند براساس یک اتفاق خیلی ساده وارد حوزه اقتصادی شد و در روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی، همشهری اقتصادی و غیره به عنوان خبرنگار فعالیت کرد. همانطور که زندگی همیشه براساس اتفاق‌های ساده جلو می‌رود، فعالیت خود را به صورت نیمه وقت در در هفته‌نامه عصرارتباط در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی آغاز کرد و پس از مدتی این فعالیت نیمه وقت به یک فعالیت تمام وقت تبدیل و ۹ سال به طول انجامید اما باز هم براساس یک اتفاق آنجا را ترک کرد. حال سال‌هاست که پیوست خانه مهرک محمودی است؛ اما تجارت و بانکداری و دولت الکترونیکی تبدیل به حوزه‌های مورد علاقه او شده‌اند.

تمام مقالات
میثم قاسمیتحریریه

    سال ۸۱ رشته مهندسی را رها کردم به شوق روزنامه‌نگاری. از همان سال تاکنون، در حوزه‌های مختلفی مانند سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، گردشگری، ورزشی و... در رسانه‌هایی مانند همشهری، حیات‌نو، توسعه، عصر ارتباط و... کار کرده‌ام. از میانه سال ۹۲ و پس از حدود ۳ سال دوری از حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیوست آمدم و دوباره روزنامه‌نگار این رشته شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو