skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل ققنوس:

با چارچوب‌های بانک مرکزی هماهنگ می‌شویم

۱ مهر ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۱۷ دقیقه

شماره ۷۱

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸

از قدیم گفته‌اند «یک سیب را که بالا بیندازید تا بیفتد زمین هزار چرخ خواهد خورد». این اصطلاح یا ضرب‌المثل را ما هر روز تجربه می‌کنیم. زمانی که گفت‌وگو با ولی‌الله فاطمی، مدیرعامل بنیاد ققنوس، انجام شد قرار بود چند روز بعد از آن توکن پیمان به صورت محدود عرضه شود و تنها منتظر طی شدن یکسری فرایندهای اجرایی بودند، اما درست در شرایطی که این فرایندها هنوز به پایان نرسیده و توکن پیمان عرضه نشده بود، بانک مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای فعالیت در این حوزه را ممنوع کرد. از همین رو انتشار این گفت‌وگو نیز به تاخیر افتاد تا به صورت کامل مشخص شود که از این به بعد ققنوس چه واکنشی نشان خواهد داد. فاطمی را در روزهای نمایشگاه الکامپ دوباره دیدیم، و از او پرسیدیم که حالا می‌خواهند چه کنند. این گفت‌وگو را با رویکرد سیب هزار چرخ‌خورده بخوانید:

بانک مرکزی با صدور اطلاعیه‌ای فعالیت در حوزه رمزارز و انتشار هر نوع توکن با پشتوانه طلا را ممنوع کرده و در انحصار خود قرار داده است. در چنین شرایطی سرنوشت ققنوس چه خواهد شد؟ آیا همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد؟ مجموعه ققنوس نزدیک به سه سال است که فعالیتش را شروع کرده و از سال پیش با ایجاد یک کنسرسیوم بعد از پیش‌نویس بانک مرکزی که در بهمن‌ماه منتشر شد، به صورت دقیق‌تری برنامه عملیاتی پیاده‌سازی توکن‌هایش را ارائه کرد. ما هنوز یک توکن پایه در کشور برای پرداخت‌های هزینه‌ها و بین توکنی نداشتیم و بر همین اساس پیمان طراحی شد. ما منطبق با پیش‌نویس جلو رفته بودیم و حالا پس از انتشار پیش‌نویس بانک مرکزی، برنامه‌ریزی بعدی‌مان این است که با توجه به سیاست‌های کلان کشور در مسیر سپید‌نامه ققنوس انطباق‌سازی را انجام دهیم. قرار است حداکثر ظرف یک ماه آینده سازگارسازی در سپیدنامه با مقررات جدید انجام شود. یعنی همچنان به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهید؟ قرار است در جلسات حضوری مبانی طراحی توکن‌ها را با بانک مرکزی و پژوهشکده مرور کنیم و اصلاحات را برای جاهایی که با چارچوب‌ها و سیاست‌های کلان بانک مرکزی در تعارض است هماهنگ کنیم. ما هم سازگارسازی خواهیم داشت و هم درباره سایر روش‌هایی که برای عرضه توکن در کشور وجود دارد با بخش‌های دیگر رایزنی می‌کنیم. ما می‌خواهیم روش‌های قانونمندی درباره توکن‌هایی که برای تبادل کالاست پیدا کنیم. این روش‌ها هم برای دارایی‌های با پشتوانه و هم دارایی‌های گواهی است و می‌خواهیم بتوانیم زمینه تبادل آنها را در کشور فراهم کنیم. آینده‌ای برای فعالیت‌هایتان می‌بینید؟ اقتصاد دیجیتالی آینده‌ای نیست که به سادگی بشود از کنار آن عبور کرد و بی‌شک باید نگرانی‌هایی را که درباره آن وجود دارد مدیریت کرد. این جریان در دنیا به مرور راه خود را پیدا می‌کند. ما هم امیدواریم با رعایت تمام ملاحظات امنیتی و...

شما وارد سایت نشده‌اید. برای خواندن ادامه مطلب و ۵ مطلب دیگر از ماهنامه پیوست به صورت رایگان باید عضو سایت شوید.

وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

این مطلب در شماره ۷۱ پیوست منتشر شده است.

ماهنامه ۷۱ پیوست
http://pvst.ir/38k

مهرک محمودی روزنامه‌نگاری را از حوزه سینما شروع کرد و در مدت کوتاهی پس از آن، با این سودا که روزنامه‌نگار باید در تمامی بخش‌ها فعالیت کند براساس یک اتفاق خیلی ساده وارد حوزه اقتصادی شد و در روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی، همشهری اقتصادی و غیره به عنوان خبرنگار فعالیت کرد. همانطور که زندگی همیشه براساس اتفاق‌های ساده جلو می‌رود، فعالیت خود را به صورت نیمه وقت در در هفته‌نامه عصرارتباط در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی آغاز کرد و پس از مدتی این فعالیت نیمه وقت به یک فعالیت تمام وقت تبدیل و ۹ سال به طول انجامید اما باز هم براساس یک اتفاق آنجا را ترک کرد. حال سال‌هاست که پیوست خانه مهرک محمودی است؛ اما تجارت و بانکداری و دولت الکترونیکی تبدیل به حوزه‌های مورد علاقه او شده‌اند.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو