skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

درخواست مدیرعامل هلدینگ فناپ از وزیر ارتباطات دولت سیزدهم

ماموریت وزیر ICT دولت سیزدهم انحلال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باشد

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۱۸ مرداد ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۱ دی ۱۴۰۰

بسیاری از کارشناسان معتقدند دولت آینده باید یک تغییر ساختار جدی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد کند؛ اما از سوی دیگر برخی از فعالان این حوزه همچون مدیرعامل هلدینگ فناپ براین باور هستند که مهم‌ترین ماموریت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم باید فراهم کردن تمهیدات انحلال این وزارت‌خانه در چهار سال پیش رو باشد.

به گزارش پیوست، شهاب جوانمردی،مدیرعامل هلدینگ فناپ با تاکید براینکه هیچ‌گاه وزارت فناوری اطلاعات را درک نکرده است، به پیوست گفت: «وقتی این وزارت‌خانه را به صورت بخش بخش نگاه کنیم، شامل یک رگولاتوری است که رگولاتورها به نظر من نباید کنار دستگاه‌هایی باشند که ذینفع هستند و باید ورای وزارت‌خانه‌ها فعالیت کنند. متاسفانه در کشور به جایگاه رگولاتور توجه نمی‌شود.»

او ادامه داد: «شرکت ارتباطات زیرساخت از دیگر بخش‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که به نظر من این شرکت باید در کنار تمام شرکت‌های زیرساختی کشور قرار بگیرد و بعد کم کم ایجاد و بهره‌برداری و نگه‌داری از زیرساخت به بخش خصوصی واگذار شود و یک شرکت مادر در آن قسمت ایجاد شود.»

جوانمردی همچنین به سازمان فناوری اطلاعات به عنوان بخش دیگری از وزارت ارتباطات پرداخت و گفت: «من هیچ‌وقت جایگاه سازمان فناوری اطلاعات را متوجه نشدم. جایگاه این سازمان، فراوزارتخانه‌ای است و اگر قرار است در دولت بحث الکترونیکی کردن و ایجاد نسل بعدی خدمات رخ دهد، جایی مانند یک معاونت که فرای وزارت‌خانه است، باید در این مورد تصمیم‌گیری کند، مانند معاونت ریاست جمهوری. الان سازمان فناوری اطلاعات در جایگاه یک معاونت وزارتخانه قدرتی ندارد. بیشترین کاری که می‌تواند انجام دهد، کنترل پروژه است البته اگر اطلاعات در اختیار این سازمان قرار دهند.»

به گفته جوانمردی شرکت پست هم حتی باید زیرمجموعه وزارت راه قرار بگیرد چون به بحث لجستیک مربوط است. جوانمردی تاکید کرد که وقتی درآمدها یا منافع اپراتورها یا زیرساخت‌های‌شان تحت حاکمیت دولت قرار می‌گیرد، محل تضاد است.

او در پاسخ به این سوال که انحلال‌ها و تجمیع وزارتخانه‌ها در طول تاریخ در کشور موفق نبودند، گفت: «به نظر من برای تجمیع وزارت صنعت و تجارت‌ برنامه‌ای نداشتند و در اصل انحلال یک وزیر بود. در این تجمیع کل یک ساختار به موازات ساختار دیگر قرار گرفت و ۲ وزیر تبدیل به یک وزیر شد و وزیر دو قائم مقام تعیین کرد، این تجمیع موفقیت‌آمیز نیست. در صورتی که در یک انحلال باید دیدگاه‌‌ها و نگاه‌ها تغییر کند و بازمعماری باید صورت گیرد.»

https://pvst.ir/aom
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو