skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

دومین رویداد ۹ ژانویه؛ آینده بلاک‌چین در بحبوحه انسداد اینترنت

۱۹ دی ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

رویداد ۹ ژانویه که در مورد آینده کسب‌وکارهای بلاک‌چین، رمزارز و دارایی‌های دیجیتال ایران است، دومین سال برگزاری خود را در غبار ناامیدی اختلال اینترنت و نابودی کسب‌وکارها آغاز کرد.

به گزارش پیوست، آینده کسب‌وکارهای بلاک‌چین، رمزارز و دارایی‌های دیجیتال دو سالی‌است که با شکل‌گیری اکوسیستم رمزارز ایران، به عنوان یک رویداد در حال برگزاری است. این رویداد که براساس تقویم قرار است هرسال در تاریخ ۹ ژانویه برگزار شود، دومین سال برگزاری خود را در سایه نابودی کسب‌وکارهای این حوزه به دلیل مشکلات مرتبط با فیلترینگ و اختلال اینترنت آغاز کرد.

این رویداد قرار است هر سال به موضوعات و چالش‌های مرتبط با بخش‌های مختلف این حوزه مانند رگولاتوری، حقوقی، آموزشی و فرهنگ‌سازی بپردازد و با حضور جمعی از فعالان حوزه رمزارزها سعی در بررسی دستاورها و چالش‌های دارد با این حال در ماه‌های گذشته برخی از فعالان این حوزه به دلایل مختلف تنش‌های شدیدی را تجربه کردند که می‌توان انتظار داشت این تنش‌ها و بازداشت‌ها در سطح وسیع‌تری روی تمامیت اکوسیستم رمزارزها و کسب‌وکارهای مرتبط با آنها در کنار مشکلات اقتصادی و اینترنتی، تاثیر منفی بسزایی داشته باشد.

با همه این تفاسیر قلب تپنده این حوزه یا همان بخش آموزش در سال‌های گذشته فارغ از چالش‌ها همواره با شتاب بالایی در حال فراگیری است. پنل اول رویداد ۹ ژانویه هم به موضوع آموزش اختصاص داشت و در این بخش یزدان عباسی، مدیر کار گروه آموزش و پژوهش انجمن بلاک‌چین هزنیه‌های موضوع آموزش را موضوعی هزینه‌بر دانست و با توجه به همکاری نکردن نهاد‌های دولتی بخش خصوصی را مسئول ترویج آموزش دانست. او با اشاره به این موضوع که بازیگران اصلی این بازار در ایران صرافی‌ها هستند گفت: صرافی بایننس در سال گذشته معادل حدودی ۸ میلیون نفر را از طریق راه‌های ارتباطی آموزشی خود آموزش داده است با این حال در صرافی‌های داخلی شاهد کم کاری هستیم.

در ادامه ضیا صدر، مدرس و تریج‌گر بیت‌کوین و بلاک‌چین موضوع آموزش را شامل دسته‌بندی‌ها و جامعه هدف‌های متفاوت برشمرد و گفت: مسئولیت آموزش در این حوزه نباید برعهده شخص یا نهاد خاصی باشد. این حوزه در مورد آموزش نیازمند آموزش با خلوص بالا است که این خلوص با واگذاری به نهادها و اشخاص محقق نمی‌شود و آموزش مسئولیتی برای همه است.

مدیر عامل اکسکوینو و رئیس هیات مدیره کوینینو هم در بحث آمورش، آموزش از طریق پلتفرم‌های صرافی‌ها را محدود به موضوعات پر ریسک مانند شناخته پروژه‌ها کلاهبرداری و نحوه معاملات رمزارزها برشمردند.

اما حلقه اتصال کسب‌وکارهای رمزارزی شرکت‌های پرداخت‌یاری هستند. صرافی‌های رمزارزی در ماه‌های گذشته با چالشی به اسم سقف تراکنش مواجه شده‌اند که این موضوع در کنار مشکلات دیگر این حوزه باعث تعطیلی صرافی کوین نیک شد. مهدی فاطمیان مدیرعامل زیبال ضمن تایید کاهش تراکنش‌های صرافی‌های رمزارزی گفت: ما در زمینه آموزش به نسبت سال‌های گذشته رشد داشته‌ایم، هرچند که این رشد کافی نبود اما شاهد بلوغ نسبی در میان کاربران هستیم.

محمد حسین امیری، مدیرعامل وینداد هم در مورد چالش حقوقی صرافی‌ها گفت: صرافی‌ها مسئولیتی به صورت مستقیم در مورد آموزش کاربران ندارند اما فارغ از نگاه برندینگ، این کسب‌وکارها باید نگاهی با مسئولیت اجتماعی به موضوع آموزش در میان کاربران داشته باشند.

https://pvst.ir/dwg

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو