skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

تراکنش‌های اینترنتی شاپرک در شهریور کاهش یافت

۲۷ مهر ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۶ آذر ۱۴۰۱

تراکنش‌های اینترنتی شاپرک در شهریور کاهش یافت

گزارش‌ها شهریور شاپرک نشان می‌دهد در این ماه متوسط تعداد تراکنش‌های مربوط به ابزارهای پذیرش اینترنتی و متوسط مبلغ هر ابزار پذیرش اینترنتی در این ماه کاهش یافته است.

به گزارش پیوست، آمارهای گزارش شهریور ۱۴۰۱ شاپرک نشان می‌دهد متوسط تراکنش هر ابزار پذیرش شاپرکی در این ماه ۴۲۰ تراکنش بوده است که این تعداد نسبت به ماه گذشته ۳.۵۳ واحد کاهش یافته است. بیشترین کاهش متوسط تعداد تراکنش‌های مربوط به ابزارهای پذیرش اینترنتی بوده است. بر این اساس در این ماه متوسط تعداد تراکنش اینترنتی ۶.۶۰ درصد کاهش پیدا کرده است و از ۳۸۹ تراکنش در مردادماه به ۳۶۳ تراکنش در شهریور رسیده است و متوسط مبلغ کارکرد هر ابزار پذیرش اینترنتی نیز نسبت به ماه گذشته ۱۷۹.۴۱میلیون ریال کاهش یافته و به هزار و ۹۸۶.۹۶ میلیون ریال رسیده است.

براساس این آمار سه هزار و ۸۷۵ میلیون تراکنش با ارزش هفت هزار و ۲۰۶ میلیارد ریال در شبکه الکترونیکی پرداخت کارت پردازش شده است که این ارقام رشدی ۴.۲۹ درصدی در تعداد و ۶.۵۶ درصدی در ارزش ریالی را نشان می‌دهد. براساس گزارش‌ها تراکنش‌های شهریور ۱۴۰۱ نسبت به شهریور ۱۴۰۰ از نظر تعدادی ۱۲.۹۸ درصد و از نظر ریالی ۱۱.۳۵ درصد داشته است.

شاپرک در ادامه به مقایسه تعدادی هریک از ابزارهای پذیرش فعل سیستمی در شهریور ۱۴۰۱ نسبت به ماه گذشته پرداخته است و براساس آن در این ماه تعداد ابزار پذیرش اینترنتی ۱۲.۱۵ درصد و کارتخوان فروشگاهی ۴.۸۶درصد رشد و ابزار پذیرش موبایلی ۰.۰۴ درصد کاهش پیدا کردند.

در این ماه سهم ابزار کارت‌خوان فروشگاهی سهم ۹۲.۴۴درصدی، ابزار پذیرش اینترنتی سهم ۴.۸۵ درصدی و موبایلی ۲.۷۱ درصدی از تعداد تراکنش‌های انجام شده داشته‌اند.

از اوخر شهریور ماه و همزمان با شروع اعتراضات مردمی، اختلالی جدی در اینترنت اجرایی شد و چند اپلیکیشن که اینستاگرام و واتس‌اپ در صدر آنها بودند، فیلتر شدند. این اتفاق درحالی رخ داد. درست در فضایی که حداقل بیشتر از ۴۰۰ هزار کسب‌وکار فعال در اینستاگرام بود و تعداد بی‌شمار دیگری کسب‌وکار آنلاین بر بستر سایت.

پرداخت‌یاری‌ها که ارائه دهنده خدمات پرداختی به همین کسب‌وکارهای خرد و متوسط هستند در گفت‌وگو با پیوست اعلام کرده بودند که به طور متوسط ۵۰ درصد تراکنش‌ها از دست رفته و صاحبان فروشگاه‌های آنلاین اینستاگرامی نیز می‌گویند که از زمان شروع فیلترینگ و اختلال در اینترنت فروششان به سمت صفر میل می‌کند. همه اینها در حالی است که براساس آمارهای فروشگاه ساز پادرو این کسب‌وکارها سهمی حدودا ۳۵ هزار میلیارد تومانی از اقتصاد کشور دارند. اتفاقاتی که به نظر می‌رسد در آمار مهرماه شاپرک خودنمایی خواهند کرد.

https://pvst.ir/dd1

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو