نشان: بهجای انتساب دستاوردهای بخش خصوصی به فیلترینگ دلایل واقعی محدودیتها را بگویید
نشان در بیانیهای نسبت به صحبتهای رسول جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی که رشد…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۱۸ دی ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۰ دی ۱۴۰۱
رئیس انتصابی اتحادیه کسب و کارهای مجازی، آٰرمان صفایی، از سمت خود استعفا داده است و این استعفا را در صفحه اینستاگرامش اعلام کرده است.
به گزارش پیوست، هیات عالی نظارت اعضای هیات مدیره اتحادیه کشوری کسبوکار مجازی را در جلسه ۱۲۷ این هیات عزل کرد و اتاق اصناف ایران در آبان ماه، در نامهای به هیات عالی نظارت حسین کلانتری، آرمان صفایی، عباس اسماعیلزاده، علی بابایی چمشه احمدرضایی، مهدی خدادادی، محمد حسین پرمایون را به عنوان اعضای هیات مدیره اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی منصوب کرد. در همان زمان آرمان صفایی را به عنوان رئیس جدید اتحادیه منصوب شد و قرار بود تا زمان برگزاری انتخابات هیات مدیره انتخاب شده مدیریت اتحادیه را برعهده گیرند و فرایند برگزاری انتخابات را فراهم کنند.
هر چند قرار بود اعتبارنامهها اعضای جدید اتحادیه ظرف ۱۰ روز ابلاغ شود اما به نظر میرسد اعتراض به دیوان عدالت اداری و مشخخص نشدن نتیجه اعتراض تا کنون موجب شد تا اعتبارنامههای جدید ابلاغ نشود و در نهایت آرمان صفایی از این سمت خود استعفا داد.
اقدام هیات عالی نظارت در عزل اعضای هیات مدیره کسبوکارهای مجازی در شرایطی صورت گرفته بود که هیات عمومی دیوان عدالت اداری در حکمی که ۱۰ آبانماه صادر کرد امکان عزل اعضای هیات مدیره اتحادیه کسبوکارهای مجازی را از هیات عالی نظارت گرفته و اعلام کرده بود، چون حکم قضایی صادر میشود این حکم باید از طریق دادگاه صادر شود. همین اظهار نظر هیات عمومی دیوان عدالت اداری موجب شد تا هیات مدیره گذشته مجدد اعتراض خود را دیوان عدالت اداری اعلام کنند.
آرمان صفایی در پست اینستاگرامی خود توضیحی در مورد چرایی این استعفا نداده و تاکید کرده که به قدر کافی اتحادیه در حاشیه بوده و نمیخواهم این موضوع نیز حاشیه جدیدی ایجاد کند.
او اظهار امیدواری کرده تا افرادی که این مسئولیت را برعهده خواهند گرفت بتوانند مسئولیت اصلی اتحادیه که حفظ منافع کسب و کارهای آنلاین است را به درستی ایفا کنند.
اتحادیه کسب و کارهای فضای مجازی طی یک سال گذشته با حاشیههای زیادی مواجه شده است و پس از لغو برگزاری انتخابات در فروردین ماه امسال برای چندمین بار پیدر پی و در نهایت دستور وزیر برای تفکیک اتحادیه کسب و کارهای مجازی به دو اتحادیه توزیعی و خدماتی موجب شد تا اتحادیه به صورت کامل کارکرد خود را از دست بدهد و در گیر مسائل جانبی شود.
طبق اعلام بسیاری از کسب و کارهای مجازی که منتظر دریافت جواز کسب خود هستند چندین ماه است که هیچکدام از آنان نتوانستهاند جواز کسب دریافت کنند و از همین رو برای دریافت اینماد و در گاه پرداخت نیز با مشکل مواجه شدهاند.
رسانه کارنگ از انتصاب مینا مهرنوش به عنوان رئیس جدید اتحادیه کسبوکارهای مجازی با حکم دبیر هیات عالی نظارت بر سازمانهای صنفی کشور تا زمان برگزاری انتخابات این اتحادیه خبر داد.
به نظر میرسد مهرنوش قرار است تا زمان برگزاری انتخابات این اتحادیه، ریاست این نهاد صنفی را برعهده داشته باشد.