skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

قائم مقام بانک مرکزی: ارزش آفرینی دیجیتالی می‌تواند به سودآوری اقتصادی منجر شود

۱ اسفند ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲ اسفند ۱۴۰۱

قائم مقام بانک مرکزی با تاکید بر خلق ارزش در بانکداری الکترونیکی و نظام پرداخت گفت: خلق ارزش باید در سه بعد اصلی بهبود تجربه مشتریان، عملیات بانکی و اکوسیستم مورد توجه  قرار گیرد. او همچنین اشاره داشت که ارزش آفرینی دیجیتالی می‌تواند منجر به سودآوری اقتصادی شود.

به گزارش پیوست، اصغر ابوالحسنی، قائم مقام بانک مرکزی در نهمین همایش سالانه بانکداری الکترونیکی و نظام‌های پرداخت عنوان کرد: مشتریان و بهبود تجربه مشتری، افزایش کارایی در عملیات بانکی و تعامل با بازیگران جدید و مشتریان در اکوسیستم در ارزش آفرینی دیجیتالی مورد توجه است.

ابوالحسنی درباره ضرورت ارزش آفرینی دیجیتال در اقتصاد کشور گفت: اگر ارزش آفرینی دیجیتالی شکل بگیرد می‌توان به اهداف اقتصادی نظیر سودآوری دست پیدا کرد. چراکه یک بال اصلی سودآوری، کاهش بهینه‌ها است که با بانکداری الکترونیکی می‌توان به شکل معناداری هزینه‌ها را کاهش داد و سودآوری از این طریق محقق خواهد شد.

قائم مقام بانک مرکزی در ادامه به پول‌های جدید اشاره کرد و گفت: پول‌های جدید مشکل‌زا هستند و اینکه پول در کنار فناوری‌های نوین چه روندهایی ایجاد می‌کند. به گذشته که برگردیم می‌بینیم که چگونه در گذشته قدرت‌های جهانی بعد از ۱۹۴۵ پول خود را جهانی کردند و بعد در سال ۱۹۷۳ رابطه پول و طلا را قطع کردند و جهان مدهوش و‌ متعجب از ایجاد این نظم نوین پولی بود و در نهایت این نظم به نفع دلار بود.

او افزود: امروز این قدرت‌های جهانی پول خودشان را در جابجایی پول تحریم می‌کنند.

ابوالحسنی در ادامه گفت: اگر ما در روند الکترونیکی عقب بمانیم مشخص نیست که این نظم نوبت پولی ما را به چه قهقرایی خواهد برد.

قائم مقام بانک مرکزی در آخر با اشاره محورهای نهمین همایش بانکداری الکترونیکی و نظام پرداخت گفت: بستر نظام بانکی امروز تغییر کرده و ما با یک بستر تغییریافته روبه‌روییم. از طرفی باید حواسمان به امنیت و جلوگیری از آسیب‌ها در این زمینه و همچنین حفظ حریم مشتریان نیز باشد.

https://pvst.ir/e7p

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو