آیا ریال دیجیتال کاربرد پذیر میشود؟
کارشناسان بانکی معتقدند حرکت بانکهای مرکزی به سمت CBDC یا رمز پولها با هدف نگرانی…
۶ آذر ۱۴۰۳
۱۶ تیر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
مدیرعامل ارتباط فردا معتقد بود که API سبب سرعت توسعه اکوسیستم میشود و هزینه توسعه را کاهش میدهد. هچنین عامل کاهش ریسک شکست نیز میشود و زمان ارائه محصول به بازار را تسریع میبخشد.
به گزارش پیوست؛ سعید وکیلینیا، مدیرعامل ارتباط فردا درباره نقش API گفت: API یک رویکرد برای توسعه محصول و زیرساخت است و براساس این رویکرد قبل از اینکه وارد معماری و پیادهسازی سرویسها شویم ما API ها را اولویت قرار میدهیم و این سبب کاهش هزینه میشود.
وکیلینیا ادامه داد: بانکداری باز ارائه خدمات مالی و بانکی به شرکتهای ثالث است؛ یعنی پلتفرمی که براساس بانکداری باز ارائه خدمات میدهد به معنی این نیست که معماریاش براساس API_first است.
او از نقاط مثبت API گفت: API سبب سرعت توسعه اکوسیستم میشود و هزینه توسعه را کاهش میدهد. هچنین سبب کاهش ریسک شکست نیز میشود و زمان ارائه محصول به بازار را تسریع میبخشد.
مدیرعامل ارتباط فردا درباره موفقیت API در سال ۲۰۲۳ افزود: این اکوسیستم در سال ٢٠٢٣ به بلوغ میرسد و مسیر توسعه را ادامه میدهد ضمن اینکه در ایران هم رشد خوبی داشته است.
وکیلینیا از دلایل حرکت به سمت API گفت: مشتریان علاقهمند به استفاده از آن هستند. هر سازمانی علاقه به رشد و سوددهی دارد؛ همچنین در ارائه خدمات منعطف است.
وکیلینیا با اشاره به فعالیتهای فینوتک ادامه داد: شرکت فینوتک درسال ١٣٩۵ با هدف ورود به بازار بانکداری باز و دیتای باز شروع به فعالیت کرد. در فینتک بیش از ١٢٠ سرویس به کاربران ارائه میشود. بیش از ۴٠٠ مشتری حقوقی در بازار سرمایه، بورس، بیمه، فینتک و غیره داریم. تجربه بیش از سه میلیون فراخوانی API در یک روز را رسیدیم.
او تاکید کرد که پیامک خدماتی وOTP، صحتسنجی کد ملی، تبدیل شماره کارت به شبا از پرطرفدارترین سرویسهای فینوتک است.