آمریکا دو نهاد چینی را به اتهام مشارکت در هک زیرساخت و وزارت خزانهداری تحریم کرد
دولت بایدن روز جمعه از تحریمهایی برای دو نهاد چینی متهم به حمله سایبری خبر…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۳ آبان ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
۵۷ درصد از کسانی که با گوشی هوشمند به گوگل مراجعه میکنند تنها به مشاهده نتایج در گوگل بسنده میکنند و روی لینکها کلیک نمیکنند.
به گزارش پیوست، بررسیهای Semrush آمار نگرانکنندهای برای کسبوکار تبلیغاتی گوگل به تصویر میکشد. تنها ۰.۰۲ درصد از کاربران موبایلی روی تبلیغات پولی کلیک میکنند و ۲۹.۳ درصد از کاربران گوشی هوشمند در اولین جستوجوی خود به نتیجه مطلوب نمیرسند و باید کلمات کلیدی را دوباره تغییر دهند.
این آژانس بازاریابی در بررسیهای خود از ۲۰ هزار کاربر ناشناس و ۶۰۹ هزار و ۸۰۹ جستوجو استفاده کرده است. نتیجه بررسیها نشانگر تفاوت فاحش میان ترافیک دسکتاپ و موبایل است.
آمار برای کاربران دسکتاپ وضعیت بهتری دارد. این مطالعه نشان میدهد با اینکه بیش از ۳۰ درصد کاربران دسکتاپ هم جستوجویهای گوگل خود را اصلاح میکنند، اما ۷۵ درصد روی یکی از نتایج جستوجوی گوگل کلیک کردهاند.
به طور میانگین ۴۵ درصد از کاربران دسکتاپ در کمتر از ۱۰ ثانیه پس از جستوجو درباره ورود به وبسایت تصمیمگیری میکنند و این نرخ در بین کاربران موبایلی به ۳۳ درصد کاهش مییابد.
همچنین احتمال ورود به دو صفحه در یک جستوجو برای کاربران دسکتاپ بیشتر از کاربران گوشی هوشمند است و دسته دوم معمولاً پس از جستوجوی یک موضوع، همان موضوع را در بخش ویدئوها جستوجو میکنند.
تفاوت سطح مشارکت این دو گروه اتفاقی نیست. بر اساس بررسیهای Semrush، تفاوت این دو گروه دلایل ساختاری دارد.
برای مثال کاربران گوشی هوشمند سریعتر و راحتتر از دسکتاپ صفحه را بالا و پایین میکنند و به همین دلیل کمتر با بخش پاسخ سوالات و بخشبندیهای گوگل ارتباط میگیرند. با این حال درصد جستوجوی دسکتاپی که به کلیک روی سایت منتهی نمیشوند نشان میدهد بخش سوالات متداول گوگل و پنجرههای این موتور جستوجو بر تعداد کلیکهای کاربران تاثیرگذار است.
بدترین حالت برای تولیدکنندگان محتوا این است که مخاطب بدون مراجعه به وبسایت، پاسخ خود را از درون موتور جستوجوی گوگل استخراج کند. با این حال گوگل با یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی در تلاش است موتور جستوجوی خود را متحول کند.
نسل Z بیشتر از نسلهای پیشین برای پیدا کردن پاسخ سوالاتش به اپلیکیشنهای اجتماعی از جمله یوتیوب و تیکتاک مراجعه میکند و گوگل به این مساله توجه دارد. پرابهاکار راگوان، مسئول دانش و اطلاعات گوگل، در مصاحبهای با تککرانچ گفت، این شرکت به دنبال راههایب برای ایندکس بهتر محتوای شبکه اجتماعی است.
او در این مصحابه توضیح داد: «بر اساس مطالعههای ما، چیزی حدود ۴۰ درصد از جوانان وقتی به دنبال جایی برای صرف ناهار هستند به گوگلمپ یا موتور جستوجوی گوگل مراجعه نمیکنند. آنها از تیکتاک یا اینستاگرام استفاده میکنند.»
منبع: Forbes