نشان: بهجای انتساب دستاوردهای بخش خصوصی به فیلترینگ دلایل واقعی محدودیتها را بگویید
نشان در بیانیهای نسبت به صحبتهای رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی که رشد…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۲۵ تیر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۳۱ تیر ۱۴۰۲
فعالان حوزه بازاریابی معتقد هستند که اتوماسیون بازاریابی ترکیبی از دیتا، مارکتینگ، ادبیات، مهندسی و هنر است اما برای مارکتینگ اتومیشن نباید تنها به ابزار بسنده کرد و باید به یک نقطه درست در استفاده از ابزارها رسید زیرا پروسه بسیاری از کسبوکارها هنوز مشخص نیست و کسبوکارها نباید انتظار معزه از اتوماسیون بازاریابی داشته باشند.
به گزارش پیوست؛ در رویداد موضوعی مارکتینگ اتومیشن (اتوماسیون بازاریابی)؛ میلاد مهاجر، مدیر مهندسی اسنپ فود؛ امین خدمتلو، سرپرست دیجیتال مارکتینگ جاباما؛ حامد رضایی، مدیر مارکتینگ اتومیشن دارت؛ مسعود آموزگار، مدیر مارکتینگ آپ و امین فیضپور، مدیر پرفورمنس مارکتینگ دیجیکالا به ارائه محتوا پرداختند.
امین فیضپور، مدیر پرفورمنس مارکتینگ دیجیکالا اظهار کرد که اتومیشن ترکیبی از دیتا، مارکتینگ، ادبیات، مهندسی و هنر است.
او مارکتینگ اتومیشن را انجام بهترین کار ممکن در بهترین کانال، همراه با بهترین زمان به درستترین مخاطب تعریف کرد.
فیضپور معتقد بود که، HVC (نگهداری از مشتریان ارزشمند)، MAC (رشد تعداد مشتریان ماهانه و فعال)، CROSS (رشد تنوع خرید مشتریان)، ACTIVATION (فعال کردن کاربران جدید)، RETENTION (بازگشت مشتریان) و MSPC (رشد متوسط مبلغ خرید مشتریان در ماه) اصلیترین بخشهایی هستند که به اتوماسیون نیاز دارند.
میلاد مهاجر، مدیر مهندسی اسنپ فود با اشاره به بایدها و نبایدهای اتومیشن گفت: قدمهای اصلی اتومیشن ورودی دادهها، قوانین تصمیمگیری در زمان واقعی، به روزرسانی قواعد تصمیمگیری، دادن بازخورد به مدیر سایت و انتخاب استراتژی است.
حامد رضایی، مدیر مارکتینگ اتومیشن دارت نیز ارائه خود را با تقسیم بندی مارکتینگ اتومیشن، به سه بخش شروع، اوج و رشد تقسیم کرد. در بخش رشد به تحلیل و بررسی سه شاخص داستان، استاتیکس و ترندهای ۲۰۲۳ پرداخت.
رضایی در ارائه خود اشاره کرد که برای مارکتینگ اتومیشن نباید تنها به ابزار بسنده کرد و باید به یک نقطه درست در استفاده از ابزارها رسید. او ادامه داد: پروسه بسیاری از کسبوکار هنوز مشخص نیست. مارکتینگ اتومیشن معجزه نمیکند و سازنده این پروسهها نیست.
مسعود آموزگار، مدیر مارکتینگ آپ با اشاره به اصول اصلی مارکتینگ، هرم مازلو مارکتینگ اتومیشن را تحلیل و بررسی کرد. آموزگار کف این هرم را ارتباطات ریاکتیو دانست و سپس طبقههای بالاتر را ارتباطات فعال و پرواکتیو، مارکتینگ چرخه حیات، حلقه بازخورد دیتا و نوک هرم را سگمنت یک دانست. او در ادامه به تعریف و تحلیل هریک از این طبقات یاد شده پرداخت.
او اشاره کرد: دادن تخفیفهای بیش از حد، راه درست و پایداری برای جذب و وفادارسازی مشتریان نیست و باید به دنبال فرآیندها و راههای کارآمدتری بود.
امین خدمتلو، سرپرست دیجیتال مارکتینگ جاباما نیز در ارائه خود به تحلیل و بررسی موضوعاتی مانند مشکلات داشبوردهای پلتفرمها، fooled by randomness، مشکلات در آنالیسیس، استاتیک و نحوه شروع ساخت داشبوردهای مهم، متریکهای مهم و اساسی پرداخت و از خطاهای شناختی در اتوماسیون بازاریابی گفت.