skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

استیج «بانوان پیشگام» برای اولین بار در اینوتکس ۲۰۲۳ برگزار می‌شود

سمانه سمیع تحریریه

۹ بهمن ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

اینوتکس ۲۰۲۳ می‌خواهد با برگزاری نشست‌هایی متفاوت و کارآمد، امسال در حوزه زنان کارآفرین و دارای ایده در مبحث فناوری و نوآوری هم بیشتر تاثیرگذار باشد و در استیج «بانوان پیشگام» نقش بیشتری به زنان در این حوزه بدهد. اینوتکس ۲۰۲۳ از ۱۹ اردیبهشت تا ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

به گزارش پیوست، در نشست خبری آغاز ثبت‌نام دوازدهمین دوره از نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (INOTEX2023) مهدی صفارنیا رئیس پارک فناوری پردیس گفت: «اینوتکس فرزند زمان خود است و بر حسب موضوع آن که نوآوری و فناوری است، این رویداد هم مطابق با نیازهای روز جهان و ایران به‌روز می شود. ما در اینوتکس ۲۰۲۳ به دنبال انعکاس دغدغه‌های این حوزه و دستاوردهایی جدید هستیم که نیازهای شرکت‌ها را پوشش دهد. طراحی استیج «بانوان پیشگام» نیز از برآورد نیازهایی بوده است که در سال‌های اخیر آن را ارزیابی کرده‌ایم که در آن زنان علاقه‌‌مند و تاثیرگذار در این حوزه فرصت بیشتری برای ارائه توانمندی‌های خود پیدا کنند.»

اینوتکس سیاست‌گذاران حوزه اینترنت را به شنیدن نقدها دعوت می‌کند

صفاری‌نیا همچنین پیدا کردن بازار برای شرکت‌ها، شبکه‌سازی و یافتن شرکای راهبردی برای استارت‌آپ‌ها را از مهم‌ترین اهداف اینوتکس ۲۰۲۳ دانست و اهداف اینوتکس ۲۰۲۳ را در سه عنوان بخش‌بندی کرد. او هدف اول اینوتکس را پیدا کردن بازیگران کلیدی زیست‌بوم اعلام کرد که هرساله بازیگران جدیدی به آن اضافه می‌شود و جمع بازیگران قبلی و جدید منجر به اتفاقات خوب در اکوسیستم می‌شود. او هدف دوم اینوتکس را جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها بیان کرد و توضیح داد: «در حال حاضر صندوق‌های سرمایه‌گذاری بسیاری به کشور اضافه شده‌اند که به دنبال فرصت‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری هستند و اینوتکس فرصت مناسبی برای این اتفاق است.» او هدف سوم این رویداد را تولید محتواهای ناب آموزشی دانست که از کارگا‌ه‌ها و نشست‌های اینوتکس به دست می‌آید. او در این باره گفت: «در اینوتکس ۲۰۲۳ کسب‌وکارها می‌توانند آخرین یافته‌های خود را عرضه کنند و مخاطبانی که حالا هم به صورت مجازی و هم فیزیکی به اینوتکس دسترسی دارند، از آن بهره می‌برند.»

صفاری‌نیا در ادامه توضیح داد: «با توجه به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور ما هم در اینوتکس در تلاشیم فرصت آشنایی مجموعه‌های بزرگ را با مجموعه‌های نوپای دانش‌بنیان فراهم کنیم. برای شرکت‌های بزرگ، اینوتکس بهترین محمل است و هر سال بزرگ‌تر شدن اینوتکس مصداقی بر این واقعیت است.»

صفاری‌نیا همچنین درباره مشکلات اخیر در زمینه اختلال اینترنت و محدودیت‌های پیش‌آمده گفت: «رویداد اینوتکس موضوعی متفاوت با یک نمایشگاه ساده است و رویدادی است که در آن می‌توان حکمرانان و افراد سیاست‌گذار در حوزه اینترنت را به شنیدن نقدها و نظرات در این حوزه دعوت کرد.» او در ادامه به افزایش بودجه پارک‌های فناوری هم اشاره کرد و آن را موضوع ارزشمندی برای همه فعالان حوزه استارت‌آپی و سرمایه‌گذاری در کشور قلمداد کرد.

سجاد عباسی فشمی دبیر رویداد اینوتکس نیز در مورد نحوه ثبت‌نام در اینوتکس ۲۰۲۳ توضیح داد: «ثبت‌نام اینوتکس ۲۰۲۳ از امروز نهم بهمن‌ ۱۴۰۱ آغاز شده و تا ۲۰ فروردین سال ۱۴۰۲ ادامه دارد. افرادی که تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ ثبت‌نام کنند، مشمول تخفیف ثبت‌نام زودهنگام روی تعرفه‌ها خواهند شد و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی مشمول ۷۰ درصد تخفیف می‌شوند.»

فشمی بخش ویژه و جدید اینوتکس ۲۰۲۳ را مربوط به استیج بانوان پیشگام دانست که زنان کارآفرین و موفق حوزه فناوری می‌توانند تجربه‌های خود را با افراد علاقه‌مند این حوزه به اشتراک بگذارند.

پوستر اینوتکس ۲۰۲۳

فشمی همچنین با اشاره به گزارش سال گذشته اینوتکس، اینوتکس ۲۰۲۲ را با حضور ۴۰۰ شرکت، اتفاق خوبی در اکوسیستم نوآوری و فناوری ایران قلمداد کرد و توضیح داد: «بیش از ۳۰ ساعت سخنرانی و حضور بیش از ۸۰ سخنران با محوریت ارائه تصویری روشن از اکوسیستم استارت‌آپی از بخش‌های جذاب اینوتکس ۲۰۲۲ بوده است. در بخش کافه سرمایه نیز ۴۵۰ جلسه اولیه بین سرمایه‌گذاران و تیم‌ها برگزار شد و میزان جذب سرمایه در بخش کافه سرمایه ۱۵ میلیارد ریال بوده است.» او همچنین قیمت‌گذاری غرفه‌ها را از متری ۶۹۰ هزار تومان عنوان کرد و از علاقه‌مندان و مخاطبان این حوزه خواست برای اطلاع دقیق‌تر از تعرفه‌ها به سایت اینوتکس مراجعه کنند.

علی هزاوه معاون امور فناوری پارک پردیس نیز با اشاره به برگزاری ۱۱ دوره اینوتکس، دوازدهمین دوره آن را فرصت مناسبی برای بازیگران تاثیرگذار این حوزه دانست که در چهار روز می‌توانند با یکدیگر مذاکره کنند و بازیگرانی که به دنبال جذب سرمایه هستند می‌توانند در اینوتکس ۲۰۲۳ محمل مناسب خود را پیدا کنند. او در آخر گفت: «اینوتکس ۲۰۲۳ در سه بخش نمایشگاهی، رویدادهای جانبی و بخش آنلاین با حضور شرکت‌ها، شتاب‌دهنده‌ها، پارک‌های علم فناوری، دانشگاه‌ها سرمایه‌گذاران، فرشتگان کسب‌وکار استارت‌آپ‌ها و رسانه‌های این حوزه برگزار می‌شود و هر یک از استیج‌های مختلف می‌تواند برای افراد، تاثیر خاص و مثبت خود را داشته باشد.»

https://pvst.ir/e2u
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو