مدیرعامل تپسی: اگر تپسی نتواند، هیچ پلتفرم دیگری توان مقابله با انحصارطلبی اسنپ را نخواهد داشت
تپسی به رای شورای رقابت و همزمانی شکایت ازکیوام و زودکس از رویههای ضدرقابتی اسنپ…
۴ آذر ۱۴۰۳
۲۵ مهر ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۳۰ آذر ۱۴۰۱
مرکز ریشه به «رانک» به عنوان پنجمین شرکت خصوصی مرکز میانی، مجوز راهاندازی داد.
به گزارش پیوست، تقریبا یک ماه از مجوز مرکز ریشه به پندار کوشک ایمن به عنوان چهارمین مرکز میانی خصوصی گذشته است و حالا مرکز ریشه به رانک به عنوان پنجمین شرکت خصوصی مرکز میانی مجوز فعالیت در این زمینه داده است.
رضا جوادینیا معاون زیرساخت کلید عمومی و امنیت اطلاعات تجاری مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در مراسم اعطای مجوز فعالیت پنجمین مرکز میانی خصوصی گفت: ما به پتانسیل بخش خصوصی اطمینان داریم و با اطمینان معتقدیم آنها با محدودیتهای کمتر و خلاقیتهای بیشتری میتوانند فعالیت کنند. او دو مرحله اساسی را برای دریافت مجوز از مرکز ریشه الزامی دانست، اول احراز صلاحیت متقاضی و بعدی بحث تدوین CPS( دستورالعمل اجرایی سند مرکز میانی)، جوادینیا این فرآیند را زمانبر و پیچیده دانست و از به نتیجه رسیدن آن در رانک ابراز رضایت کرد.
جوادینیا در ادامه به توانمندسازی بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: اینکه حالا پنجمین شرکت نیز توانسته مجوز فعالیت بگیرد به این معناست که ما از رقابت و توانمندی بخش خصوصی استقبال میکنیم و این رقابت را به شدت سازنده میدانیم. هر قدر سامانههای بیشتری به امضای الکترونیک مجهز شوند برای اقتصاد کشور بهتر است و ما امیدواریم تعداد مراکز میانی خصوصی افزایش پیدا کنند، چون مراکز میانی بهتر میتوانند در بخش صدور امضای الکترونیکی فعالیت کنند.
«علی مرتضی بیرنگ» عضو هیات مدیره شرکت رانک، رانک را شرکتی دانش بنیان در حوزه فینتک معرفی کرد که با توجه به اهمیت افزایش امضای دیجیتال در سالهای اخیر، وارد این حوزه شده است. او در ادامه یادآور شد آنها از سال ۹۹ در تلاش برای انجام روال قانونی و عملیاتی گرفتن مجوز برای فعالیت در مرکز میانی بودند تا امروز که این فرآیند به ثمر رسیده و به عنوان پنجمین شرکت خصوصی از مرکز ریشه مجوز گرفتهاند.
مرتضی رحیمی مدیر تیم امضای الکترونیکی «رانک» نیز در اسلایدهایی مفصل به تشریح فعالیتهای رانک پرداخت و توضیح داد: از سال ۹۸ به بعد هر ساله با رشد آمار صدور گواهی الکترونیک مواجه بودیم. سال ۹۸ این تعداد حدودا ۲۰۰هزار و تا سال ۱۴۰۰ به یک میلیون رسیده است و ما میتوانیم امیدوار باشیم تا پایان سال ۱۴۰۱ به مرز ۲ میلیون گواهی خواهیم رسید. رحیمی این موضوع را نوید خوبی برای کسب و کارها دانست و ادامه داد: رانک از سال ۹۶ آغاز به کار کرده است و خطوط کسب و کاری رانک به ۳ سرفصل بانکداری بینالملل، پرداخت خرد و امضای الکترونیک تقسیم شده است و حالا ما مصمم هستیم در زمینه امضای الکترونیک در کنار رقبا فعالیتی سالم و رو به رشد داشته باشیم.
رحیمی در ادامه خط زمانی پیشرفت کسب و کاری حوزه امضا الکترونیکی در رانک را از پاییز ۹۹ اعلام کرد و توضیح داد آنها توانستهاند از تابستان ۱۴۰۱ گواهینامه صلاحیت تاسیس مرکز میانی را دریافت کنند و تا زمستان ۱۴۰۱ برای راهاندازی مرکز میانی فرصت دارند.رحیمی در خاتمه بانک رسالت، شرکت پارت،بانک پاسارگاد و شرکت اسپارا را از مهمترین شرکای تجاری خود در ادامه فعالیت رانک معرفی کرد.