نشان: بهجای انتساب دستاوردهای بخش خصوصی به فیلترینگ دلایل واقعی محدودیتها را بگویید
نشان در بیانیهای نسبت به صحبتهای رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی که رشد…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۱۷ اسفند ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
همآوا از تمدید قرارداد کارخانه نوآوری آزادی و امکان ادامه فعالیت واحدهای مستقر در این کارخانه خبر داد.
به گزارش پیوست به نقل از همآوا، بهدنبال پایان قرارداد اجاره ملک کارخانه نوآوری آزادی، مالک این کارخانه خواهان تخلیه واحدهای مستقر شده بود. اما اکنون هم آوا خبر داده است اجاره این ملک تمدید شده و فعالان کارخانه نوآوری آزادی میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
در بیانیه همآوا آمده است کارخانه نوآوری آزادی خانه و کارگاه خلاقیت و نوآوری جوانان کارآفرین استارتاپی ایران است. خانهای که در طول شش سال گذشته، ساخت و ماندگاری آن مهمترین دغدغه شرکت هم آوا، معاونت علمی، پارک فناوری پردیس، مراکز نوآوری مستقر در کارخانه نوآوری آزادی، شرکت آما و همه فعالان زیست بوم استارتاپی و دانش بنیان کشور بوده است.
پس از مذاکرات متعدد با مالک محترم “شرکت صنعتی آما” که با حمایت و راهنماییهای معاونت محترم علمی و مدیریت پارک فناوری پردیس صورت گرفت، قرارداد اجاره کارخانه نوآوری آزادی تمدید شد.
امیدواریم با کمک همه دلسوزان اکوسیستم نوآوری ایران، متولیان این حوزه، فعالان مستقر در کارخانه نوآوری آزادی و مالک محترم شرکت صنعتی آما شرایطی را فراهم آوریم تا جوانان کارآفرین کشورمان در آرامش و امنیت خاطر به راه اندازی و توسعه کسب وکارشان بپردازند.
در آبان امسال و به دنبال افزایش اختلافات، مالک کارهانه هشدار داده بود در صورت عدم تخلیه، از نیروی قهری استفاده کرد و حتی ضربالعجل یک ماهه تا آذر امسال نیز تعیین شد. پس از انجام گفتگوها فرزین فردیس، رئیس هیئت مدیره همآوا در گفتوگو با پیوست خبر داد طبق توافقی که میان همآوا و شرکت آما، مالک ملک کارخانه نوآوری، صورت گرفته است، این کارخانه تا اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ تخلیه نخواهد شد و به فعالیت عادی خود ادامه میدهد.
در همین رابطه سعید رحمانی، بنیانگذار سرآوا در نامهای که در اختیار پیوست قرار داده است، بر نقش بخش دولتی، خصوصی و خصولتی در شکلگیری و ادامه حیات کارخانه نوآوری آزادی تاکید کرده و همزمان از دخالتهای نابهجای این بخشها گلایه کرده است. او همچنین مداخله نکردن نهادهای دولتی در فرایند مذاکرات پیرامون این کارخانه را لازمه رسیدن به راه حل دانسته است. رحمانی در نامه خود هرگونه برخورداری از مزایای دولتی را نیز رد کرده است.