skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

شاخص‌های حمایت از پلتفرم‌های بومی اعلام شد

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۲۹ آبان ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۳۰ آذر ۱۴۰۱

شاخص‌های حمایت از پلتفرم‌های بومی اعلام شد

سازمان فناوری اطلاعات مواردی همچون میزان رضایت کاربران، تعداد کاربران فعال ماهانه، تعداد کسب‌وکارهای احراز هویت‌شده و قابلیت‌های پلتفرم مانند خدمات پرداختی، انتقال فایل و… را به عنوان شاخص‌های برخورداری پلتفرم‌ها از بسته حمایتی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال در نظر گرفته است. پلتفرم‌ها به میزان امتیازی که در این شاخص‌ها کسب‌ می‌کنند از حمایت‌ها برخوردار می‌شوند.

به گزارش پیوست، بسته حمایتی کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال پس از فیلتر شدن اینستاگرام و واتس‌اپ رونمایی شد تا ضرر کسب‌وکارهای این حوزه جبران شود. حال سازمان فناوری اطلاعات شاخص‌هایی را مشخص کرده تا پلتفرم‌ها بر حسب امتیازی که کسب می‌کنند به صورت پله‌ای از حمایت‌های بسته حمایتی برخوردار شوند.

جزئیات شاخص‌ها

شاخص‌های معین‌شده در چند دسته قرار گرفته‌اند که هر کدام تاثیر متفاوتی دارند. «شاخص‌های پذیرش عمومی سکو برای کاربران» ۴۰ درصد، «شاخص‌های پذیرش عمومی سکو برای کسب‌وکارها» ۳۰ درصد و «شاخص‌های قابلیت‌های نرم‌افزاری و فنی» ۳۰ درصد در این ارزیابی نقش دارند.

دسته اول شامل میزان رضایت کاربران با سقف امتیاز ۳۰ می‌شود که متوسط وزنی امتیازهای پلتفرم در فروشگاه‌های اپلیکیشن را در نظر می‌گیرد. مورد بعدی این شاخص تعداد کاربران فعال ماهانه است که سقف امتیاز آن ۷۰ است و پلتفرم‌ها به ازای هر ۱۰۰ هزار کاربر یک امتیاز دریافت می‌کنند.

دسته دوم شاخص‌های پذیرش پلتفرم برای کسب‌وکارها است که ۳ مورد را در برمی‌گیرد. به ازای هر ۵۰۰ کسب‌وکار ثبت‌نام و احراز هویت‌شده یک امتیاز به پلتفرم تعلق می‌گیرد. به ازای هر ۱۰ هزار تراکنش فروش در سال نیز یک امتیاز داده می‌شود و طبق سومین معیار این دسته نیز به ازای هر کانال بالای ۱۰ هزار دنبال‌کننده یک امتیاز در نظر گرفته می‌شود.

شاخص‌های دسته سوم توانایی‌های فنی پلتفرم را ارزیابی می‌کند. طبق این شاخص‌ها، قابلیت‌های ارتباطات اجتماعی شامل انتقال پیام نوشتاری، صوتی و ویدیویی، قابلیت انتقال فایل، قابلیت تبلیغات برای کسب‌وکارها و امکانات ایجاد پیام همگانی یا گروهی به صورت تعاملی و غیر تعاملی برای پلتفرم‌ امتیازآور است. قابلیت‌های دیگر از جمله ایجاد درگاه مالی و پرداخت، درگاه حمل‌ونقل و ارسال کالا، امکان بازخورد کاربران و رسیدگی به شکایت‌ها و … نیز مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

چه پلتفرم‌های مشمول می‌شوند؟

سکوهایی که در این شاخص‌ها بتوانند حداقل ۶۵ درصد امتیازها را کسب کنند از تمام حمایت‌هایی بسته حمایتی برخوردار می‌شوند. همچنین سکوهای با امتیاز بین ۵۰ تا ۶۵ درصد نیز از حمایت‌های بندهای ۳ (تبلیغات در صداوسیما)، ۶ (معافیت مالیاتی)، ۷ (در نظر گرفتن حساب کاربری به عنوان وثیقه) و ۸ (برخورداری از مزایای استقرار در پارک‌های علم و فناوری) برخوردار خواهند شد.

https://pvst.ir/dql
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات
    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو