وزیر ارتباطات: فرایند بازگشایی اینترنت از دیروز آغاز شده است
«اگر گفته شود که به اینترنت بینالمللی نیاز نداریم یک شوخی تلخ است» وزیر ارتباطات…
۸ بهمن ۱۴۰۴

امکان صدور مجوز پلتفرمهای طلا به زودی روی درگاه ملی مجوزها فعال خواهد شد. این خبری است که رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار اعلام کرده است.
به گزارش پیوست طبق دستورالعمل اجرایی خرید و فروش آنلاین طلا و نقره مرجع صدور، تمدید و ابطال مجوز سکوها در این چارچوب، اتحادیه کسبوکارهای مجازی تعیین شده است؛ صدور مجوز منوط به استعلامهای لازم و اخذ تأییدیه از بانک مرکزی و تطبیق با ضوابط هیأت مقرراتزدایی خواهد بود.
حال علیرضا نظری رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی در گفتوگو با ایرنا گفت: اولین درخواست راه اندازی پلتفرم خرید و فروش طلا در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ در درگاه ملی مجوزها ثبت شده است آخرین درخواست هم مربوط به ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ بود و بعد از آن، درگاه ملی مجوزها، امکان ثبت درخواست صدور مجوز پلتفرم معاملات برخط طلا را متوقف کرد. نزدیک دو سال مجوزها صادر می شد و اگر برای وضعیت اقتصادی کشور در آن مقطع اتفاقی نمی افتاد، همچنان مجوز خرید و فروش اینترنتی طلا صادر می شد.
رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار با بیان اینکه ۱۴۶۳ درخواست صدور مجوز راهاندازی کسب و کار معاملات برخط طلا به درگاه ملی مجوزها ارسال شد که ۳۳۴ فقره از این درخواستها منجر به صدور نهایی شده است.
او تأکید کرد: با توجه به تصویب و ابلاغ آیین نامه راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی طلا از سوی هیأت وزیران، به نظر می رسد به سرعت اجرای آن در دستور کار قرار گیرد و درخواست مربوطه در درگاه ملی مجوزها بازگشایی شود.