انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۲۱ مرداد ۱۳۹۹
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
نامهنگاری، شکایت رگولاتوری به تعزیرات، سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تصویب مصوبه برای برخورد با گرانفروشی اپراتورهای ارتباطی بعد از گذشت بیش از یک ماه، هنوز هم باعث نشده تا همراه اول و ایرانسل بستههای اینترنتی حذف شده پرمصرف و میزان تعرفههای بستههای اینترنتی خود را به حالت قبل از ۱۳ تیر ماه بازگردانند. حالا هم در جدیدترین اتفاق اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری در نامهای به وزارتخانههای ارتباطات و فناوری اطلاعات، اقتصاد و دارایی، اطلاعات و سازمان برنامه و بودجه کشور اجازه داده تا براساس مصوبه جدید رگولاتوری برای برخورد با گرانفروشی اپراتورها، با شرکتهای متخلف در این زمینه برخورد کنند.
به گزارش پیوست، در این نامه معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به مصوبه شماره ۳۰۴ رگولاتوری که هفته گذشته بعد از تصویب در هیات وزیران به اپراتورها ابلاغ شده تاکید کرده که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی میتواند براساس این مصوبه با گرانفروشان حوزه ارتباطی برخورد کند.
اسحاق جهانگیری با مخاطب قرار دادن وزارتخانههای ارتباطات، اقتصاد، اطلاعات و سازمان برنامه و بودجه کشور و استناد به مصوبه ۳۰۴ تاکید کرده که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی میتواند دارنده پروانه ارائه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعاات را در صورت عدم رفع تخلف از مقررات تعرفههای ظرف ۴۸ ساعت از زمان ابلاغ به دارنده پروانه و تا زمان رفع کامل تخلف به ازای هر روز تاخیر در رفع هر تخلف، تا سقف یک دهم درصد از درآمد ناخالص سالیانه براساس اخرین صورت مالی حسابرسی شده جریمه کند.
هفته گذشته و در حاشیه حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مجلس او از مصوب شدن طرحی خبر داده بود که براساس آن قدرت رگولاتوری در برخورد با گرانفروشی افزایش پیدا میکند. در نهایت نیز یک روز بعد از این اظهارات با موافقت هیات وزیران مصوبه ۳۰۴ رگولاتوری به تصویب رسید. مصوبهای که جریمه تخلف از مقررات تعرفهای دارندگان پروانه سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات تا سقف یک دهم درصد از درآمد ناخالص سالیانه براساس آخرین صورت مالی حسابرسی شده آنها را مجاز میکرد. این مصوبه و نامهنگاریهای بین رگولاتوری و مدیران بورس نیز حتی برای مدتی باعث بسته شدن نماد شرکت همراه اول در بازار بورس شد. هرچند که این نماد امروز و بعد از نامه مهدی اخوان بهابادی، مدیرعامل همراه اول به بورس که در آن اطمینان داده شده بود این شرکت مشمول جریمههای ۱۷ میلیارد تومانی رگولاتوری نمیشود باز شد؛ اما در واکنش به این نامه هم رئیس رگولاتوری روز گذشته با ارسال نامهای جدید به بورس اعلام کرد که اخطار جریمه روزانه به همراه اول داده شده و این شرکت در صورتی که «اقدام مناسب» را انجام ندهد، مشمول این جریمه خواهد شد.