skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

جستجوی برخی کلمات کلیدی در تردز ممنوع شده است

۲۱ شهریور ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

براساس گزارش اولیه و حالا تایید متا، بخش جستجوی تردز برای برخی کلمات کلیدی کار نمی‌کند. این اپلیکیشن در حال حاضر جستجوی یک سری کلمات «بالقوه حساس» از جمله «واکسن»، «کووید» و دیگر شکل‌های مختلف آن‌ها را که پیشتر با شایعه‌پراکنی همراه بوده، ممنوع کرده است.

به گزارش پیوست به نقل از انگجت، به نظر این اقدام در راستای جلوگیری از انتشار محتوای بحث‌برانگیز در این اپلیکیشن اتخاذ شده است. متا چندین عبارت مربوط به واکسن، از جمله «کووید»،‌ «ویروس کرونا»، «کووید-۱۹»، «واکسن‌ها» و «واکسن‌های کووید» و چند عبارت دیگر مربوط به محتوای غیراخلاقی را نیز در بخش جستجوی خود ممنوع کرده است.

غول شبکه اجتماعی با تایید این محدودیت‌ها اعلام کرده که چنین اقدامی موقتی است. یکی از سخنگویان متا در این رابطه می‌گوید: «بخش جستجو موقتا برای کلمات کلیدی که محتوایی بالقوه حساس را به نمایش می‌گذارند، نتیجه‌ای نشان نمی‌دهد.» آدام موسری، رئیس اینستاگرام که بر تردز نیز نظارت دارد، در توییتی گفت این شرکت «سعی دارد از اشتباهات گذشته درس بگیرد و از نظر شرکت، در زمان عرضه قابلیت جستجو بهتر است احتیاط کرد.»

تاریخ شرکت متا نشان می‌دهد که این غول شبکه اجتماعی دلیل خوبی برای احتیاط دارد. بخش جستجوی اینستاگرام پیش از این به عنوان عاملی برای شایعه‌پراکنی و کشاندن کاربران به سمت نظریه‌های توطئه، هدف نقد بسیار قرار گرفته است. بخش جستجوی این اپلیکیشن به ویژه در اولین روزهای پاندمی هدف سو استفاده قرار گرفت و نظریه‌های توطئه مربوط به واکسن و 5G را در اولین نتایج خود به نمایش می‌گذاشت.

با این حال، اقدام متا برای جلوگیری از انتشار مطالبی با کلمات «بالقوه حساس»، باعث می‌شود تا محتوای بدون مشکل هم به اندازه کافی دیده نشود. چنین رویکردی بسیار سخت‌گیرانه‌تر از روش‌های گذشته است.

در حالی که متا پیش از این هم قابلیت جستجو در فیسبوک و اینستاگرام را محدود کرده اما در این موارد معمولا پای محتوای قانون‌شکنی همچون کیوانان در میان بود. متا در دیگر موارد، نتایج موضوعاتی مثل واکسن را پاکسازی کرد و با لینک‌های داخلی کاربران را به سمت اطلاعات رسمی هدایت می‌کرد.

ممنوعیت جستجوی بعضی عبارت در تردز باعث می‌شود تا کاربران امکان جستجوی اطلاعات، منابع و مکالمات معتبر را نیز نداشته باشند و در مانعی است برای دریافت اطلاعات درست، حتی از متخصصان این حوزه.

احتیاط متا را می‌توان از عجله این شرکت در توسعه تردز دانست. این اپلیکیشن تنها پنج ماه پس از فعالیت چند مهندس اینستاگرام برروی این پروژه عرضه شد. درنتیجه این اپلیکیشن در ابتدای فعالیت خود چندین قابلیت ساده را نیز در اختیار نداشت و با اینکه به گفته متا، سیاست‌های امنیت تردز درست مشابه اینستاگرام است، اما جزئیاتی درمورد نحوه نظارت بر این اپلیکیشن توییتر مانند، با محتوای متفاوت، ارائه نکرده است.

https://pvst.ir/fwo

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو