skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بررسی گوشی هوشمند سامسونگ گلکسی نوت ۲۰ و نوت ۲۰ اولترا؛ اختلاف خانوادگی

امید اعظمی عضو تحریریه

۱ مهر ۱۳۹۹

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

شماره ۸۳

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۷ شهریور ۱۴۰۱

یک ماه پیش، سامسونگ از سری جدید گلکسی نوت ۲۰ در مراسم گلکسی آنپکد به‌ صورت مجازی رونمایی کرد. آخرین نسل از خانواده گلکسی نوت مانند نسل قبل بیش از یک نسخه دارد و فعلاً نسخه معمولی و نسخه اولترا به بازار عرضه شده است. شاید سامسونگ کمی بعد مانند سری گلکسی نوت ۱۰، یک نسخه ارزان‌قیمت از گلکسی نوت ۲۰ را نیز راهی بازار کند. اما فعلاً به سراغ بررسی همین دو مدل می‌رویم تا به تفاوت‌ها و شباهت‌های این دو پرچمدار پی ببریم و در نهایت بفهمیم کدام پرچمدار ارزش خرید بالاتری دارد. در نگاه کلی این نکته کاملاً به چشم می‌آید که امید سامسونگ در میزان فروش سری نوت ۲۰ به نسخه اولتراست. پرچمداری که مشخصات بهتر و ویژگی‌های بیشتری از نسخه معمولی دارد و بدون نیاز به بررسی عمیق، برتری‌اش نسبت به نسخه دیگر کاملاً مشخص است. نوت ۲۰ اولترا با نمایشگر داینامیک آمولد ۲ ایکس ۱۲۰ هرتزی، دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی، رم ۱۲ گیگابایتی و پردازنده ۷ نانومتری اگزینوس ۹۹۰، پیش از آنکه برای غلبه بر دیگر پرچمداران بازار آمده باشد، برای برادرکشی آمده است.

یک روح در دو جسم

گلکسی نوت ۲۰ معمولی و اولترا به غیر از پردازنده مرکزی و روح مشترکی که با هم دارند، از هر لحاظ با هم اختلاف دارند و دو گوشی کاملاً متفاو‌ت‌اند. ظاهر این دو گوشی نیز یکی از همان چیزهایی‌ است که باعث می‌شود به‌ سختی این دو پرچمدار را عضوی از یک خانواده بدانیم. گلکسی نوت ۲۰ اولترا با ابعاد بزرگ‌تر، بدنه‌ای شیشه‌ای دارد که نسخه برنزی آن به شیشه مات مجهز شده و جذب اثرانگشت کمتری دارد؛ اما نسخه مشکی‌ای که ما در اختیار داریم همانند گلکسی نوت ۱۰ پلاس بدنه شیشه آینه‌ای دارد و به شدت مستعد جذب لک و اثرانگشت است. قاب این گوشی از فولاد ضدزنگ ساخته شده و نمایشگر آن به نسخه Victus گوریلاگلس مجهز است. اما گلکسی نوت ۲۰ معمولی بدنه‌ای پلاستیکی و مات از جنس پلی‌کربنات دارد و فریم آن آلومینیومی است. همچنین محافظ نمایشگر نوت ۲۰ معمولی گوریلاگلس نسخه ۵ است. شکل ظاهری باکس دوربین‌ها یکی دیگر از تفاوت‌های این دو گوشی است. نوت ۲۰ معمولی یک باکس با حداقل برآمدگی در گوشه سمت چپ بالایی دارد که درون آن دوربین سه‌گانه نهفته است. ضخامت این باکس بسیار ناچیز است و اندازه کوچکی دارد. در آن طرف گلکسی نوت ۲۰ اولترا یکی از زمخت‌ترین و ضخیم‌ترین باکس‌های دوربین را روی قاب پشتی گوشی سوار کرده که چون وصله‌ای ناجور، سه دوربین با لنز بزرگ و یک سنسور فوکس خودکار لیزری را درون خود جای داده است. این باکس به‌ قدری بزرگ و ضخیم است که می‌توان وجود همین زائده را علت اصلی وزن ۲۰۸ گرمی نوت ۲۰ اولترا و اختلاف ۱۶ گرمی با وزن نوت ۲۰ معمولی دانست. گوشی‌های سری نوت یکی از معدود گوشی‌هایی است که به علت داشتن قلم، بیشتر اوقات کاربران آن را روی سطح صافی گذاشته و با قلمش کار می‌کنند؛ اما به خاطر وجود این باکس، استفاده از گوشی روی سطح صاف تقریباً غیرممکن شده است چراکه گوشی با شیب حدوداً نیم ‌درجه‌ای روی سطح صاف قرار می‌گیرد که یک طرف آن ارتفاع زیادی دارد و طرف دیگر صاف و تخت است و این باعث لق خوردن زیاد این گوشی هنگام استفاده روی سطح صاف می‌شود. از دیگر نکاتی که در مورد تفاوت ظاهری این دو گوشی می‌توان عنوان کرد لبه‌های دو گوشی است. نوت ۲۰ اولترا به علت داشتن گوشه‌های صاف‌تر و تیزتر و همچنین نمایشگری با لبه‌های خمیده، شباهت ظاهری بیشتری به نوت ۱۰ پلاس دارد اما نوت ۲۰ معمولی با گوشه‌های گرد و نمایشگر تخت و بدون خمیدگی، شباهت بیشتری به نوت ۱۰ لایت دارد و همین نکته یکی دیگر از دلایلی است که استفاده از این گوشی حس یک نسخه کاملاً معمولی و لایت از نوت ۲۰ می‌دهد. دوربین سلفی آخرین نقطه از لیست اختلافات ظاهری این دو گوشی است. با اینکه هر دو گوشی از دوربین سلفی یکسان با لنز یکسان استفاده می‌کنند اما قطر دوربین سلفی نوت ۲۰ معمولی به مراتب بزرگ‌تر از نوت ۲۰ اولتراست. همین دوربین سلفی بزرگ‌تر هم یکی دیگر از مسائلی است که نوت ۲۰ معمولی را نچسب‌تر می‌کند. محل قرارگیری پورت‌های ورودی و خروجی، دکمه‌ها و جایگاه اس‌پن از معدود ویژگی‌های مشترک این دو گوشی پرچمدار است.

گلکسی نوت ۲۰ معمولی در کنار گلکسی نوت ۲۰ اولترا و قلم‌های اس‌پن
گلکسی نوت ۲۰ معمولی در کنار گلکسی نوت ۲۰ اولترا و قلم‌های اس‌پن

جنگ ۱۲۰ هرتزی

ابعاد گلکسی نوت ۲۰ اولترا از هر جهت بزرگ‌تر از گلکسی نوت ۲۰ است اما ضخامت کمتری از برادر کوچک‌تر خود دارد. نوت ۲۰ اولترا ابعادی برابر 8/164 در ۲/۷۷ در ۱/۸ میلی‌متر دارد. در حالی که نوت ۲۰ معمولی ابعادی برابر با 6/161 در 2/75 در ۳/۸ میلی‌متر دارد. نمایشگر نوت ۲۰ اولترا به واسطه ابعاد بزرگ‌تری که دارد ۲/۰ اینچ از نوت ۲۰ معمولی بزرگ‌تر است. اما این اختلاف اندک، به دلیل حاشیه‌های کمتر نوت ۲۰ اولترا کمی بیشتر به چشم می‌آید. نوت ۲۰ اولترا با ۷/۹۱ درصد نسبت تصویر به بدنه، کم‌حاشیه‌ترین نمایشگر را در بین محصولات سامسونگ در اختیار دارد. تراکم پیکسلی نمایشگر ۸۷/۶ اینچی نوت ۲۰ اولترا در رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۰۸۸ پیکسلی (WQHD+)، ۴۹۶ پیکسل در هر اینچ است، این نمایشگر در رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۱۶ پیکسلی (FHD+) تراکم پیکسلی ۳۷۲ پیکسل در هر اینچ دارد. علاوه بر مصرف باتری بیشتر در رزولوشن WQHD+، از آنجا که نرخ تازه‌سازی تصویر ۱۲۰ هرتزی در رزولوشن WQHD+ فعال نمی‌شود، اکثر کاربران از نمایشگر FHD+ استفاده می‌کنند. پس می‌توان گفت تراکم پیکسلی نمایشگر نوت ۲۰ اولترا که غالباً روی رزولوشن FHD+ تنظیم می‌شود پایین‌تر از نمایشگر نوت ۲۰ معمولی است که ۳۹۶ پیکسل در هر اینچ تراکم دارد. نمایشگر نوت ۲۰ معمولی نه تنها کیفیت پایین‌تری از نوت ۲۰ اولترا دارد بلکه تنها از نرخ تازه‌سازی تصویر ۶۰ هرتزی بهره می‌برد. این اقدام و اختلاف فاحش بین دو مدل از یک گوشی و همچنین چند مورد عجیب دیگر از سوی شرکت کره‌ای این تصور را به وجود می‌آورد که شاید سامسونگ اصلاً قصد فروش نوت ۲۰ معمولی را نداشته و تنها به‌ صورت نمادین از این نسخه رونمایی کرده است. نمایشگری با نرخ تازه‌سازی حداقل ۹۰ هرتزی کمترین انتظار از نمایشگر یک گوشی گلکسی نوت معرفی‌شده در سال ۲۰۲۰ است. در نهایت نمایشگر نوت ۲۰ اولترا کیفیت بالاتری نسبت به نسخه معمولی دارد و رنگ‌ها را طبیعی‌تر و شفاف‌تر نشان می‌دهد.

اس‌پن

حالا هنگام استفاده از اس‌پن بیش از هر زمان دیگری حس کار با یک قلم واقعی را تجربه خواهید کرد. به‌ لطف نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و البته پیشرفت‌های مجزایی که خود اس‌پن داشته، تاخیر اثرگذاری قلم روی نمایشگر از ۴۵ میلی‌ثانیه در گلکسی نوت ۱۰ پلاس به ۹ میلی‌ثانیه در گلکسی نوت ۲۰ اولترا رسیده است. این عدد در گلکسی نوت ۲۰ معمولی که نمایشگری مشابه نوت ۱۰ دارد به ۲۶ میلی‌ثانیه رسیده که با وجود اختلاف زیاد با نوت ۲۰ اولترا همچنان پیشرفت محسوس و مهمی به‌ حساب می‌آید. سامسونگ با اضافه کردن بلوتوث به نسل قبلی اس‌پن، ایراکشن‌های این قلم را بهبود بخشید و قابلیت‌های آن را ارتقا داد. حالا این ایراکشن‌ها که تنها در موقعیت‌های خاص و در اپلیکیشن‌های خاص کار می‌کرد کمی گسترده‌تر شده و علاوه بر ضبط فیلم، گرفتن عکس، جابه‌جایی بین دوربین اصلی و دوربین سلفی، ارائه کردن فایل PowerPoint، کنترل محتوای صوتی در حال پخش و باز کردن یک اپلیکیشن خاص، این قابلیت را دارد که با کشیدن چند ژست از پیش‌ طراحی‌شده درون هر اپلیکیشن و در هر حالتی بنا بر تنظیمات شما عمل کند و اجرایی شود. سامسونگ نام این قابلیت را Anywhere Actions گذاشته و برای آن پنج ژست حرکتی تعریف کرده است. این ژست‌های حرکتی به‌ صورت پیش‌فرض روی حالت Navigate تنظیم شده‌اند به این صورت که تکان دادن قلم به شکل علامت (>) شما را به منوی قبلی هدایت می‌‌کند، حرکت قلم به شکل علامت (<)، لیست اپلیکیشن‌های باز را نشان می‌دهد، حرکت قلم به این شکل (^) صفحه Home را نشان می‌دهد و خلاف همین جهت شما را به Smart Select می‌برد. حالت پنجمی هم وجود دارد که شبیه به علامت خط‌خطی کردن افقی است و این اکشن نیز Screen Note را فعال می‌کند. برای فعال شدن هر کدام از این اکشن‌ها نیاز است که دکمه کنار قلم را فشار داده و سپس یکی از این ژست‌های حرکتی را انجام دهید. شاید قابلیت نویگیت کردن با «ایر اکشن» اس‌پن چندان کاربردی و کاربرپسند نباشد، به‌ خصوص وقتی با اس‌پن بین اپلیکیشن‌های باز نمی‌توان حرکت کرد و وسط این کنترل از راه دور، مجبورید از انگشتان برای جابه‌جایی بین اپلیکیشن‌ها استفاده کنید. اما نکته‌ای که این ویژگی اس‌پن و به‌ صورت کلی گلکسی نوت‌های سامسونگ را بسیار کاربردی می‌کند قابلیت شخصی‌سازی تنظیمات است. سامسونگ این امکان را فراهم کرده که تنظیمات Anywhere Action را به ‌راحتی عوض کنید و هر کدام از ژست‌های حرکتی را که در بالا معرفی کردیم برای قابلیت مورد نظر خود تغییر دهید، از پیمایش یا باز کردن یک اپلیکیشن خاص گرفته تا اجرای یکی از قابلیت‌های اس‌پن. یکی دیگر از قابلیت‌های کاربردی که به سری نوت و قلم اس‌پن اضافه شده همزمانی یادداشت‌برداری و ضبط صداست. این قابلیت به کاربر امکان می‌دهد که در جلسات کاری یا نشست‌های خبری، علاوه بر ضبط صدا، همزمان نوت‌برداری کرده و این دو را با یکدیگر سینک کند و همزمان با پخش صدای ضبط‌شده، متن نوشته‌شده در آن لحظه نیز نشان داده شود. علاوه بر همه اینها اپلیکیشن Samsung Notes اکنون با اپلیکیشن One Note مایکروسافت سینک می‌شود و کاربر می‌تواند در کسری از ثانیه نوشته‌های خود را روی تمام دستگاه‌هایش داشته باشد.

نمایی که اختلاف برآمدگی باکس دوربین دو گوشی را نشان می‌دهد.
نمایی که اختلاف برآمدگی باکس دوربین دو گوشی را نشان می‌دهد.

یک زائده‌ مهم و کاربردی

ظاهر دوربین گوشی‌های هوشمند از آنچه برای اولین بار روی گوشی‌های سامسونگ و نوکیا دیدیم تفاوت بسیار زیادی پیدا کرده و با این ابعاد و اندازه‌ دوربین‌های گوشی‌های هوشمند که در چند سال اخیر رواج یافته این احتمال وجود دارد که در سال‌های آینده شاهد لنز دوربین‌های DSLR پشت گوشی‌های هوشمند باشیم. هرچند محل قرارگیری دوربین‌ها در گلکسی نوت ۲۰ اولترا به بدترین شکل ممکن ساخته شده اما دوربین‌های باکیفیت و بسیار کاربردی درون این محفظه قرار داده شده است. سامسونگ از لنز ۱۰۸ مگاپیکسلی اس ۲۰ اولترا به عنوان دوربین اصلی در گلکسی نوت ۲۰ اولترا نیز استفاده کرده است. در حالی که در کمال تعجب دوربین اصلی نوت ۲۰ معمولی ۱۲ مگاپیکسلی است. نوت ۲۰ معمولی از لنز ۶۴ مگاپیکسلی برای دوربین تله‌فوتو استفاده کرده و تنها از زوم سه برابری هیبریدی پشتیبانی می‌کند، اما نوت ۲۰ اولترا از لنز ۱۲ مگاپیکسلی برای دوربین پریسکوپی تله‌فوتو استفاده کرده و از زوم پنج برابری اپتیکال و ۵۰ برابری هیبریدی پشتیبانی می‌کند. دوربین ۱۲ مگاپیکسلی فوق‌عریض، همانند دوربین ۱۰ مگاپیکسلی سلفی، در نوت ۲۰ اولترا و معمولی مشابه یکدیگر است. همان‌طور که انتظار می‌رود، کیفیت عکاسی با نوت ۲۰ اولترا نسبت به نوت ۲۰ معمولی کمی بیشتر است. نوت ۲۰ اولترا جزئیات بیشتر و رنگ‌‌های واقعی‌تری از عکس‌های ثبت‌شده به کاربر می‌دهد. نوت ۲۰ اولترا در محیط‌های کم‌نور و تاریک عملکرد به مراتب بهتری از نوت ۲۰ معمولی دارد. از طرفی کیفیت و دقت زوم پنج برابری نوت ۲۰ اولترا از زوم سه برابری نوت ۲۰ معمولی بیشتر است. دقت فوکوس و فیلتر بوکه در هر دو گوشی بسیار بالا و تحسین‌‌برانگیز است و دوربین‌های سلفی مانند یکدیگر، یک دوربین سلفی معمولی به حساب می‌آیند. نوت ۲۰ اولترا و نوت ۲۰ معمولی هر دو به قابلیت میک‌زوم مجهز‌ند که با زوم روی سوژه، صدای اطراف کم و صدای سوژه پررنگ می‌شود. علاوه بر این قابلیت که در اس ۲۰ هم لحاظ شده بود، قابلیت جدیدی برای زوم کردن در سری نوت ۲۰ اضافه شده که Cinematic Zoom نام گرفته است. به این صورت که در حالت فیلمبرداری پیشرفته، گزینه زوم این امکان را به کاربر می‌دهد که با یک سرعت ثابت روی سوژه زوم کند. همچنین سری نوت ۲۰ از ضبط فیلم باکیفیت 8K پشتیبانی می‌کند اما با توجه به سرعت اینترنت در ایران و همچنین فاصله‌ تکنولوژی در کشور ما و دیگر کشور‌ها این قابلیت برای ما چندان کاربردی ندارد و تنها یک تفریح ساده به حساب می‌آید.

دوربین سه‌گانه دو گوشی مشابه یکدیگرند با این تفاوت که نوت ۲۰ اولترا لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و نوت ۲۰ معمولی لنز ۶۴ مگاپیکسلی دارد.
دوربین سه‌گانه دو گوشی مشابه یکدیگرند با این تفاوت که نوت ۲۰ اولترا لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و نوت ۲۰ معمولی لنز ۶۴ مگاپیکسلی دارد.

بی‌حد و مرز

مشخصات سخت‌افزاری سری گلکسی نوت ۲۰ به ‌گونه‌ای است که هیچ بازی یا اپلیکیشنی نمی‌تواند کوچک‌ترین خللی در عملکرد آن ایجاد کند. تمام بازی‌هایی که روی این دو گوشی نصب و تست کردیم روی بالاترین گرافیک و بهترین نرخ تصویر اجرا شدند و هیچ مشکلی به وجود نیامد. گلکسی نوت ۲۰ اولترا نسخه 5G رم ۱۲ گیگابایتی دارد اما نسخه LTE این گوشی که در اختیار ما قرار گرفته بود رم هشت گیگابایتی داشت. هر دو گوشی به ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی مجهزند اما گلکسی نوت ۲۰ نسخه ۱۲۸ گیگابایتی و گلکسی نوت ۲۰ اولترا نسخه ۵۱۲ گیگابایتی هم دارند. چنان‌که اشاره شد پردازنده مرکزی هر دو دستگاه یکی بوده و نسخه جهانی این دو گوشی به پردازنده هفت نانومتری اگزینوس ۹۹۰ و نسخه آمریکا و چین این دو مدل به پردازنده هفت نانومتری اسنپدراگون ۷۶۵ پلاس مجهز شده است. پردازنده گرافیکی قرارگرفته در کنار پردازنده اگزینوس Mali-G77 MP11 و پردازنده گرافیکی نسخه اسنپ‌دراگون Adreno 650 است. هر دو مدل در تمام نسخه‌ها به اندروید ۱۰ و رابط کاربری One UI 2.5 مجهزند. سرعت عملکرد هر دو گوشی بسیار بالا و تحسین‌برانگیز است اما نوت ۲۰ اولترا به دلیل وجود نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، عملکرد روان‌تر و سریع‌‌تری دارد. اسپیکر استریو نیز در هر دو مدل با همکاری AKG تعبیه شده است. این دو گوشی در بنچ‌مارک‌ها نیز فوق‌العاده ظاهر شدند و عملکردی مثال‌زدنی به جا گذاشتند با این تفاوت که نسخه 5G از نسخه LTE عملکرد بهتری داشته و رتبه‌های بالاتری کسب کرده است. برای مثال نسخه LTE در بنچ‌مارک گیک‌بنچ نسخه ۵ و در بخش تک‌هسته امتیاز ۷۸۵ و نسخه 5G امتیاز ۹۱۰ را به دست آورد. همچنین در بخش چندهسته، نسخه LTE امتیاز ۲۶۸۶ و نسخه 5G امتیاز ۲۷۳۴ را کسب کرد.

پاشنه آشیل

از آنجا که تمام گوشی‌های هوشمند تولیدشده تاکنون حداقل یک یا چند نقطه‌ضعف داشته‌اند، هیچ گوشی هوشمندی هنوز موفق نشده لقب کامل‌ترین گوشی هوشمند را از آن خود کند. نوت ۲۰ اولترا نیز به علت استفاده از باتری ضعیف، این فرصت را از دست داد. سامسونگ در گلکسی نوت ۲۰ باتری ۴۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی و در نوت ۲۰ اولترا باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی را قرار داده است. جدا از این مساله که هر باتری کمتر از پنج هزار میلی‌آمپرساعت برای گوشی‌های گلکسی نوت سامسونگ در سال ۲۰۲۰ ناامیدکننده به نظر می‌رسد، باتری نوت ۲۰ معمولی به ‌علت استفاده از نمایشگر ۶۰ هرتزی دوام بیشتری از باتری نوت ۲۰ اولترا با نمایشگر ۱۲۰ هرتزی دارد. در واقع عملکرد بهتر باتری گلکسی نوت ۲۰ معمولی نسبت به نوت ۲۰ اولترا، تنها برتری ناخواسته برادر کوچک‌تر است که حتی با وجود ظرفیت باتری کمتر اتفاق افتاده. متاسفانه عملکرد باتری نوت ۲۰ اولترا را می‌توان ناامیدکننده توصیف کرد چرا که هنگام پخش طولانی محتوای باکیفیت یا بازی کردن طولانی‌مدت، باتری به سرعت خالی می‌شود و شما را تا انتهای روز همراهی نمی‌کند. اما باتری نوت ۲۰ معمولی عملکرد مناسب‌تری دارد و حتی با بیشترین استفاده، به اندازه یک روز کامل دوام می‌آورد. این هم مشخص است که اگر نرخ تازه‌سازی تصویر نمایشگر نوت ۲۰ اولترا را روی ۶۰ هرتز تنظیم کنید، عملکرد باتری به ‌مراتب بهتر می‌شود اما در آن صورت دیگر چه نیازی به خرید نسخه اولتراست؟ از آنجا که روابط‌عمومی سامسونگ در ایران این دو گوشی را بدون جعبه و محتوای داخل جعبه در اختیار ما قرار داده، اطلاعات دقیقی از زمان شارژ شدن این گوشی‌ها نداریم. اما در این مورد به ادعای خود سامسونگ اکتفا می‌کنیم که مدت‌زمان شارژ صفر تا صد در دو گوشی را حدود یک ساعت عنوان کرده است.

مرگ قو

بیش از یک دهه است که سری نوت، خاص‌ترین و جذاب‌ترین محصول سامسونگ به شمار می‌رود و طرفداران پروپاقرص و دوآتشه خود را پیدا کرده است. اما کمی صبر کنید. شاید این یک خداحافظی باشکوه باشد. اگر به روند تغییرات سری Note و سری S در سال‌های اخیر نگاهی بیندازید، متوجه شباهت هرچه بیشتر این دو سری در مرور زمان با یکدیگر می‌شوید. حالا دیگر اختلاف چند اینچی نمایشگر‌های سری نوت و سری اس از بین رفته و سخت‌افزار و حتی دوربین هر دو سری دقیقاً مانند یکدیگر است؛ عملاً دیگر منطقی پشت ادامه تولید سری نوت وجود ندارد و ورود گوشی‌های تاشو به بازار رقابت، همان‌جایی است که این فرضیه را تقویت می‌کند. پس این احتمال وجود دارد که سامسونگ قلم سری نوت را که یادگار دیرینه این سری محبوب است به نسخه‌های تاشو منتقل کند و خط تولید سری نوت را برای همیشه خاموش کند. البته تمام اینها فقط یک فرضیه است اما اگر واقعیت پیدا کند، نوت ۲۰ باشکوه‌ترین خداحافظی برای این سری محبوب و دوست‌داشتنی خواهد بود.

 

جمع‌بندی

حالا که به پایان این بررسی رسیدیم، هنوز علت وجودی نوت ۲۰ معمولی را متوجه نشده‌ایم. این حجم از اختلاف در ویژگی‌ها و قابلیت‌های دو گوشی از یک خانواده آن‌ هم تنها با ۳۰۰ دلار اختلاف یکی از عجیب‌‌ترین اقدامات سامسونگ در سال‌های اخیر است. با توجه به امکانات و ویژگی‌های بهتر و همچنین ظاهر جذاب‌تر و کیفیت ساخت بالاتر نوت ۲۰ اولترا نسبت به نوت ۲۰ معمولی قطعاً نسخه اولترا گزینه بهتری برای خرید خواهد بود. مخصوصاً که قیمت پایه نوت ۲۰ معمولی هزار دلار و قیمت پایه نوت ۲۰ اولترا هزار و ۳۰۰ دلار قیمت است. نوت ۲۰ اولترا در سه رنگ برنزی، مشکی و سفید و نوت ۲۰ معمولی در سه رنگ، سبز، برنزی و خاکستری عرضه شده است. رنگ برنزی هر دو گوشی نسخه پرمیوم سامسونگ است و جذابیت دوچندانی نسبت به سایر رنگ‌ها دارد.

این مطالب را هم بخوانید:

قیمت‌گذاری در قرنطینه

این مطلب در شماره ۸۳ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۸۳ پیوست
دانلود نسخه PDF
http://pvst.ir/8o4
امید اعظمیعضو تحریریه

شاید هیچ‌وقت صفت ماجراجو را در توصیف خودم به‌کار نبرده‌ باشم. اما وقتی به مسیری که آمدم نگاه می‌کنم، چیزی جز ماجراجویی نمی‌بینم. از تحصیل در رشته مهندسی نرم‌افزار و یک سال تجربه برنامه‌نویسی گرفته تا تجربه برگزاری استارت‌آپ ویکند بیرجند و سه سال مدیا مانیتورینگ در حوزه روابط‌عمومی و حالا تجربه جدیدی در پیوست و حوزه خبرنگاری. اما برای من ارزشمند‌تر از هر تجربه‌ای، دوستان خوبی بودند که در این مسیر پیدا کردم.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو