skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

برقراری امنیت کنکور وارد فاز جدیدی شده است

یگانه کربلایی نویسنده میهمان

۱۲ تیر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

قطع اینترنت روز کنکور

برقراری امنیت کنکور به نظر می‌رسد امسال وارد فاز جدیدی شده است و قرار نیست در روزهای برگزاری کنکور قطع اینترنت را تجربه کنیم. رئیس سازمان سنجش امروز اعلام کرده است که برای مقابله با تقلب از دستگاه‌های سیگنال‌یاب استفاده می‌شود که تاثیر آن از قطع کردن دسترسی به اینترنت بیشتر است.

به گزارش پیوست، از ماه‌های قبل از برگزاری نوبت اول کنکور سراسری در دی ماه، زمزمه‌های قطعی اینترنت در روزهای برگزاری آزمون سراسری شنیده می‌شد. نهایتا برخلاف گفته‌های مسئولان مبنی بر این که اینترنت فقط در حوزه‌های برگزاری آزمون قطع می‌شود، تعداد زیادی از مردم قطعی اینترنت همراه را در ساعات برگزاری آزمون تجربه کردند.

عیسی زارع‌پور چندی بعد از برگزاری این آزمون، اعلام کرد که این بار آخرین دفعه‌ای بود که اینترنت برای برگزاری کنکور قطع می‌شد. در روزهای اخیر نیز وزیر علوم، وزیر ارتباطات و وزیر کشور بارها اعلام کردند که این بار دیگر خبری از قطعی اینترنت نیست. امروز عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش که دی ماه سال گذشته گفته بود تجهیزاتی در اختیار برخی داوطلبان است که فقط با قطعی اینترنت می‌توان از کاربرد آن‌ها جلوگیری کرد، اعلام کرده است که در بستر اینترنت تقلبی انجام نمی‌شود. چرا که برای تقلب لازم است از سوالات عکس گرفته شده و به بیرون ارسال شود، همچنین در تقلب باید با حمایت گروهی سئوالات و پاسخ‌ها تهیه شود.

به گزارش ایسنا، رئیس سازمان سنجش گفته که برگشت پاسخ به جلسه امتحان مهم است که سازمان سنجش از این کار نیز با طراحی سیگنال‌هایی مانع می‌شود.

پورعباس گفت: برای برگرداندن پاسخ‌، تمهیدات زیادی اندیشه شده و بر این اساس نسل دوم سیگنال‌یاب‌ها تحت تاثیر دستگاه تولیدکننده موج، وجود یک قطعه الکترونیکی را در داوطلب تشخیص می‌دهند. در مرحله بعد، سازمان سنجش آموزش کشور یک گزارش فنی تهیه می‌کند که نشان می دهد چه کسی تقلب کرده است.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۵۰ نفر را از متقلبان را با کمک سیگنال‌یاب‌های فوق شناسایی کردیم. همچنین باید دقت شود که امروز  دو تیم آشکارساز تقلب داریم که نسل دوم این ابزارها از نسل اول ارتقا یافته‌تر است.

او درباره تاثیر قطعی اینترنت در دی ماه سال گذشته گفت: بعد از برگزاری نوبت اول کنکور، در مورد آثار مثبت و منفی قطع اینترنت تلفن همراه بررسی هایی انجام شد، متوجه شدیم افراد زیادی از قطعی اینترنت و تلفن تاثیر گرفتند؛ چرا که امروزه زندگی مردم به شدت با اینترنت گره خورده است‌. در نشست اخیر مدیران سازمان سنجش هم اعلام کردیم متقاضی قطع اینترنت نیستیم و این امر به نحو شایسته‌ای در حال انجام است و آثار دستگاه‌های سیگنال یاب از قطع اینترنت بیشتر خواهد بود.

https://pvst.ir/fbj

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو