skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر
انتخاب سردبیر

ایران رتبه ٢٨ در استفاده از رمزارز را در جهان دارد

۱۶ آذر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۸ آذر ۱۴۰۲

معاون توسعه کسب‌وکار نوبیتکس درباره همه‌گیری استفاده از رمزارز در جهان گفت، در بین  ١۵ کشوری که بیشترین میزان استفاده از رمزارز را در بین کشورهای جهان دارند، ایران رتبه ٢٨ را دارد.

به گزارش پیوست، در نوزدهمین رویداد فیناپ، وحید شامخی، معاون توسعه کسب‌وکار نوبیتکس گفت: ٧١ درصد از دارندگان کریپتو تحصیلات بالایی دارند. ١۵ کشوری که بیشترین میزان استفاده از رمزارز را در بین کشورهای جهان دارد، شامل کشورهای توسعه‌یافته و درحال توسعه می‌شوند و این تعداد مختص یک نوع کشور خاص نیست. ایران رتبه ٢٨ در استفاده از رمزارز در جهان است.

شامخی درباره تغییرات بنیادین دراین حوزه گفت: با ظهور بلاکچین، رمزارز و وب ١٣ تغییرات چشم‌گیری در این حوزه به‌وجود آمد.
او با اشاره به دنیای مالی متمرکز و غیرمتمرکز افزود: دنیای مالی متمرکز در مقابل دنیای مالی غیرمتمرکز به‌وجود آمده است که می‌خواهد فراگیری مالی را بدون واسطه به‌وجود بیاورد. نظام مالی غیرمتمرکز، فعالان نظام مالی متمرکز را نگران کرده است. نظام مالی غیرمتمرکز در سال ٢٠١۵ بهتر رشد را کرده است. در این نوع نظام واسطه‌ها برای تبادلات خیلی کم می‌شود و نگرانی‌ نهادهای دولتی و بانکی خیلی بیشتر می‌شود.

به گفته شامخی، پیش‌بینی می‌شود در چندسال آینده یک میلیارد نفر دارنده کریپتو در جهان داشته باشیم. الان ۶٠٠ میلیون نفر صاحب کریپتو وجود دارد.

معاون توسعه کسب‌وکار نوبیتکس ادامه داد: در ترکیه رشد این حوزه بالاست و از هر پنج ترکیه‌ای، دو نفر یا حدود ۴٠ درصد دارنده کریپتو هستند و ترکیه دارای رتبه چهارم کریپتو در جهان است.

شامخی با اشاره به اهمیت این حوزه گفت: رمزارزها روش جدید برای افراد کم‌دارایی شده است. برندهای بزرگ دنیا هم مثل اپل، فراری، مایکروسافت و غیره از رمزارز استفاده می‌کنند.

وضعیت رمزارز در ایران

به گفته شامخی، رشد کاربران ایران از میانگین رشد جهان بیشتر است، همچنین رشد کاربران خانم هم زیاد است. رشد بین‌الملی فعالیت خانم‌ها ٣۵ درصد است که در ایران هم درحال افزایش است. در چندسال گذشته گروه‌های سنی فراگیرتری از رمزارز استفاده می‌کنند و از طرفی همه استان‌ها در کشور فعال این حوزه هستند.

او با اشاره به فراگیر بودن حوزه رمز ارز گفت: موضوع خیلی فراگیرتر است که نهادی بخواد برخورد سلبی داشته باشد. وجود رمزارز در کشور و نظام رویکرد مثبت دولت، بیشترین نفع را برای دولت و حاکمیت دارد و بعد مردم. همانطور که این موضوع را ترکیه خیلی خوب درک کرده است. نظام مالی متمرکز کنار غیرمتمرکز می‌تواند نتیجه بسیار خوبی داشته باشد.

در ادامه رویداد، احمد وطنی، مدیرعامل ونسی با اشاره به معوقات مالی کشور گفت: درحال حاضر ٢۵٠ هزار میلیارد تومان، میزان معوقات مالی کشور است.

این مشکل در کل دنیا وجود دارد. معوقات بانکی در کل دنیا ۴٠٠ میلیارد دلار است. مشکلات اقتصادی و رگولاتوری اصلی‌ترین دلیل این موضوع است.

وطنی درباره وام‌‌دهی مبتنی بر ارز دیجیتال توضیح داد: کارکرد وام دهی مبتنی بر ارز دیجیتال این است که پلتفرم بین نهاد مالی و کاربر نشسته است تا نهاد مالی درگیر وثیقه نشود.

او ادامه داد: کاربر دارایی دیجیتال را به‌عنوان وثیقه به پلتفرم ارائه می‌دهد. یعنی پلتفرم ضامن کاربر برای ارائه وام است.

عملکردهای پلتفرم وثیقه دارایی دیجیتال

وطنی درباره عملکردهای پلتفرم وثیقه دارایی دیجیتال توضیح داد: ارزش گذاری وثیقه اولین کارکرد است؛ یعنی پلتفرم معیار مشخصی برای دارایی کاربر درنظر می‌گیرد تا محاسبات بر آن اساس انجام شود. مورد بعدی ارزیابی ریسک است. اثبات تمکن مالی هم عاملی است که نمره اعتبارسنجی را برای وام حل می‌کند. حذف نکول که مشکل نهاد های مالی است هم از عملکردهای پلتفرم دیجیتال است. پلتفرم می‌تواند با سرویس‌هایی که ارائه می‌کند به شرکت‌های بیمه این اجازه را بدهد که بر اساس ارزش و ریسک بیمه صادر کنند. انطباق پذیری با قوانین و مقررات، خودکارسازی فرایندها، یکپارچه‌سازی که می‌تواند سرویس جدیدی به کاربر نهایی بدهد.

او درباره شرایط این نوع وام ادامه داد: هنگام درخواست وام، وثیقه از مقدار وام بیشتر است و اگر به مرور تضمین کم شود پلتفرم اخطار می‌دهد که کاربر وثیقه بیشتری بگذارد. در غیر این صورت کل وثیقه از بین می‌رود. همچنین نکول می‌تواند هر نهاد مالی را از بین ببرد.

https://pvst.ir/gma

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو