skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

معرفی بهترین گوشی‌های اندرویدی سال ۲۰۲۰

امید اعظمی عضو تحریریه

۲۸ مهر ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۱۷ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۴ دی ۱۳۹۹

دو ماه به پایان سال ۲۰۲۰ مانده و بعید به نظر می‌رسد شرکت‌های تولیدکننده گوشی‌های هوشمند قصد رونمایی از گوشی پرچمدار دیگری تا پایان سال داشته باشند. تا به اینجای سال ۲۰۲۰ گوشی‌های پرچمدار زیادی از سوی برند‌های تولیدکننده گوشی هوشمند معرفی شده که هرکدام به هرشکل ممکن پای خود را به ایران رسانده‌اند. هر چند با توجه به قیمت دلار و شرایط اقتصادی حاکم بر کشور هرکدام از آنها چندین برابر ارزش واقعی خود به فروش می‌رسند، اما بی‌شک می‌توان سال ۲۰۲۰ را سال گوشی‌های میان‌رده نامید. در این گزارش سعی شده بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰ با در نظر گرفتن رده‌های قیمتی متفاوت معرفی شوند. هرچند برخی از آنها هنوز وارد بازار ایران نشده‌اند اما شاید در دو ماه باقی مانده تا پایان سال میلادی جاری، آنها نیز بتوانند خودشان را به ایران برسانند.

به گزارش پیوست، اگر بخواهیم گوشی‌های ۲۰۲۰ را با نگاهی متفاوت بنگریم بی‌شک باید بگوییم که در تمامی آنها کیفیت نمایشگرهایشان به شکل چشم‌گیری ارتقا یافته‌ اما شاید تمرکز اکثر تولید کنندگان گوشی‌های هوشمند روی دوربین‌ گوشی‌ها بوده است. دوربین‌های چندگانه تبدیل به ویژگی اصلی بسیاری از گوشی‌ها، حتی گوشی‌های میان‌رده شده‌ است. اما شاید برای کاربر ایرانی در شرایط فعلی کیفیت گوشی از اهمیت چندانی برخوردار نباشد و هر کس بنا به توانایی و قدرت خریدی که دارد اقدام به انتخاب گوشی تلفن همراه کند.

جدول معرفی بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰

سامسونگ گلکسی M31

سری M سامسونگ جزو سری‌های میان‌رده و اقتصادی این برند کره‌ای به حساب می‌آید که با هدف جذب بازار هند تولید می‌شود اما به کشور‌های دیگری مانند ایران نیز وارد می‌شود. گوشی M31 یکی از جدیدترین تولیدات سامسونگ در سال ۲۰۲۰ است که تمرکز اصلی آن نیز روی باتری‌اش است. M31 به باتری قدرتمند ۶ هزار میلی‌آمپرساعتی مجهز است. اولین نکته‌ای که هنگام برخورد با این عدد به ذهن می‌رسد، وزن زیاد گوشی خواهد بود. درحالی که در کمال ناباوری این گوشی تنها ۱۹۱ گرم وزن و حدود ۹ میلی‌متر ضخامت دارد. نمایشگر سوپرآمولد از دیگر ویژگی‌های کلیدی این گوشی اقتصادی به شمار می‌رود. دوربین چهارگانه اصلی و دوربین ۳۲ مگاپیکسلی سلفی این گوشی را به یکی از گزینه‌های اصلی در بین گوشی‌های زیر ۳۰۰ دلار تبدیل کرده است. این گوشی در حال حاضر با قیمیتی حدود ۸ میلیون و نیم در ایران موجود است.

بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰؛ سامسونگ گلکسی M31

عکس‌ها از GSMARENA

شیائومی ردمی نوت ۹ پرو

شیائومی که به تولید گوشی‌های بسیار متنوع و با قیمت اقتصادی معروف است، سری جدیدی از گوشی‌های اقتصادی خود را در سال ۲۰۲۰ معرفی و روانه بازار کرده است. سری ردمی نوت اکنون به شماره ۹ رسیده و مدل نوت ۹ پرو با باتری ۵۰۲۰ میلی‌آمپرساعتی، پردازنده اسنپدراگون ۷۲۰ جی، ۶ گیگابایت حافظه رم، ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی، دوربین اصلی چهارگانه و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی روانه بازار شد. این گوشی یکی از بهترین گوشی‌های اقتصادی حال حاضر بازار است که قیمتی کمتر از ۳۰۰ دلار داشته و با قیمت ۸ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان در بازار ایران موجود است.

شیائومی ردمی نوت ۹ پرو؛ بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰

عکس‌ها از GSMARENA

سامسونگ گلکسی A51

گلکسی A51 یکی دیگر از میان‌رده‌های خانواده پرشمار گلکسی A است. سامسونگ سال گذشته با تولید گوشی گلکسی A50 توانست عنوان پرفروش‌ترین گوشی اندرویدی سال را از آن خود کند. درحال حاضر سامسونگ با گلکسی A51 درحال تکرار این عنوان است و در لیست بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰ ما نیز قرار می‌گیرد. گلکسی A51 یکی از میان‌رده‌های کامل و جامع سامسونگ است که امکانات قابل توجهی از جمله نمایشگر سوپرآمولد، پردازنده میان‌رده اگزینوس ۹۶۱۱، دوربین چهارگانه با لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین سلفی با کیفیت ۳۲ مگاپیکسلی، حسگر اثرانگشت زیرنمایشگر و باتری ۴ هزار میلی‌آمپری دارد. گلکسی A51 با قیمتی حدود ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان در بازار ایران موجود است.

سامسونگ گلکسی A51؛ بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰

عکس‌ها از GSMARENA

شیایومی می نوت ۱۰ لایت

می نوت ۱۰ و می نوت ۱۰ لایت دو مدل دیگر از گوشی‌های موفق و پرفروش شیائومی در سال ۲۰۲۰ بودند. این دو گوشی در عین داشتن قیمت‌های اقتصادی، کیفیت ساخت بسیار بالا و امکانات قابل قبولی دارند. به همین دلیل مدل اقتصادی این سری در دسته بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰ قرار گرفته است. مدل لایت نمایشگر ۶/۵ اینچی آمولد دارد که از HDR10 نیز پشتیبانی می‌کند. حداکثر روشنایی این نمایشگر به عدد قابل توجه ۴۳۰ نیت می‌رسد. شیائومی از گوریلاگلس نسخه ۵ برای حفاظت از این نمایشگر باکیفیت استفاده کرده است. می نوت ۱۰ لایت از پردازنده ۸ نانومتری اسنپدراگون ۷۳۰ جی استفاده می‌کند. این گوشی به ۶ گیگابایت رم مجهز است و در دو نسخه ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی به فروش می‌رسد.

دوربین چهارگانه می نوت ۱۰ لایت شامل یک لنز ۶۴ مگاپیکسلی عریض، یک لنز ۸ مگاپیکسلی فوق عریض، لنز ۲ مگاپیکسلی ماکرو و لنز ۵ مگاپیکسلی تشخیص عمق است. دوربین سلفی این گوشی نیز ۱۶ مگاپیکسلی عریض است. می نوت ۱۰ لایت برای طرفداران هدفون‌های سیمی هم گزینه مناسبی است چرا که از جک ۳.۵ هدفون هم پشتیبانی می‌کند. این گوشی به حسگر اثرانگشت اپتیکال زیرصفحه نمایشگر مجهز است که البته در مقایسه با رقبا سرعت قابل قبولی ندارد. باتری این گوشی یکی از نقاط قوت آن محسوب می‌شود و با ۵۲۶۰ میلی‌آمپرساعت در کنار یک شارژر فوق سریع ۳۰ واتی خیال کاربران را از ماندگاری و دسترسی همیشگی به گوشی راحت می‌کند. این گوشی با قیمت حدودی ۱۱ میلیون تومان در بازار ایران موجود است.

شیائومی می نوت ۱۰ لایت

عکس‌ها از GSMARENA

هواوی Nova 7i

میان‌رده‌های هواوی، پیش از آن که گوشی‌های میان‌رده زیادی در بازار به وجود بیاید اصلی‌ترین رقبای گوشی‌های پرچمدار بودند. میان‌رده‌های هواوی از کیفیت ساخت بسیار بالایی برخوردارند و امکانات خوبی را به کاربر می‌دهند. از طرفی سری نوا، که پرچمداران اقتصادی هواوی به شمار می‌روند، همیشه حامل چندین ویژگی از گوشی‌های پرچمدار و قیمتی معادل گوشی‌های میان‌رده بوده و هستند. نوا ۷ آی هم از این قائده مستثنی نیست و با امکاناتی نظیر رم ۸ گیگابایتی، پردازنده ۷نانومتری کرین ۸۱۰، دوربین چهارگانه پشتی، حسگراثرانگشت روی دکمه پاور و باتری ۴۲۰۰ میلی‌آمپرساعتی آمده تا رقیبی برای گوشی‌های میان‌رده بازار باشد. تنها پاشنه آشیل گوشی‌های هواوی در حال حاضر عدم پشتیبانی یا بهتر است بگوییم دسترسی به سرویس‌های موبایلی گوگل است که در صورت استفاده از این گوشی به مشکلاتی برخواهید خورد. این گوشی در حال حاضر با برچسب قیمیتی ۱۱ میلیون تومانی در بازار ایران موجود است.

هواوی نوا 7i

 

سامسونگ گلکسی S10 Lite

یکی از بهترین اقدامات سامسونگ در چندسال اخیر، تولید نسخه‌ای ارزان‌قیمت و اقتصادی از محصولات پرچمدار و پرمیوم خود بوده که با استقبال قابل توجهی روبه‌رو شده است. سامسونگ با تولید نسخه‌های لایت از سری محبوب گلکسی نوت۱۰ و گلکسی اس۱۰، تجربه استفاده از پرچمداران گران‌قیمتش را در اختیار کاربران علاقه‌مند و با بودجه محدود قرار داد. نکته‌ قابل توجه این که گلکسی اس ۱۰ لایت، یک گوشی ۴۰۰ دلاری است و کاملا در رنج گوشی‌های میان‌رده دنیا قرار می‌گیرد. اما با توجه به مشخصات و ویژگی‌هایی که دارد در زمره بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰ قرار می‌گیرد. پس بهتر است این گوشی را از روی برچسب قیمتی ۱۶ میلیون تومانی‌اش قضاوت نکنیم چرا که علت ماجرا مشخص است.

این گوشی میان‌رده نمایشگر باکیفیتی از نوع سوپرآمولد پلاس دارد که از HDR10+ نیز پشتیبانی می‌کند. اس ۱۰ لایت به پردازنده ۷ نانومتری اسنپدراگون ۸۵۵ مجهز است و در ۳ نسخه ۱۲۸ گیگابایتی با ۶ گیگابایت رم یا ۱۲۸ گیگابایتی با ۸ گیگابایت رم و یا ۲۵۶ گیگابایتی با ۸ گیگابایت رم عرضه شده است. اس ۱۰ لایت دوربین سه‌گانه با لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و دوربین سلفی تکی با لنز ۳۲ مگاپیکسلی دارد که کاربران را کاملا راضی نگه می‌دارد. حسگر اثرانگشت اپتیکال زیرنمایشگر از دیگر ویژگی‌های کلیدی این گوشی خوش‌قیمت و خوش‌ساخت است. اس ۱۰ لایت به باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی و شارژر فوق سریع ۴۵ واتی مجهز است.

گلکسی اس ۱۰ لایت

عکس‌ها از GSMARENA

گوگل پیکسل 4a

خیلی‌ها معتقدند با توجه به امکانات و ویژگی‌هایی که گوگل روی گوشی‌های پیکسل خود قرار می‌دهد، این گوشی‌ها برچسب‌های قیمتی قابل توجیهی ندارند. اما باید درنظر گرفت، تجربه استفاده از اندروید خالص و سرعت باورنکردنی آن بسیار دلچسب‌تر از هر امکانات و ویژگی دیگری است. در این زمینه می‌توانید چند ویدئو از کانال‌های مختلف یوتیوب تماشا کنید. گوگل در راستای رقابت در بازار گوشی‌های میان‌رده دست به تولید این مدل از گوشی‌ها زد. حالا پیکسل 4a جدیدترین گوشی میان‌رده-اقتصادی گوگل است که با برچسب قیمتی ۴۰۰  دلاری در آگوست ۲۰۲۰ رونمایی شد. این گوشی پردازنده میان‌رده اسنپدراگون ۷۳۰ جی دارد و در یک نسخه ۱۲۸ گیگابایتی به همراه ۶ گیگابایت رم به بازار عرضه شده است.

نکته قابل توجه آن که گوشی‌های پیکسل گوگل از اولین گوشی‌های اندرویدی جهان است که نسخه جدید‌تر این سیستم‌عامل را دریافت می‌کند. گوگل پیکسل 4a دوربین تکی ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی دارد که برخلاف آنچه به نظر می‌رسد کیفیت عکاسی خیلی خوبی هم دارد. شاید باتری ۳۱۴۰ میلی‌آمپرساعتی نیز برای یک گوشی در سال ۲۰۲۰ خیلی کم به نظر برسد. اما از آنجایی که این گوشی از اندروید خالص بهره می‌برد، مصرف باتری آن نیز در مقابل گوشی‌های دیگر پایین‌تر بوده و ماندگاری بالاتری دارد. گوگل پیکسل 4a به شارژر سریع ۱۸ واتی نیز مجهز است.

گوگل پیکسل 4a

عکس‌ها از GSMARENA

وان‌پلاس Nord

شرکت محبوب وان‌پلاس امسال نیز نسل جدید گوشی‌های هوشمند خود را در چهار رده مختلف با نام‌های 8، 8 Pro، 8T و Nord رونمای کرده است که همگی مشخصات و امکانات کاربردی‌ و خوبی دارند. وان‌پلاس نورد گزینه اقتصادی جدید این شرکت است که با توجه به ویژگی‌ها و مشخصاتی که در این گوشی قرار گرفته آن را به یکی از بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰ تبدیل کرده است. خوشبختانه نسخه ۲۵۶ گیگابایتی این گوشی در ایران موجود است که حافظه رم فوق‌العاده ۱۲ گیگابایتی به همراه خود دارد. پردازنده پرچمدار سال گذشته اسنپدراگون یعنی اسنپدراگون ۷۶۵ قلب تپنده این گوشی است. علاوه بر مدل ذکر شده فوق، این گوشی در دو نسخه دیگر ۱۲۸ گیگابایتی به همراه ۸ گیگابایت رم و نسخه ۶۴ گیگابایتی به همراه ۶ گیگابایت رم در بازار موجود است.

وان‌پلاس نورد دوربین چهارگانه با لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی دارد و دوربین سلفی دوگانه آن به لنز ۳۲ مگاپیکسلی و ۸ مگاپیکسلی مجهز است. این گوشی قابلیت ضبط فیلم‌های 4K با نرخ ۳۰ فریم برثانیه را نیز دارد. نمایشگر فلوید آمولد این گوشی برخلاف رقبای ۶۰ هرتزی‌اش، ۹۰ هرتزی بوده و از HDR10+ پشتیبانی می‌کند. این گوشی بی‌نظیر باتری ۴۱۱۵ میلی‌آمپری دارد و با شارژر فوق سریع ۳۰ واتی در مدت زمان ۳۰ دقیقه تا ۷۰ درصد شارژ می‌شود.

وان‌پلاس Nord

عکس‌ها از GSMARENA

وان‌پلاس  8T

وان‌پلاس 8T یکی از بهترین گوشی‌های اندرویدی معرفی شده در سال ۲۰۲۰ است. این گوشی علاوه بر پشتیبانی از نسل پنجم شبکه (5G)، به نمایشگر آمولد ۱۲۰ هرتزی مجهز است که گواهی HDR10+ را نیز به‌همراه خود یدک می‌کشد. وان‌پلاس 8T دارای جدیدترین نسخه اندروید یعنی اندروید ۱۱ است. پردازنده قدرتمند ۷ نانومتری اسنپدراگون ۸۶۵ قلب تپنده پرچمدار وان‌پلاس است. وان‌پلاس ۸ تی در دو نسخه ۱۲۸ گیگابایتی و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه شده است. نسخه ۱۲۸ گیگابایتی ۸ گیگابایت رم و نسخه ۲۵۶ گیگابایتی ۱۲ گیگابیت رم دارد.

وان‌پلاس 8T دارای دوربین چهارگانه پشتی و دوربین سلفی تکی است. دوربین‌های اصلی به ترتیب، ۴۸، ۱۶، ۵ و ۲ مگاپیکسلی هستند و دوربین سلفی آن نیز ۱۶ مگاپیکسلی است. ضبط ویدئوهای 4K با نرخ ۶۰ فریم بر ثانیه، حسگر اثرانگشت اپتیکال زیرنمایشگر و اسپیکر‌های استریو از دیگر ویژگی‌های کلیدی این گوشی خوش‌ساخت است. باتری قدرتمند ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی این گوشی با شارژر فوق سریع ۶۵ واتی شارژ می‌شود. این شارژ فوق سریع می‌تواند گوشی وان‌پلاس 8T را تنها در ۳۹ دقیقه از صفر درصد به شارژ کامل برساند. قیمت این گوشی جذاب از ۶۱۰ دلار آغاز می‌شود که باتوجه به مشخصات و ویژگی‌های این گوشی قیمتی کاملا رقابتی به حساب می‌آید.

وان‌پلاس 8T

 

عکس‌ اول از GSMARENA باقی عکس‌ها از AndroidAuthority

سامسونگ گلکسی S20 FE

گلکسی اس ۲۰ فن ادیشن یکی دیگر از اقدامات مثبت سامسونگ در جلب رضایت مشتریانش است. از آنجایی که آخرین سری پرچمدار سامسونگ از خانواده اس، قیمت بسیار بالایی دارد و هرکسی توان پرداخت هزار دلار یا بیشتر برای یک گوشی هوشمند ندارد، سامسونگ تصمیم‌ گرفت تا نسخه فن ادیشن این گوشی را با قیمت متعادل‌تر از نسخه اصلی با برچسب ۷۰۰ دلاری به بازار عرضه کرده است. از طرف دیگر سامسونگ این امکان را فراهم کرده تا مشتریانش این گوشی را با پیش‌پرداخت ۲۴۹ دلار و پرداخت ماهیانه ۷ دلار خریداری کنند. البته بدون دریافت هیچ سودی!

پردازنده اگزینوس ۹۹۰، نمایشگر سوپرآمولد ۱۲۰ هرتزی با پشتیبانی از HDR10+، ۶/۸ گیگابایت حافظه رم، ۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی، دوربین سه‌گانه اصلی، دوربین ۳۲ مگاپیکسلی سلفی، اسپیکر استریو، حسگر اثرانگشت اپتیکال زیرنمایشگر، باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپری و شارژر سریع ۲۵ واتی از ویژگی‌ها و امکانات قابل توجه این میان‌رده-پرچمدار سامسونگ است. این گوشی که به تازگی معرفی شده هنوز وارد بازار ایران نشده است.

گلکسی اس ۲۰ FE

عکس‌ اول از GSMARENA باقی عکس‌ها از AndroidAuthority

موتورولا Edge Plus

شرکت کهنه‌کار موتورولا که چندسالی است که تولید گوشی‌های به‌روز اندرویدی روی آورده امسال گوشی پرچمدار جدیدی با عنوان Edge+ رونمایی کرده است. به علت مشخصات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری که موتورولا در این گوشی به کار برده، موتورولا Edge Plus به یکی از بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰ تبدیل شده است.  این گوشی ۸۰۰ دلاری به پردازنده ۷نانومتری اسنپدراگون ۸۶۵ مجهز است و در یک نسخه ۲۵۶ گیگابایتی با ۱۲ گیگابایت رم عرضه می‌شود. موتورولا پرچمدار خود را تا دندان مسلح کرده و به میدان جنگ با رقبا فرستاده است. این گوشی به نمایشگر ۶/۷ اینچی OLED ۹۰ هرتزی مجهز است که از HDR10+ و عدد حیرت‌انگیر یک میلیارد رنگ، پشتیبانی می‌کند. نسبت تصویر به بدنه این نمایشگر ۹۵/۸ درصد است که بالاترین درصد در بین تمام گوشی‌های تولید شده تا به امروز است.

موتورولا برای حافظت از این نمایشگر گران‌قیمت از گوریلاگلس نسخه ۵ استفاده کرده است. در قسمت دوربین هم موتورولا از جان مایه گذاشته و برای این گوشی دوربین چهارگانه با لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی درنظر گرفته است. دوربین اصلی این گوشی قابلیت ضبط ویدئوهای 6K و ویدئوهای 4K با نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را دارد. دوربین سلفی این گوشی نیز لنز ۲۵ مگاپیکسلی دارد. اسپیکر استریو، حسگراثرانگشت اپتیکال زیرنمایشگر، باتری ۵ هزار میلی‌آمپرساعتی و قابلیت شارژ معکوس از دیگر ویژگی‌های پرچمدار تمام عیار موتورولا است. این گوشی با قیمت حدودی ۲۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در بازار ایران موجود است.

موتورولا Edge Plus

عکس‌ها از GSMARENA

سامسونگ گلکسی S20 Ultra

سامسونگ هرساله ۲ سری گوشی پرچمدار معرفی و روانه بازار می‌کند. پرچمداران خانواده گلکسی اس و پرچمداران خانواده گلکسی نوت. سامسونگ سری گلکسی اس ۲۰ را امسال کمی متفاوت‌تر از سال‌های گذشته معرفی کرد. استفاده از باتری ۵ هزار میلی‌آمپرساعتی، استفاده از نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و البته لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی همگی برای یک گوشی پرچمدار سامسونگ جزو اولین‌ها به حساب می‌آید. بر این اساس قوی‌ترین نسخه از خانواده گلکسی اس ۲۰، یعنی گلکسی اس ۲۰ اولترا، به نمایشگر ۶/۹ اینچی داینامیک آمولد 2X مجهز شده  که به گفته سامسونگ باکیفیت‌ترین نمایشگر در بین تمامی گوشی‌های هوشمند این شرکت کرده‌ای است. این نمایشگر ۱۲۰ هرتزی از HDR10+ پشتیبانی می‌کند و نسخه ۶ گوریلاگلس از آن محافظت می‌کند. پردازنده اگزینوس ۹۹۰ یا پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵، بسته به کشور مورد نظر، قلب تپنده این گوشی پرچمدار است.

این گوشی در یک نسخه ۱۲۸ گیگابایتی با ۱۲ گیگابایت رم عرضه شده است. اس ۲۰ اولترا به دوربین چهارگانه مجهز است و همانطور که اشاره شد لنز اصلی این گوشی ۱۰۸ مگاپیکسلی است. دوربین سلفی این گوشی نیز دوگانه بوده و لنز اصلی ۴۰ مگاپیکسلی دارد. اسپیکر استریو، حسگر اثرانگشت اولتراسونیک زیرنمایشگر، گواهی IP68، دکس و شارژر فوق سریع ۴۵ واتی در کنار باتری ۵ هزار میلی‌آمپرساعتی از دیگر امکانات و ویژگی‌های این گوشی هزار و چهارصد دلاری است.

گلکسی اس ۲۰ اولترا

عکس‌ها از GSMARENA

وان‌پلاس 8 Pro

پرچمدار اصلی وان‌پلاس در سال ۲۰۲۰، وان‌پلاس ۸ پرو است. گوشی تمام عیاری که تمام ویژگی‌‌های ممکن در یک گوشی پرچمدار را به همراه دارد. این گوشی از نمایشگر فلوید آمولد ۱۲۰ هرتزی بهره‌مند است که مانند پرچمدار موتورولا از HDR10+ و یک میلیارد رنگ پشتیبانی می‌کند. نسبت تصویر به بدنه وان‌پلاس ۸ پرو، ۹۰/۸ درصد است که توسط گوریلاگلس نسخه ۵ محافظت می‌شود. پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس در کنار پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۵۰ وظیفه پردازش را در این گوشی بر عهده دارند.

این گوشی در دو نسخه ۱۲۸ گیگابایتی با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایتی با ۱۲ گیگابایت رم موجود است. دوربین چهارگانه با لنز اصلی ۴۸ مگاپیکسلی و دوربین سلفی تکی با لنز ۱۶ مگاپیکسلی در کنار حسگر اثرانگشت اپتیکال زیرنمایشگر و باتری ۴۵۱۰ میلی‌آمپرساعتی از دیگر ویژگی‌های این گوشی پرچمدار است. وان‌پلاس ۸ پرو به شارژر فوق سریع ۳۰ واتی نیز مجهز است که در مدت زمان ۲۳ دقیقه باتری گوشی را از صفر درصد تا ۵۰ درصد شارژ می‌کند.

وان پلاس 8 Pro

عکس‌ها از GSMARENA

LG Wings

ظهور دوباره ال‌جی در صدر اخبار مربوط به گوشی‌های هوشمند به معرفی و عرضه گوشی عجیب ال‌جی وینگ مربوط می‌شود. ال‌جی وینگ ماه گذشته با نمایشگری چرخان معرفی شد. از نکات قابل توجه در مورد این گوشی وزن ۲۶۰ گرمی آن است که به‌نظر کار با یک دست با این گوشی کمی سخت باشد. ال‌جی وینگ دارای دو نمایشگر ۶/۸ و ۳/۹ اینچی است. نوع هر دو نمایشگر OLED بوده و توسط گوریلاگلس ۵ محافظت می‌شوند. ال‌جی از پردازنده پرچمدار سال گذشته اسنپدراگون یعنی ۷۶۵ استفاده کرده است. در کنار آن آدرنو ۶۲۰ پردازش‌های تصویری را برعهده دارد. این گوشی با ۸ گیگابایت رم و در دو نسخه ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی به بازار عرضه شده است.

دوربین اصلی ال‌جی وینگ سه‌گانه و لنز اصلی آن ۶۴ مگاپیکسلی است. دوربین سلفی آن نیز پاپ‌آپ ۳۲ مگاپیکسلی است. حسگر اثرانگشت اپتیکال زیرنمایشگر، باتری ۴ هزار میلی‌آمپری و شارژ سریع Quick Charge 4+ از دیگر مشخصات و امکانات این گوشی هزار دلاری است. این که این گوشی چقدر مورد استقبال کاربران قرار می‌گیرد هنوز معلوم نیست اما باتوجه به آن چیزی که ال‌جی از پرچمدار جدید خود نشان داده، این گوشی کاربرد‌های زیادی برای مولتی‌تسکینگ و همچنین فیلم‌برداری دارد. قابلیت چرخش لنز فوق عریض هنگام فیلم‌برداری بدون تکان دادن گوشی، لرزش‌گیر بسیار دقیق و قابلیت ضبط همزمان فیلم از طریق دوربین اصلی و دوربین سلفی از جمله قابلیت‌های دوربین گوشی ال‌جی وینگ به شمار می‌رود.

ال‌جی وینگ

عکس‌ اول از GSMARENA عکس‌ دوم از AndroidAuthority

Galaxy Note 20 Ultra

سری نوت، به لطف قلم جادویی‌اش غول مرحله آخر سامسونگ برای رقابت با گوشی‌های پرچمدار بازار است. سامسونگ اگر هیچ قابلیت و مشخصات چشم‌گیری هم در گوشی‌های سری نوت قرار ندهد، بخاطر وجود قلم کاربردی روی این گوشی، باز هم مخاطبان خودش را خواهد داشت. حال آن که سامسونگ در این سری از بهترین مشخصات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری هم استفاده می‌کند و این گوشی در زمره بهترین گوشی‌های سال ۲۰۲۰ قرار گرفته است. نوت ۲۰ امسال در دو نسخه معمولی و اولترا به بازار عرضه شد. نسخه اولترا با ۲۰۸ گرم وزن، نمایشگری ۶/۹ اینچی از نوع داینامیک آمولد 2X دارد که نرخ رفرش ۱۲۰ هرتزی داشته و از HDR10+ پشتیبانی می‌کند.

این گوشی در نسخه جهانی با پردازنده اگزینوس ۹۹۰ به بازار عرضه شده و نسخه آمریکا مجهز به پردازنده اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس است. پردازنده گرافیکی نسخه جهانی نیز Mali-G77 MP11 بوده و نسخه آمریکا از آدرنو ۶۵۰ بهره می‌برد. نوت ۲۰ اولترا دوربین سه‌گانه با لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و قابلیت زوم هیبریدی ۵۰ برابری دارد و لنز دوربین سلفی آن ۱۰ مگاپیکسل است. اسپیکر استریو، IP68، حسگر اثرانگشت اولتراسونیک زیرنمایشگر و باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی از دیگر ویژگی‌های این گوشی محبوب است. وجود قلم استایلوس و ویژگی‌ها و قابلیت‌های زیادی که به گوشی می‌دهد مانند کنترل از راه‌دور از اصلی‌ترین مزایای رقابتی این گوشی پرچمدار است. نسخه ۲۵۶ گیگابایتی نوت ۲۰ اولترا در حال حاضر با قیمت حدودی ۳۵ میلیون تومان در بازار ایران موجود است.

گلکسی نوت ۲۰ اولترا

عکس‌ها از GSMARENA

http://pvst.ir/8t6
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

یک دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو