skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بخش خصوصی منتظر دولت نباشد در رویداد معدن هوشمند مطرح شد

سمانه سمیع تحریریه

۲ اسفند ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

ابراهیم جمیلی رئیس کمیسیون معدن اتاق ایران در رویداد معدن هوشمند از شرکت‌های خصوصی فناورانه خواست در زمینه هوشمندسازی معادن وارد شوند و به فعالان این حوزه اعلام کرد دولت شناخت و سرمایه کافی از این حوزه را ندارد و تنها فعالان همین حوزه هستند که می‌توانند راه دیجیتالی کردن صنایع سنگین و معادن را باز کنند.

به گزارش پیوست ابراهیم جمیلی رئیس کمیسیون معدن اتاق ایران در رویداد معدن هوشمند گروه سرمایه‌گذاری “آن” از شرکت‌های خصوصی خواست در این حوزه منتظر حمایت دولت نباشند و خودشان دست به کار شوند.

او در این باره گفت: متاسفانه دولت نه پول، نه علاقه و نه شناخت کافی به صنایع معدنی دارد و دیگر نمی‌توان با روش‌های سنتی گذشته به معادن نگاه کرد، دیگر دهه زندگی دیجیتال است و فعالان این حوزه باید هر چه زودتر با اتحاد و کار جمعی صنفی به این حوزه توجه کنند‌.
جمیلی همچنین ادامه داد: فعالان این عرصه باید باور کنند که هوشمند کردن معادن راه نجات آنهاست و ادامه بقای آنها را ممکن می‌کند. جمیلی همچنین با انتقاد از عملکرد دولتمردان در رابطه با بحث صنایع سنگین تشریح کرد: ما با این روش نمی‌توانیم زنده بمانیم. اگر خودمان دست به کار نشویم هم نیروهای انسانی با انگیزه را از دست می‌دهیم و هم بیش از پیش از دنیا عقب می‌مانیم.

مجتبی توانگر رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال هم در پاسخ به انتقاداتی که از سیاستگذاران در حوزه اینترنت می‌شود پاسخ داد: ما به خوبی می‌دانیم زیر ساخت تمام هوشمندسازی‌ها و دیجیتالی شدن‌ها پهنای باند و اینترنت است و بارها این مطالبه را از سیاست‌گذاران اصلی داشته‌ایم اما فعلا در شرایط مناسبی قرار نداریم و امیدواریم با به ثبات رسیدن شرایط در بحث هوشمندسازی معادن و توسعه اینترنت اشیا هم شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه باشیم.

هوشمندسازی معادن را با ایمن‌سازی شروع کنیم

لیلا کریمی مدیر تحقیق و توسعه شرکت توسعه معادن صدر جهان نیز در این باره گفت: همین حالا هم در زمینه هوشمندسازی معادن تاخیر داریم و باید هر چه زودتر بتوانیم معدن‌داران را متوجه مزایای هوشمندسازی معادن کنیم. برای مثال می‌توانیم از ایمن‌سازی معادن شروع کنیم و به صاحبان معادن نشان دهیم که چگونه اینترنت اشیا می‌تواند از ریزش معادن جلوگیری کند.

داور نظری قائم مقام شرکت فناپ زیرساخت هم در این رابطه گفت: فناوری چه بخواهیم و چه نخواهیم وارد صنایع سنگین شده است اما متاسفانه صنایع ما در ایران هنوز به این نتیجه نرسیده‌اند که هوشمند شوند. این جای تاسف دارد که هنوز سیاستمداران ما هم معادن را نمی‌شناسند و از همین رو قوانین نه درست نوشته شده و نه درست اجرا می‌شود.

رسانه‌ها وارد شوند

علیرضا بختیاری مدیر مسئول گروه رسانه‌ای دنیای اقتصاد هم در ادامه گفت: گرچه این موضوع را قبول دارم و تایید می‌کنم که بخش خصوصی نباید منتظر دولت باشد، اما رسانه و فعالان حوزه معادن باید دولت را ملزم به توجه بیشتر در این حوزه کنند‌‌. ما در نقطه مطلوبی در حوزه هوشمند‌سازی معادن نیستیم و باید از دولت بخواهیم حالا که راه سرمایه‌گذاری خارجی باز نیست امکان و انگیزه سرمایه‌گذاری داخلی را فراهم کند.

https://pvst.ir/e8d
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو