skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

خانه نوآوری تبیان رونمایی شد:

تبیان با همدم‌ و پرسان می‌خواهد در فضای مجازی راهکار زندگی بدهد

بهناز توحیدی نویسنده میهمان

۳ اسفند ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۹ آبان ۱۴۰۰

موسسه فرهنگی، اطلاع‌رسانی تبیان، امروز (۳ اسفندماه) در مراسمی از خانه نوآوری تبیان و سبد محصولات زندگی تبیان با هدف ارائه راهکارهایی برای خانواده‌ها در فضای مجازی رونمایی کرد. در این مراسم اپلیکیشن «همدم‌» به عنوان پلتفرمی برای انتخاب آگاهانه در ازدواج و همچنین استارت‌آپ پرسان که بستری برای اشتراک گذاری تجربیات زندگی است معرفی شدند. به گفته مدیرعامل موسسه تبیان، این موسسه در تلاش است تا در این خانه نوآوری با ترکیب علوم انسانی با فناوری به حل مشکلات مردم کمک کند.

به گزارش پیوست، در این مراسم کمیل خجسته، مدیرعامل موسسه تبیان درمورد این خانه نوآوری با بیان اینکه اگر فناوری‌های ارتباطاتی که امروز وارد زندگی مردم شدند، با علوم انسانی ترکیب شوند، می‌توانند به حل مشکلات زندگی مردم کمک کنند، گفت: «تبیان در تلاش است تا با خانه نوآوری، علوم انسانی را با نگاه مهندسی و فناوری ترکیب کند و به همراه تیم‌ها محصولی به صورت مشترک خلق و به مردم عرضه کنیم.»

یکی از اپلیکیشن‌های عرضه شده از سوی تبیان، اپلیکیشن «همدم‌» است این پلتفرم برای انتخاب آگاهانه ازدواج قرار است مورد استفاده قرار گیرد

او ادامه داد: «به همین منظور افراد و تیم‌ها در بخش تبینو در سایت تبیان ثبت‌نام می‌کنند. ما استارت‌آپ استودیو هستیم و نظام مسائلی را مبتنی بر مسئله اصلی یعنی خانواده در نظر گرفتیم. مردم دغدغه‌های فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی، مشکلات اقتصادی، چالش‌های سیاسی و نیازهای تفریحی دارند. براساس این موارد با کمک پژوهشگاه‌ها و اندیشکده‌ها یکسری سرفصل استخراج کردیم. افراد و تیم‌هایی که در این موارد ایده‌ای داشته باشند از سوی خانه نوآوری تبیان جذب خواهند شد.»

براساس گفته‌های خجسته در خانه نوآوری خروجی و محصول استارت‌آپ‌ها بسیار مهم است چون خانواده در فضای مجازی آسیب‌پذیر است و باید سریع‌تر تیم‌ها به محصول قابل ارائه برسند. او در پاسخ به این سوال که استارت‌آپ‌های در مرحله بذری جذب نمی‌شوند، بیان کرد: «بستگی به استعداد تیم و محصول آنها دارد. چون فرصت ریسک نداریم به همین خاطر تیم‌ها در مرحله اولیه را جذب نمی‌کنیم.»

به گفته مدیرعامل موسسه تبیان، انها در خانه نوآوری با ترکیب فناوری و علوم انسانی به دنبال حل مشکلات خانواده‌ها هستند

او گفت: «تاکنون ۶ تیم را جذب کرده‌ایم. این استارت‌آپ‌ها شامل جیب، کدومو،پرسان، همدم‌، مجازیست و تبیان آی‌دی و میم است.»

او در ادامه اضافه کرد: «در ابتدا تیم‌ها ثبت‌نام می‌کنند. سپس ایده‌هایشان در مرکز نوآوری بررسی می‌شود. اگر ایده آنها براساس اولویت‌های تبیان، کسب‌وکارانه بود و قدرت توسعه داشت، جذب می‌شود. سپس تیم‌ها از ایده خود در صندوق‌های سرمایه‌گذاری دفاع می‌کنند و در پایان سرمایه‌گذاری هم انجام می‌شود و در خانه نوآوری تبیان مشغول به فعالیت می‌شوند.»

او در بخش دیگری از صحبت‌های خود به سرمایه‌گذاری روی تیم‌ها اشاره کرد و گفت: «روی هرتیمی که وارد خانه نوآوری می‌شود،سرمایه‌گذاری صورت خواهد گرفت. البته بستگی به خود تیم‌ دارد. شاید نیاز باشد تیمی چندماه در خانه نوآوری فعالیت کند و اگر ایده قدرت توسعه داشت، روی آن سرمایه‌گذاری شود. در حال مذاکره با صندوق‌ها هستیم. هم‌اکنون با صندوق دانشگاه تهران در حال همکاری هستیم.»

در این مراسم  همچنین در کنار رونمایی از خانه نوآوری، موسسه تبیان از سبد محصولات زندگی خود یعنی استارت‌آپ‌های حاضر در این خانه رونمایی کرد. در خانه نوآوری استارت‌آپ‌های «پرسان»، بستر اشتراک‌گذاری تجربیات زندگی، «همدم‌»، پلتفرمی برای انتخاب آگاهانه در ازدواج، «کدومو»، پلتفرمی برای انتخاب و مدیریت رسانه‌ها و زیست مجازی خانواده، «میم» به عنوان پلتفرم مدرسه آنلاین تربیت والدین، محصول «دستیار اقتصادی هوشمند زندگی» که امکان شخصی سازی دخل و خرج و هزینه‌های اقتصادی خانوار را با استفاده از یادگیری ماشینی فراهم می‌کند، رسانه «مجازیست» به عنوان دستیار رسانه‌ای تبیان در حوزه تولیدهای محتوای رسانه‌ای مستقر هستند.

حوزه علوم انسانی باید مبتنی بر زندگی روزمره باشد

در این مراسم همچنین سورتا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با اشاره به اینکه در زمینه آموزش هزینه‌های بسیاری می‌شود؛ اما مردم تاثیر آموزش را در زندگی خود نمی‌بینند درمورد لزوم ترکیب علوم انسانی با فناوری و تکنولوژی گفت: «باید به موضوعات علوم انسانی عمیق‌تر بپردازیم. در حوزه خانواده و تربیتی کتاب‌های بسیاری منتشر شده است؛ اما نمی‌توان آنها را در زندگی مردم پیاده‌سازی کنیم.»

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت که قدرت علوم انسانی ایجاد فرهنگی است که مبتنی بر زندگی مردم باشد

او ادامه داد: «قدرت علوم انسانی ایجاد فرهنگی است که مبتنی بر زندگی مردم باشد. باید روش‌هایی را پیدا کنیم تا مردم فرهنگ غنی را در زندگی روزمره خود ببنیند. راه‌حل‌ این موضوع هم توسعه پلتفر‌ها است. باید فکر کنیم که ما یک زیرساخت هستیم تا جوانان ایده‌های خود را پیاده‌سازی کنند. ما کسی را استخدام نمی‌کنیم بلکه از نوآوری آنها بهره می‌بریم.»

به گفته ستاری باید علوم انسانی را با حوزه‌های مهندسی و پزشکی تلفیق کنیم و باید محصولات در این زمینه را تجاری‌سازی کنیم. او همچنین تاکید کرد که دانشجویان حوزه علوم انسانی زیادی داریم و در خانه‌های نوآوری می‌توانند ایده‌های خود را توسعه دهند و سازمان تبلیغاتی هم می‌تواند زیرساختی برای جذب و فعالیت آنها باشد. او همچنین بیان کرد: «بزرگترین مشکلات ما در کشور این است که نوآوری را سرکوب می‌کنیم و با آن به صورت ساختاری می‌جنگیم.  سیستم دولتی با تعداد کارمند زیاد و قوانین متناقض و قوانین زیاد نواوری را خفه می‌کند. این یک مبارزه با سیاست نفتی است و باید پشت جوانان ایستاد و از آنها حمایت کنیم.»

http://pvst.ir/9k0
بهناز توحیدینویسنده میهمان

    سال ۸۷ به امید تغییرات بسیار در جامعه‌ام رشته علوم ارتباطات شاخه روزنامه‌نگاری را برگزیدم. به صورت پراکنده در همشهری و مجله فرهنگ وسینما می‌نوشتم. اما همواره فکر و ذکر منِ تازه‌کار پیرامون مسائل اجتماعی و سیاسی می‌گذشت. تا اینکه سال ۹۵ وارد پیوست شدم و به واسطه پیوست پا به دنیای بیکران فناوری گذاشتم و عاشقش شدم.

    تمام مقالات

    یک دیدگاه

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو