skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

چین لایحه جدید ممنوعیت تیک‌تاک را منطق «دزدی» و سرقت موفقیت دیگر کشور‌ها خواند

۲۴ اسفند ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

شب گذشته مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ای را به تصویب رساند که اگر در مجلس سنا به تصویب رسیده و به قانون تبدیل شود، تیک تاک باید برای جلوگیری از ممنوعیت در آمریکا، به یک خریدار مورد تایید دولت آمریکا فروخته شود. وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، با انتقاد جدی از این قانون اقدام نمایندگان آمریکایی را منطق «دزدی» تعریف کرده است.

به گزارش پیوست به نقل از فایننشال تایمز، ونبین می‌گوید این اپلیکیشن با ۱۷۰ میلیون کاربر در ایالات متحده به موفقیت چشمگیری دست یافته و طبق منطق دزدی، «وقتی شما چیزهای خوب دیگران را می‌بینید، باید راهی برای در اختیار گرفتن آن پیدا کنید.»

هی یادونگ، سخنگوی وزارت بازرگانی چین، نیز از واشنگتن خواسته تا «سرکوب غیرمنصفانه شرکت‌های خارجی» را متوقف کند.

سرنوشت این لایحه حالا به تایید نمایندگان مجلس سنای آمریکا گره خورده است، و به گفته رویترز روز گذشته مدیرعامل تیک‌تاک برای دیدار و ارائه توضیح با این نمایندگان روانه واشنگتن شده است.

با توجه به اکثریت دموکرات و حمایت جو بایدن از این لایحه، بسیاری تصویب آن در مجلس سنا را محتمل می‌دانند و با وجود اینکه احتمال شکایت تیک‌تاک به دیوان عالی وجود دارد، اما از همین حالا اخباری از خریداران احتمالی به گوشی می‌رسد.

خبرگزاری CNBC امروز اعلام کرده است که استیون منوکین، رئیس سابق خزانه‌داری ایالات متحده در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ، در حال گرد‌آوری گروهی از سرمایه‌گذاران برای خرید این اپلیکیشن است.

مقامات امنیتی دولت آمریکا تیک‌تاک را یک تهدید مهم امنیت ملی می‌دانند. چین از مدت‌ها پیش پلتفرم‌های محبوب غربی، از جمله فیسبوک، اینستاگرام و X را در کشور خود فیلتر کرده و کاربران این کشور امکان دسترسی به آنها را ندارند

با این حال براساس قوانین داخلی چین، هرگونه اقدام برای فروش تیک‌تاک باید به پس از تاییدیه پکن انجام گیرد و در نتیجه دولت چین نیز در این بین حق وتو دارد. سال گذشته، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد که با هرگونه فروش اجباری از سوی بایت‌دنس به شدت مخالف است.

تیک‌تاک برای رفع نگرانی‌های آمریکا در حوزه محافظت از داده‌ها پروژه‌ای به نام تگزاس را با بیش از ۱.۵ میلیارد دلار هزینه آغاز کرده است. این پروژه قرار است با ساختار تازه‌ای از داده‌ها و محتوای کاربران آمریکایی در برابر نفوذ دولت چین محافظت کند. تیک‌تاک در این پروژه با شرکت اوراکل، یکی از بزرگترین ارائه دهندگان زیرساخت ابری آمریکا، همکاری می کند.

با این حال در سال‌های اخیر تیک‌تاک از سوی هر دو حزب و نمایندگان آن به عنوان یک تهدید برآورد شده است. سیاست‌مداران نگران اعمال نفوذ چین در بخش‌های مختلف هستند. شاید تنها روزنه امید تیک‌تاک در حال حاضر تضاد دیدگاه دونالد ترامپ، نامزد اصلی حزب جمهوری‌خواه، با اکثریت نمایندگان و دولت فعلی باشد. ترامپ که پیش از این در دولت خود برای محدود کرده این اپلیکیشن تلاش کرده بود حالا از مخالفت با ممنوعیت تیک‌تاک می‌گوید.

بایت‌دنس، شرکت مادر تیک‌تاک، می‌گوید علیه این لایحه لابی کرده و تصویب آن را برای کسب وکارهای کوچک و کاربران مضر می‌داند. تیک‌تاک به تازگی با ارائه یک پلتفرم تجارت الکترونیک به دنبال دسترسی به مجاری تازه درآمدی و قطع وابستگی به تبلیغات بوده است.

https://pvst.ir/hhm

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو