skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

کسب‌و‌کار

صبا رضایی نویسنده میهمان

در پنل دوم رویداد گراف‌دی مطرح شد: روابط عمومی‌ها باید صداقت داشته باشند

صبا رضایی
نویسنده میهمان

۱۶ آبان ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

شرکت‌کنندگان در پنل «وجهه سازمانی، تجربه مدیران عامل و روابط‌عمومی‌ها» تاکید کردند روابط عمومی‌ها در بازنمایی تصویر سازمان خود باید صداقت داشته و به درستی آنچه وجود دارد را نشان دهند.

به گزارش پیوست، پنل «وجهه سازمانی، تجربه مدیران عامل و روابط‌عمومی‌ها» در پنجمین همایش گراف دی به بررسی چالش‌های روابط‌عمومی‌ها اختصاص یافت. در این پنل که با مدیریتی مینا نظری، سرپرست روابط عمومی شرکت توزیع برق تبریز برگزار شد، آرمان خالقی مدیر ارتباطات شرکت شیرین عسل، بهاره شریفیون مدیرعامل بیمه دات کام، آرمان صفایی مدیرعامل تریبون و مصطفی لامعی، مدیر دیجیتال مارکتینگ شرکت کاله حضور داشتند.

مینا نظری در ابتدای پنل در پاسخ به چارلنگی، مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات خوارزمی مبنی بر اینکه روابط‌عمومی‌ها ابزار مدیران عامل هستند، تاکید کرد: روابط‌عمومی‌ها ابزار نیستند و نقشی حیاتی دارند و روابط عمومی فلسفه مدیریت هستند. اگر مدیران عامل مطالعه بیشتری داشته باشند به جملات شعاری اکتفا نمی‌کنند.

او افزود: صنعت برق با چالش‌های بسیاری مواجه است و اگر مدیریت بحران نداشتیم با توجه به مسائلی که در حوزه قطعی برق در تابستان ایجاد شد، شرکت دچار معضلات بسیاری می‌شد.

تجربه موفق داستان زندگی رانندگان

مصطفی لامعی، مدیر دیجیتال مارکتینگ شرکت کاله دررابطه با تجربه بازاریابی دیجیتالی خود گفت: رانندگان تریلی‌هایی که کالاهای سولیکو را جابجا می‌کنند، سفیران این برند هستند. معمولا تصویر ذهنی مردم از رانندگان کامیون‌ها، افرادی با سبیل‌های پهن، شلوار کردی و زیرپوش رکابی است. کاری که ما انجام دادیم این بود که از رانندگان دعوت کردیم تا داستان زندگی خود را جلوی دوربین بگویند.

او افزود: این ویدئوها را منتشر کردیم و تاثیر بسیارزیادی برفعالیت کارمندان و جذب رانندگان جدید داشت. حتی بانک‌ها و سازمان‌هایی که با ما همکاری می‌کردند، نگرش متفاوتی به ما داشتند. این تجربه بسیار موفق براثر هماهنگی و اطلاع تمامی حوزه‌ها به ویژه رانندگان تریلی‌ها بود. به طوری که رانندگان ساعت‌ها در یک مکان  توقف می‌کردند تا فیلمبرداری تمام شود.

روابط‌عمومی باید برپایه صداقت باشد

بهاره شریفیون، مدیرعامل بیمه دات کام گفت: حوادث اجتماعی و سیاسی سال گذشته بر کسب‌وکارها تاثیر بسیاری گذاشت. اتفاقات اجتماعی و سیاسی سال گذشته موجب شد تمامی کسب‌وکارها آسیب ببینند و این امر چیزی نیست که نادیده گرفته شود. از سویی دیگر تجربه خوبی در حوزه مواجهه با چالش بود. در این میان بسیاری سوار بر موج تلاش کردند با استفاده و بهره‌برداری از حوادث برند خود را محبوب‌تر کنند.

او افزود: بسیاری از روابط‌عمومی‌ها اعلام کردند که سازمان مربوطه اعتصاب کرده، تعطیل شده یا از ارائه خدمات معذور است. در مقابل بسیاری دیگر نیز با اعتصاب و تعطیلی مخالفت کردند. درواقع موج‌سواری روابط‌عمومی‌ها در اتفاقات اجتماعی آن زمان نیز بسیار موثر بود. جوسازی و سپس بهره‌برداری از جو ایجاد شده اشتباه است.

شریفیون تاکید کرد: روابط عمومی باید راست‌گویی و درست‌کاری را سرلوحه فعالیت خود قرار دهد. روابط‌عمومی‌ها نباید جریان‌سازی کنند. جریان‌سازی وظیفه روابط‌عمومی‌ها نیست بلکه باید با صداقت به معرفی و ایجاد برند شرکت خود بپردازند.

او افزود: در یک سال گذشته آموختیم چگونه با کمترین هزینه برندها را از چالش‌ها خارج کنیم. بسیاری از متخصصان روابط عمومی قدرت خود را در جریان‌سازی و بهره‌برداری از جریان‌ها می‌بینند. حتی در انتصاب و عزل مدیران نیز مدعی هستند که تاثیرگذارند. این امر پاشنه آشیل روابط‌ عمومی‌ها است.

وجهه سازمانی باید به درستی تدوین شود

آرمان خالقی، معاون توسعه ارتباطات شرکت شیرین عسل گفت: وجهه سازمانی باید به درستی توسط مدیران ارشد تدوین شود و باید باورپذیر باشد. وجهه سازمانی درون سازمانی چگونه است و برون سازمان چه وجهه‌ای دارد. باید به گونه‌ای ایجاد شود که کارمندان به فعالیت در شرکت افتخار کنند. اگر نیروی کار به درستی برند سازمان خود را نشناسد، نسبت به آن وفادار نخواهد بود.

او افزود: باید تمامی اقدامات برای کارمندان شرح داده شود. همچنین برای افکار عمومی نیز با شفاف‌سازی باید فعالیت‌ها بازگو شود. اخلاقیات، رعایت عدالت در وجهه سازمانی و رضایت شغلی بسیار موثر است. باید به مخاطبان چه درون سازمان و چه بیرون از سازمان اعلام کنیم که خدمات و محصولات مناسب و باکیفیتی ارائه می‌کنیم.

خالقی تاکید کرد: در زمان چالش‌ها، روابط‌عمومی‌ها موظفند تا راهکار مناسب را یافته و شرکت را از هجمه و جوسازی نجات دهند. سال گذشته یکی از برندهای معتبر غذایی به دلیل تهاجم علیه برند دچار معضلات بسیاری شد. در ماجرای قرص در کیک‌ها نیز برندهای صنایع غذایی مانند برند ما با مشکلات بسیاری مواجه شدیم. در صورتی که این اخبار تهاجم رقیبان بوده و همه می‌دانند چقدر نادرست بود. باید وجاهت و اعتماد نسبت به برندها را بعد از ایجاد چالش‌ها بازگردانیم. مدیران ارشد باید به این باور برسند که روابط‌عمومی‌ها سازمان را از بحران خارج می‌کنند.

او افزود: روابط عمومی یک روند است. روابط عمومی براساس اصول علمی باید فعالیت کند.

نوآوری در محصول

آرمان صفایی، مدیرعامل تریبون گفت: تریبون سال ۹۷ آغاز به کار کرد. ما در حوزه تسهیل ارتباط کسب‌وکارها با رسانه‌ها فعالیت می‌کنیم. بیشتر کسب‌وکارهای آنلاین از ابزار تریبون استفاده کرده‌اند. ما ابزار روابط‌عمومی و مدیران عامل بودیم.

او عامل موفقیت کسب‌وکار خود را نوآوری محصول و بازاریابی دانست.

https://pvst.ir/gcb

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو