skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دردسر دوباره برای تیک‌تاک، این بار در انگلستان

۲ فروردین ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

فایننشال تایمز می‌گوید نمایندگان مطرح مجلس پارلمان انگلستان درمورد مالکیت تیک‌تاک اظهار نگرانی کرده‌اند. نمایندگان انگلستان در حالی درمورد مالک چینی این پلتفرم اظهار نگرانی‌ کرده‌اند که مجلس نمایندگان آمریکا نیز به تازگی لایحه‌ای را به تصویب رساند که در صورت تصویب نهایی در مجلس سنا، دو گزینه فروش یا ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا را پیش روی شرکت مادر این پلتفرم می‌گذارد.

به گزارش پیوست، لایحه‌ای که در ایالات متحده به سمت نهایی شدن می‌رود باعث شده است تا رهبران پارلمان انگلستان نیز در کمیته‌های مهمی خواستار پاسخ دولت درمورد آینده این پلتفرم شوند.

به گفته لیام بایرن، نماینده حزب کارگر، در حالی که انتقاد از تیک‌تاک روی امنیت داده‌های کاربران متمرکز است اما از نگاه او تاثیر این پلتفرم بر انتخابات دموکراتیک است که از اهمیت ویژه برخوردار است.

او می‌گوید: «مساله الگوریتم‌هایی هستند که می‌توانند اطلاعات وارونه را به گونه‌ای کاملا غیرقابل کنترل به راس اخبار تبدیل کنند. اگر سازمانی باشد که ممکن است تحت نفوذ کسی مثل چین قرار بگیرد، باید نگرانی این مساله بود.»

ریشی سوناک، نخست وزیر انگلستان، هفته گذشته تغییراتی را در قوانین پیشنهاد کرده است که براساس آن بتوان فروش روزنامه تلگراف به کشور‌های خارجی را متوقف کرد.

بایرن می‌گوید: «چرا نباید چنین مقرراتی را برای چین و اپلیکیشنی در نظر بگیریم که دو برابر برای اخبار مردم در انگلستان اهمیت دارد.»

او به تحقیقاتی از سوی آف‌کام، رگولاتور ارتباطات انگلستان اشاره می‌کند که نشان می‌دهد ۵ درصد از بزرگسالان انگلستان اخبار خود را وبسایت تلگراف یا اپلیکیشن آن دریافت می‌کنند در حالی که ۱۰ درصد اخبار خود را از تیک‌تاک می‌گیرند.

به گفته او تضمین اطلاع رسانی درست و اطلاعات دقیق بخشی از یک دموکراسی قدرتمند  است و دفاع از دموکراسی یک مساله امنیت ملی است.

نمایندگان دیگری نیز در پارلمان انگلستان به نگرانی‌های خود درمورد تیک‌تاک و تاثیر آن بر جامعه اشاره کرده‌اند. موضوع تنظیم محتوا به صورت الگوریتمی در تیک‌تاک، در حالتی که نفوذ چین بر روی آن احساس می‌شود در نگاه نمایندگان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

دولت انگلستان سال گذشته چین را «یک چالش تاریخی» برای نظم جهانی تعریف کرد اما با این حال این کشور را تهدید نمی‌داند.

با این حال تیک‌تاک می‌گوید: «نگرانی‌های امنیتی اشتباه هستند- تیک‌تاک در چین قابل دسترسی نیست و بایت‌دنس یک شرکت بین‌المللی است توسط هیچ دولتی کنترل نمی‌شود.»

به گفته تیک‌تاک در ایالات متحده شرکت اوراکل قدرت نظارت بر الگوریتم‌ و مدل‌های نظارت بر محتوای تیک‌تاک را دارد تا از دستکاری آنها اطمینان حاصل کند.

این شرکت در اروپا نیز ححدود ۱۰ میلیارد یورو روی پروژه‌ Clover سرمایه‌گذاری کرده است که هدف از آن انتقال داده‌های اروپایی به یک محل ذخیره امن است.

با این وجود تهدید‌های علیه تیک‌تاک در آمریکا شدت گرفته و در انگلستان نیز تم مشابهی دیده می‌شود. چندین کشور از جمله انگلستان سال گذشته استفاده از تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی روی دستگاه‌های دولتی ممنوع کرده‌اند.

انگلستان همچنین متممی برای قانون اطلاعات دیجیتال را در هفته‌های پیش رو مورد بررسی قرار می‌دهد که قرار است جلوی انتقال داده‌های تیک‌تاک به چین را بگیرد.

بایت‌دنس پیش از این اعتراف کرده است که کارکنان این شرکت در چین به داده‌های کاربران در انگلستان و آمریکا دسترسی دارند که در بین این داده‌ها، اطلاعات مکانی نیز وجود دارند.

https://pvst.ir/hkm

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو