skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:‌

درصورت افزایش ترافیک سال آینده قیمت اینترنت ارزان می‌شود

تحریریه پیوست

۱۴ آذر ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سومین برنامه پرسش و پاسخ اینستاگرامی خود اعلام کرد که در صورت افزایش ترافیک، اینترنت سال آینده ارزان خواهد شد. همچنین محمدجواد آذری جهرمی خبر داد که در حالحاضر تمام انرژی خطهای کارخانههای تولید گوشی تلفنهمراه به تولید تبلت اختصاص یافته تا نیاز دانشآموزان برای آموزش آنلاین برطرف شود.

به گزارش پیوست،  از ابتدای مهرماه وزیر ارتباطات با دریافت سوالهای کاربران در استوری اینستاگرام خود پاسخگوی آنها در مورد مسائل مختلف حوزه ICT بوده است. مانند دفعات گذشته بیشتر سوال کاربران در مورد گرانی اینترنت، کندی اینترنت، افزایش قیمت در بازار گوشی تلفنهمراه وبود. در ابتدا محمدجواد آذری جهرمی در مقابل سوال کاربران در مورد گران بودن اینترنت باز هم اعلام کرد که اینترنت نه تنها گران نشده و نخواهد شد که در صورت رشد ترافیک، سال آینده قیمت اینترنت ارزان میشود. جهرمی در پرسش و پاسخ پیشین اینستاگرامی خود هم گفته بود، با توجه به افزایش هزینهها در بخشهای مختلف هزینههای اپراتورها هم افزایش پیدا کرده و نگهداری شبکه ارتباطی هم با هزینههای به مراتب بالایی مواجه است. جهرمی آن زمان تاکید کرده بود که که اجازه افزایش قیمت تا پایان سال را نمیدهد.

همچنین او در پاسخ به سوالهایی در مورد شبکه شاد و هزینه اینترنت آن تاکید کرد که شاد رایگان است و به همین خاطر هم ماهانه هزینه گزافی از سوی دولت بابت یارانه ترافیک شاد به حساب شرکتهای اینترنتی منظور میشود. رایگان بودن اینترنت شاد در حالی برای چندمین بار از سمت وزیر ارتباطات مطرح میشود که به تازگی مجلسیان طرحی را اعلام وصول کردهاند که در آن وزارت ارتباطات موظف شده اینترنت شبکه شاد را برای معلمان و دانشآموزان رایگان کند.

از سوی دیگر جهرمی در پاسخ به سوالی در مورد کند بودن شاد، با تایید اختلال در این شبکه گفت: «سرورهای شاد در برخی ساعات کم میآورد. پیگیری مشترکی با وزیر آموزش و پرورش از همراهاول که نرمافزار این شبکه را توسعه داده، کردهایم و در حال رفع مشکل هستنداوایل مهرماه نیز وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیات دولت گفته بود که مشکل اختلال در شبکه شاد ربطی به کمبود پهنای باند یا ضعف در زیرساختهای ارتباطی کشور ندارد و مشکلات فنی نرمافزار شاد و سرورهای آن عامل اصلی کند است که معلمان و دانشآموزان از آن شکایت میکنند. جهرمی در همان زمان هم گفته بود که این مشکلات باید توسط توسعهدهندگان شاد که در واقع تیمی از همراه اول است برطرف شود.

در ادامه این پرسش و پاسخ اینستاگرامی وزیر ارتباطات در پاسخ به گلایه برخی کاربران در مورد گران بود قیمت گوشی و لپتاپ و اینکه چرا دولت راهکاری برای کاهش قیمت در این بازار پیدا نمیکند گفت: «راهکار اصلی بیشک بالا رفتن ارزش پول ملی است که با تحریمهای ظالمانه کاهش جدی یافته استاو در ادامه به تولید گوشی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: «ما تولید گوشی ارزان قیمت و متناسب داخلی را پیگیری کردیم. البته الان تمام ظرفیتهای کارخانههای داخلی به تولید تبلت اختصاص پیدا کرده تا نیاز دانشآموزان برطرف شود

زمستان سال گذشته در طی تفاهمنامهای بین اپراتورهای تلفنهمراه، تولیدکنندگان گوشی و وزارتخانههای ارتباطات و صنعت و معدن قرار شد تولید گوشی در کشور سرعت بگیرد. همان زمان وزیر ارتباطات اعلام کرد که براساس یک بستهحمایتی و امضاء دو تفاهمنامه میخواهند تا ۲ سال آینده (۹۹) به تولید ۲ میلیون گوشی با قیمت متوسط ۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومان برسند. در ادامه همین برنامه هم اردیبهشت ماه سال جاری در مراسم روز جهانی ارتباطات وزیر ارتباطات با اشاره به رشد استفاده از سرویسهای آنلاین در زمان شیوع کرونا و با توجه به نیاز ۱۲ میلیونی مردم کشور به گوشیهای تلفنهمراه، گفت که در یک برنامهریزی مشخص قرار است میزان تولید گوشیهای بومی تا پایان سال به ۴۰۰ هزار عدد برسد.

همچنین اواخر شهریور ماه هم محمدجواد آذری جهرمی در مراسم معرفی دستاوردهای بومیسازی تجهیزات پیشرفته شبکه ملی اطلاعات اعلام کرد که اولین سری از گوشیهای تولید صاایران برای توزیع به ایرانسل واگذار شده و این گوشیها با سیمکارت این اپراتور به صورت باندلینگ به بازار عرضه خواهند شد. هرچند که بعد از این خبر و انتشار اولین تصاویر گوشیهای تولید صاایران در فضای مجازی، برخی کاربران با مقایسه این مدل از گوشی صاایران با نمونه چینی آن نشان دادند که این گوشیها تولید داخل نیست. بعد از بالا گرفتن انتقاد بسیاری در شبکههای اجتماعی نسبت به این اتفاق و اینکه چرا گوشی چینی به نام گوشی تولید داخل قرار است به فروش برسد، وزیر ارتباطات در گفتوگو خود با برنامه شبانههای پیوست توضیح داد که صاایران با یک شرکت چینی تفاهم کرده که خط تولید خود را به ایران بیاورد. او توضیح داد: «برخی قطعات را از همین الان در ایران میزنند، برخی دیگر را وقتی بازار بزرگتر شد تولید میکنند و برخی دیگر را هیچوقت نمیتوانند تولید کنند. صاایران میخواهد گوشی ایرانی تولید کند، این به معنی تولید همه قطعات در ایران نیست

http://pvst.ir/93e

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو