skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

ولی الله فاطمی: باید استفاده از «حساب» بانکی جایگزین «کارت» شود «پیمان» به عنوان سرویس «فرابوم» تبدیل به یک شرکت مستقل شد

سمانه سمیع تحریریه

۲۵ بهمن ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

ولی الله فاطمی بنیان‌گذار گروه توسن معتقد است نظام بانکی کشور باید «حساب» را جایگزین کارت‌های بانکی کند چون حساب بانکی نسبت به کارت دارای امنیت بیشتری است و امکان کشف تقلب و احراز هویت در آن دقیق‌تر انجام می‌شود.

به گزارش پیوست، سید ولی‌الله فاطمی بنیان‌گذار گروه توسن در رویداد رونمایی از برند «پیمان» گفت: حساب بانکی از همه لحاظ نسبت به کارت بانکی مزیت دارد، ما باید حساب را جایگزین کارت کنیم، چون حساب امنیت بیشتری دارد و امکان کشف تقلب در آن بیشتر است و می‌توان قابلیت‌های بیشتری را از طریق حساب ایجاد کرد. اگر احراز هویت به درستی صورت بگیرد کاربران نباید برای پرداخت هر مبلغ ناچیزی نیاز به ورود اطلاعات داشته باشند.

او درباره رونمایی برند پیمان هم گفت: پیمان به عنوان یکی از محصولات شرکت فرابوم شناخته می‌شود و حالا با توسعه فعالیت‌های آن تصمیم گرفتیم از پیمان به عنوان محصول و شرکتی مستقل رونمایی کنیم.  فرابوم در سال ۹۸ به ‌صورت رسمی تاسیس شده است، اما سابقه فعالیت‌های ما در صنعت بانکی به سال ۹۳ برمی‌گردد، زمانی که پلتفرم توسن بوم در شرکت توسن ایجاد شد و به مرور زمان بانک‌های مختلف کشور به آن اضافه شدند.

طبق گفته فاطمی در واقع فرابوم فعلی از سال ۹۸ با ترکیب سهامداری جدید به نام «فرابوم» با ماموریت ارائه سرویس‌های بانکداری باز شکل گرفته است و محصولاتی مانند پیمان که خدمات دایرکت دبیت یا پرداخت مستقیم ارائه می‌دهند، از ماموریت‌های اصلی این شرکت برای توسعه راهکارهای مالی بوده‌اند.

او ادامه داد: شرکت «پیمان» می‌خواهد با ارائه سرویس‌های مختلف و محصولاتی مانند راهکار برداشت مستقیم و ایجاد تجربه‌های جدید از محصول‌ها وراهکارهای نوین بانکی سهمی در صنعت فین تک ایران داشته باشد و هدف ما این است بتوانیم پیچیدگی‌های مسیر پرداخت را کمتر کرده و آن را لذت‌بخش کنیم.

فاطمی: روی ریل تصمیم‌های درست نیستیم

فاطمی در ادامه از روندهای اشتباه‌ در تصمیم‌گیری‌های کلان در زمینه‌های مالی و بانکی صحبت کرد و افزود: در یک ریل درست در تصمیم‌گذاری قرار نداریم. یکی از اشتباه‌های مهم بانکی در سال‌های اخیر بحث توسعه کارت به جای حساب بوده است. در صورتی که باید فرهنگ درست استفاده از حساب به جای کارت، در بین مردم جا بیفتد.

او تاکید کرد: کاربران نباید هر بار برای پرداخت احراز هویت شوند. برای یک پرداخت دو هزار تومانی هم کاربران مجبورند ده‌‌ها کلیک کنند. آن هم به این شرط که شماره کارت در صفحه ذخیره شده باشد و با همه این تفاسیر امکان فراد، کلاهبرداری و تقلب وجود دارد.

او افزود: ما در پیمان از چند کلیک به یک کلیک رسیده‌ایم و  زمان پرداخت با این راهکار از ۴۷ ثانیه به ۳ ثانیه رسیده است، چون در پیمان کاربران یکبار احراز هویت می‌شوند.

مهدی معرفتی نائب رئیس هیات مدیره شرکت پیمان

مهدی معرفتی نائب رئیس هیات مدیره شرکت پیمان  هم در ارائه‌ای به روند توسعه این محصول پرداخت و افزود: سال ۹۸ و در  ابتدای کار میانگین تراکنش ما در سال ۵۸ تا بود و حالا  به ۸۶ هزار تراکنش در پیمان رسیدیم و
پرداخت آنی، پرداخت حق اشتراک و تمدید سرویس‌‌ها، بخشی از خدمات ما در پیمان هستند.

او در این باره توضیح داد: سرویس‌هایی مثل VODها و امثال آن با امکان تمدید خودکار، نرخ تراکنششان رشد پیدا می‌کند و حالا گزارش‌ها نشان می‌دهد کاربران از دو ماه تمدید حالا به ۸ ماه رسیده‌اند. چون کاربران دیگر هر بار با چالش‌ ورود کارت و رمز دوم مواجه نیستند و  تسهیل‌گری در پرداخت باعث توسعه فروش کسب و کارهاست.

معرفتی: از بانک‌ها همراهی بیشتری می‌خواهیم

معرفتی در ادامه به آمار و ارقامی از کاربران پیمان اشاره کرد و گفت: بیش از ۷میلیون شماره موبایل یکتا از پیمان استفاده کرده‌اند و  ۸۳۰هزار کد ملی فعال در پیمان در حال حاضر جود دارد. هر کاربر ممکن است در اپلیکیشن‌های مختلف و شماره‌های مختلف از این خدمات بهره‌مند شده باشند. در حال حاضر با ۱۲ بانک همکاری داریم و امیدواریم تعداد این بانک‌ها افزایش یابد.

او ادامه داد: در خدمات آتی به پرداخت قبض هم فکر کرده‌ایم، برنامه‌ریزی‌هایی نیز انجام شده است، اما به دلیل بالا بودن کارمزد فعلا معلق مانده است،  همکاری با لندتک‌ها هم در دایره فعالیت‌های آتی ما قرار دارد و در این زمینه به همکاری همزمان لندتکی‌ها و بانک‌ها نیاز داریم. در زمینه خیریه‌ها هم با خیریه محک و کرامت رضوی مذاکره‌هایی داشته‌ایم. در پلتفرم‌های تخفیفی، بازار بیمه و بازار سرمایه هم وارد شده‌ایم و در نهایت بیش از همه چیز به همراهی و تعامل بانک‌ها نیازمندیم.
معرفتی در ادامه به ارائه آمارهای جهانی از پرداخت مستقیم پرداخت و گفت: در سال ۲۰۲۲ ، ۴۳.۷ میلیارد تراکنش دایرکت دبیت در اتحادیه اروپا انجام شده است که نسبت به سال گذشته آن هشت درصد رشد را تجربه کرده است و طبق گزارش انجمن جهانی پرداخت سال ۲۰۲۱ ، ۱۴۳ میلیارد تراکنش در جهان توسط دایرکت دبیت صورت گرفته که تمام این آمار و ارقام نشان از توجه صنعت مالی به این حوزه دارد.

ما نیز در ایران نیاز به فرهنگ‌سازی در حوزه پرداخت مستقیم داریم، یک بخش این فرهنگ‌سازی می‌تواند از سمت بانک‌ها با معرفی راهکار پرداخت مستقیم، افزودن ویجت پرداخت مستقیم در پلتفرم‌های بانکی، طراحی کمپین‌های مشترک با پذیرندگان و طراحی مدل‌های تشویقی برای تمدید قرارداد کاربران باشد. گزارش‌ها نشان می‌دهد هفتاد درصد کاربرانی که دایرکت دبیت را فعال کرده‌اند در هفته حداقل ۴ بار از آن استفاده کرده‌اند و این روند رو به رشد است.

در ادامه این رویداد کارگزاری آگاه به عنوان سهامدار پیمان از توسعه فعالیت‌های این شرکت صحبت کرد و چند کسب و کار دیگر تجربه همکاری خود با راهکار پرداخت مستقیم پیمان را به اشتراک گذاشتند و دایرکت دبیت را باعث افزایش تعداد مشتریان خود و وفادارتر شدن آنها به خدمات خود معرفی کردند.

https://pvst.ir/h8i
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو