رئیس هیات مدیره شرکت آوا: مقررات بازار نوآفرین تا حدی شرایط پذیرش را تسهیل کرده است
شرکت صنایع ارتباطی آوا اولین شرکتی بود که ۸ دی ماه روی تابلوی دانشبنیان بازار…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۳۱ خرداد ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲ تیر ۱۴۰۳
علیرضا صادقیان، موسس استارتاپهایی مانند نتبرگ، چیلیوری و تیکایت و معاون سابق استراتژی گروه اسنپ با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس از فعالیت در فضای استارتآپی خداحافظی کرد و اعلام کرده است که در صنایع دیگر مشغول به کار خواهد شد.
به گزارش پیوست، علیرضا صادقیان پیش از اینکه به اسنپ برود و به عنوان معاون استراتژی گروه اسنپ فعالیت کند هلدینگ کسب و کارهای نوین ایرانیان را پایهگذاری کرده بود و به عنوان مدیرعامل آن هلدینگ فعالیت میکرد و استارتآپهایی مانند نتبرگ، چیلیوری، دکتردکتر، سرمیز و Tick8 را در آن جای داده بود اما هیچکدام از این کسب و کارها سرانجام خوبی نداشتند.
نت برگ با تخفیفان ادغام شد، چیلیوری با ریحون و تیک ۸ سرانجامی نداشت.
او پیش از اینکه روی صندلی مدیرعاملی چیلیوری بنشیند، چیلیوری را در دل ریحون ادغام کرده بود، او در طی دوره فعالیتش یکی از طرفداران ادغام و تملک استارتآپها بود از نظر او رفتن به سمت ادغام شرکتهای بزرگ در این بازار نشاندهنده بلوغ و نزدیک شدن به موفقیت است و نه شکست.
علیرضا صادقیان از اعضای درجه یک خانواده احمد صادقیان موسس فرش ستاره کویر یزد، تک ماکارون و دراژه است. او پس از بازگشت از تحصیل در خارج از کشور در ابتدا نتبرگ را راهاندازی میکند که در سالهای ابتدایی فعالیت سروصدای زیادی در بازار بهپا میکند اما در نهایت صادقیان کلید ادغام آن با تخفیفان را میزند و خود به چیلیوری میرود.
اما در چیلیوری نیز در جنگ با اسنپ فود شکست میخورد و در نهایت مجبور به تعطیلی آنجا میشود. زمانی که وارد گروه اسنپ میشود وقتی وارد فعالیت در بخش فروش بلیت با اعتراض گروه سرآوا و تخفیفان به عنوان سرمایهگذار تخفیفان میشود. چرا که از نظر آنان او نمیتواند وارد حوزهای شود که از پیش از آن فعالیت میکرده و از آن خارج شده است.
او تقریبا ۳ سال و نیم در گروه اسنپ فعالیت کرد. او در مورد این دوره از فعالیت خود در شبکه ایکس نوشت: « بعد از بیش از ۳.۵ سال فعالیت در گروه اسنپ و یادگیری های فراوانی که برای من داشت، تصمیم بر پایان فعالیت خودم در این گروه بزرگ گرفتم و امروز آخرین روز کاری من در گروه اسنپ بود. برای اسنپ و همه دوستانی که افتخار آشنایی با آنها را طی این مدت داشتم آرزوی موفقیت دارم. در کنار فعالیت های جسته و گریخته در سطح گروه، ساخت بیزنس مدل «اسنپ ساپلای» با ساختاری درست و محکم بزرگترین یادگار من برای اسنپ در این مدت فعالیت بود، گرچه متاسفانه «اسنپ تیکت» و «اسنپ ونچرز» نتوانستند توفیق مناسبی (به دلایل عمدتا بیرونی و خارج از کنترل) داشته باشند. با توجه به حال و روز سالهای اخیر آنچه «اکوسیستم استارتاپی» می نامند، این تجربه شاید آخرین حضور من در این صنعت باشد و فعالیت های خودم را در صنایع دیگر کشور ادامه خواهم داد.»
گمانه زده میشود علیرضا صادقیان پس از این خداحافظی بالاخره یه کسب و کار خانوادگی خود که در زمره صنایع سنتی ایرانی شناخته میشود و باز گردد و شاید این پایان مهاجرت طولانی این خانواده صنعتگر به کسب و کارهای نو باشد.