انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۹ اسفند ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیر اجرایی گروه سرمایهگذاران نیکاندیش کارایا در آخرین نشست سرمایهگذاری خود در سال ۹۹ اعلام کرد که این گروه سرمایهگذاری در سال ۹۹ بیش از ۱۱۲ استارتآپ را در مرحله پیش غربالگری ارزیابی کردند. در این مرحله استارتآپهای خواستار سرمایه در جلسات کارایا ایدههای خود را عرضه میکنند. به گفته رضا قوامیپور این گروه سرمایهگذاری برنامهریزی کردند تا در سال ۱۴۰۰، حداقل ۳۰۰ استارتآپ را در پیش غربالگری مورد ارزیابی قرار دهند. آنطور که قوامیپور بیان میکند در سال ۱۴۰۰ گروه سرمایهگذاری کارایا ۲ سرمایهگذاری به ارزش ۲ میلیارد تومان را هدفگذاری کردند.
به گزارش پیوست،گروه سرمایهگذاران نیکاندیش کارایا، گروه سرمایهگذاران فرشته،با هدف ایجاد ارتباط بین استارتآپها و سرمایهگذاران فرشته در سال ۹۳ آغاز به کار کرد. رضا قوامیپور، مدیر اجرایی گروه سرمایهگذاران نیکاندیش کارایا در آخرین نشست سرمایهگذاری در سال ۹۹، گزارش عملکردی از کارایا در سال جاری ارائه داد و گفت: «تیم جدید اجرایی کارایا از دی ماه ۹۹ به تیم کارایا پیوستند و در این مدت توانستیم با ارزیابی حدود ۴۴ استارتآپ تیمهایی را به جلسات غربالگری و جذب سرمایه دعوت کنیم. از ۴۴ استارتآپ، ۴ جلسه غربالگری و ۲ جلسه سرمایهگذاری برگزار کردیم و در حال حاضر یکی از استارتآپهای که در جلسات غربالگری بودند، کارهای مربوط به قراردادشان برای جذب سرمایه انجام میشود.»
او ادامه داد: «دو عضو جدید به گروه سرمایهگذاران اضافه شدند و این نشست اولین جلسه سرمایهگذاری آنها است. بیش از ۱۰ رویداد مرتبط با کارآفرینی و استارتآپی را شرکت کردیم و استارت آپهایی را شناسایی کردیم که فرصت مناسبی برای سرمایهگذاری هستند. در سال جدید تعدادی از این استارتآپها را به جلسه غربالگری دعوت خواهیم کرد.»
به گفته قوامیپور کارایا با مرکز نوآوری جهش در قالب تفاهمنامه همکاری داشتند تا کارایا روی استارتآپهای این مرکز نوآوری سرمایهگذاری انجام دهد. او همچنین درمورد برنامه کارایا برای سال ۱۴۰۰ بیان کرد: «هماکنون ۳۵ سرمایهگذار داریم و در حال برنامهریزی هستیم تا با حضور در رویدادهای مختلف و برگزاری رویدادهای مشترک با اتاقهای بازرگانی و شرکتهای استارتآپی تعداد سرمایهگذاران خود را به ۴۵ سرمایه گذار افزایش دهیم.»
او ادامه داد: «برای سال آینده برنامه ریزی کردیم تا حداقل دو سرمایهگذاری را به ارزش ۲ میلیارد تومان انجام دهیم. در سال ۱۴۰۱ هم برنامهریزی داریم تا سرمایهگذاران خود را به ۵۵ سرمایهگذار افزایش دهیم و ۵ سرمایهگذاری به ارزش ۴ میلیارد تومان را جذب کنیم.»
براساس گفتههای قوامیپور در سال ۹۹، کارایا بیش از ۱۱۲ استارتآپ را در مرحله پیش غربالگری ارزیابی کنند و برنامهریزی کردند تا در سال ۱۴۰۰، حداقل ۳۰۰ استارتآپ را در پیش غربالگری مورد ارزیابی قرار دهند.
او در ادامه افزود: «کارایا در سال جدید برنامه دارد تا در رویدادهای مختلف حضور داشته باشد. رویدادهای مشترک هم برگزار میکنیم و از شرکتهای همکار دعوت میکنیم.» او ادامه داد: «در نظر داریم با برگزاری دمودی میخواهیم با استارتآپها در مراحل اولیه جلساتی برگزار کنیم.» او افزود: «در سال جدید در نظر داریم تا ۴۰ جلسه غربالگری و ۱۲ جلسه سرمایهگذاری را برگزاری کنیم.»
در این نشست همچنین دو استارتآپ «عمدکس» و «استادبانک» از گروه سرمایهگذاران کارایا خارج شدند. به گفته قوامی این دو استارتآپ در سال ۹۵ به پرتفوی کارایا پیوستند و چون رشد خوبی داشتند، سرمایه گذاران تشخیص دادند که استارتآپها به رشد خوبی رسیدند و سرمایه لازم را دریافت کردند و دیگر نیازی به منتورینگ و آموزش ندارد و میتوانند به تنهایی مسیر رشد را طی کنند. سپس در این نشست، جلسه سرمایهگذاری استارتآپ دارویی ایمونوتوکسین، استارتآپ حوزه درمان سرطان، برگزار شد و این تیم در مقابل سرمایهگذاران کارایا برای جذب سرمایه ایده خود را عرضه کرد.