skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

تشکیل دبیرخانه بحران در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای برای پیگیری مشکلات کسب‌وکارها

تحریریه پیوست

۲۶ اسفند ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

شیوع ویروس کرونا بسیاری از کسب‌وکارها از جمله کسب‌وکارهای آنلاین را با خسارت‌هایی همراه کرده است. در دو هفته اخیر خبرهای گوناگونی در مورد تعدیل نیروها در شرکت‌های استارت‌آپی از جمله علی‌بابا، اسنپ تریپ شنیده شده و امروز (۲۶ اسفند) نیز چیلیوری در اطلاعیه‌ای خبر از توقف فعالیت خود در شرایط فعلی را داده است. به دنبال این اتفاقات سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور تصمیم گرفته تا با تشکیل دبیرخانه بحران به مشکلات کسب‌وکارها در این زمان و پس از بحران رسیدگی کند. این سازمان در اطلاعیه‌ای اعلام کرده که این دبیرخانه با هدف گردآوری درخواست‌ها و مطالبات اعضای سازمان و یاری گرفتن از تمام ظرفیت‌‏های ممکن و با همکاری با سایر تشکل‌های همکار، برای رفع مشکلات کسب‌وکارهای بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات پس از گذار از شرایط بحران تشکیل می‌شود. این سازمان همچنین در این زمینه برای گردآوری مشکلات و دغدغه‌های کسب‌وکارها فراخوانی منتشر کرد تا پس از دسته‏‌بندی مشکلات، از نهادهای دولتی و حاکمیتی این دغدغه‌ها را پیگیری کند.

به گزارش پیوست، این سازمان در فراخوان خود به چالش‌های به وجود آمده در این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و آورده است: «بیش از یک ماه است که کشور درگیر اپیدمی ویروس کرونای Covid-19 است. در حالی که این مقطع زمانی اوج فعالیت‌های کاری شرکت‌هاست، بنا به توصیه‌های ستاد بحران، بسیاری از کسب‌و‌کارها به حالت نیمه‌تعطیل درآمده و نیرو‌های کار مولد قرنطینه و خانه‌نشین شده‌اند. لطمه‌های انسانی و از دست دادن عزیزان در سراسر کشور، تاثیر بیم بیماری و مراقبت‌های بهداشتی بر رفتارهای اجتماعی و کسب‌وکاری و مهم‌تر از همه سرعت رشد بحران و نامشخص بودن زمان پایان این دوران، نگرانی‌ها را چند برابر کرده و بهروه‌وری‌ نیروهای فعال فعلی را نیز به شدت کاهش داده است.»
در ادامه فراخوان، سازمان هشدار است که همه کسب‌وکارها از جنبه‌های دیگری مانند شرایط خاص پایانی سال و پرداخت حقوق و عیدی کارمندان نیز شدیدا تحت فشار هستند و در صورتی که این فشارها کنترل نشود، ممکن است صدمه‌های غیر قابل جبرانی به پیکره آنها وارد آمده و بحران‌های دیگری را نیز پس از گذراندن بحران کرونا به وجود آورد.

سازمان نصر کشور در راستای مسئولیت‌های خود در دفاع از منافع صنف در نظر دارد تا با تشکیل دبیرخانه بحران نسبت به گردآوری درخواست‌‏ها و مطالبات اعضا برای کاهش رفع مشکلات کسب‌و‌کارهای بخش ICT پس از گذار از شرایط بحران، بکوشد.

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور با اشاره به اینکه به دلیل شرایط بحرانی، عمده‌ تمرکز و اهتمام فعلی دولت بر کنترل روزانه‌ بحران بیماری و حل مسائل روز درمان، معیشت طبقه‌ محروم و آسیب‌های آشکار فضای کساد کسب‏ وکار است آورده است که در واقعیت عمده‌ چالش‏‌های کسب‌وکارها بعد از فروکش کردن شرایط اضطرار و بحران نمایان خواهند شد. سازمان نظام صنفی در ادامه به نمونه‌هایی از این چالش‌ها اشاره کرد. براین اساس زمان قراردادها و تعهدات مرتبط با تحویل پروژه‌ها، عدم ایفای تعهدات مالی کارفرمایان بخش‌های دولتی و عموم، اقساط سررسید شده وام‌ها، تامین و پرداخت حقوق کارکنان در شرایط نیمه تعطیل بنگاه‌ها، سررسید پرداخت‌های بیمه و مالیات و جریمه‌های تاخیر آنها و  نیاز به مشمول شدن شرایط فعلی به عنوان «نمونه‌‏ای از شرایط فورس ‏ماژور» در قراردادها از جمله چالش‌های کسب‌وکارها پس از پایان دوران بحران است که سازمان در فراخوان خود به آنها اشاره کرد.
براساس فراخوان منتشر شده توسط سازمان نظام صنفی، این سازمان در راستای مسئولیت‌های خود در دفاع از منافع صنف در نظر دارد تا با تشکیل دبیرخانه بحران نسبت به گردآوری درخواست‌‏ها و مطالبات اعضا و با یاری گرفتن از تمام ظرفیت‌‏های ممکن و با همکاری با سایر تشکل‏‌های همکار، برای کاهش فشارها و رفع مشکلات کسب‌و‌کارهای بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات پس از گذار از شرایط بحران، بکوشد.
این دبیرخانه قرار است چالش‌های کسب‌وکارهای حوزه را شناسایی و راهکارهای پیشنهادی برای مواجهه با چالش‌های شناسایی شده را جمع‌آوری کند. سپس به عنوان یک مطالبه عمومی صنفی، چالش‌ها و راهکارها را با دولت و حاکمیت مطرح و اجرای این راهکارها را پیگیری کند. این دبیرخانه همچنین نماینده‌ای به ارگان‌های دولتی و حاکمیتی برای حضور در کارگروه‌های تشکیل شده برای اجرای راهکارهای پیشنهادی معرفی می‌کند.
همه اعضای سازمان می‌توانند دغدغه‌ها و مشکلات خود را به آدرس info@irannsr.org ارسال کنند تا سازمان نظام صنفی پس از دسته‏‌بندی مشکلات و با توجه به ظرفیت‌ها، پیگیری‌های لازم با نهادهای دولتی، حاکمیتی و تصمیم‌ساز با هدف دستیابی به راهکارهایی برای رفع مشکلات اعلام شده انجام دهد.

http://pvst.ir/7mx

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو