skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

ای‌ کیو‌ سای، چهارراه و دیجی‌سان در ششمین رویداد «نونمایی» معرفی شدند

سمانه سمیع تحریریه

۱۳ تیر ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

سه محصول دیجی‌سان به عنوان نمایشگر تجاری، ای‌ کیو سای به عنوان شرکت طراحی و ساخت پارک تجربه و چهارراه به عنوان سامانه هوشمند مدیریت ناوگان در ششمین رویداد «نونمایی» معرفی شدند.

به گزارش پیوست، میلاد صدرخانلو رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری در این باره گفت: رویداد نونمایی، نمایش نوآورانه ویترین محصولات نوآور و فناور در کشور با تمرکز بر ناحیه نوآوری پردیس است و در هر رویداد سه محصول برگزیده به معرفی کسب‌وکارها و کارشناسان خواهد رسید. این رویداد فصلی است و اولین رویداد سال ۱۴۰۱ قلمداد می‌شود، رویداد بعدی «نونمایی» در شهریورماه و با تمرکز بر محصولات و استارت‌آپ‌های دانش‌بنیان حوزه زیبایی و سلامت برگزار می‌شود.

صدرخانلو مهم‌ترین هدف این رویداد را کمک به شرکت‌ها و استارت‌آپ‌های فناوری پردیس برای فروش محصولات و توسعه محصولات خواند و ادامه داد: هدف از این رویداد تنها نمایش محصولات نیست، بلکه هدف غایی عرضه و به فروش رساندن خدماتی است که شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌دهند.

ای‌ کیو‌ سای؛ تعامل بیشتر کسب‌وکارها با مخاطبان از طریق پارک تجربه

علی وکیلی هم‌بنیان‌گذار و مدیر اجرایی ای کیو سای شرکت طراحی و ساخت پارک تجربه، در ارتباط با پارک‌های تجربه گفت: هر پارک تجربه سالانه ظرفیت بازدید تا صد‌ها هزار بازدیدکننده را دارد که هر بازدیدکننده می‌تواند سفیری مبلغ برای تجربه‌های اکتشافی خود باشد. علاوه بر اینکه پارک‌های تجربه بستری برای ارتباط نزدیک با مخاطبان یک سازمان نیز هستند.

او در ادامه توضیح داد: ای‌ کیو‌ سای از تابستان ۹۶ با بهره‌برداری از اولین پارک تجربه خود، «باغ علم» شرکت LG در باغ کتاب تهران، آغاز به کار کرد و با تجاری‌سازی ایده‌های جوانان نخبه، سه پروژه بزرگ در ایران، روآندا و عراق مسیر خود را ادامه داد.

پارک‌های تجربه می‌توانند نمایشگاه‌هایی تعاملی برای نمایش دستاوردهای کارخانه‌ها و سازمان‌ها باشند و در آن به کمک اِلمان‌های فناورانه، محصولات خود را به نمایش بگذارند و بستری برای فرهنگ‌سازی و ارتباطات نزدیک با مخاطبان باشند. به عقیده وکیلی، پارک‌های تجربه همچنین می‌توانند یک پارک علمی برای کودکان و نوجوانان باشند و در بازنمایی تصاویر جهان آینده و فضا به آنها کمک کنند. ای کیو سای تاکنون در باغ علم شرکت ال‌جی در باغ کتاب تهران، و پارک تجربه شهر نجف عراق محصولاتش را ارائه کرده‌ است.

سعید اشتیاقی
سعید اشتیاقی، بنیان‌گذار چهارراه، این سامانه را عاملی برای کاهش تصادف‌ها هم می‌داند.

چهارراهی برای هوشمندسازی مدیریت ناوگان

سعید اشتیاقی، رئیس هیات مدیره شرکت سپیتا الکترونیک فراز و بنیان‌گذار سامانه چهارراه به عنوان سامانه هوشمند مدیریت ناوگان، درباره این سامانه توضیح داد: چهارراه تنها سامانه‌ای برای ردیابی وسایل نقلیه نیست. بلکه می‌تواند با سنسورهای خود باعث ایجاد امنیت، عدم امکان سرقت و حتی کاهش تصادفات شود. سامانه چهارراه تنها با اینترنت کار نمی‌کند و می‌تواند از طریق اس‌اماس و کد دستوری نیز صاحب خودرو را از لوکیشن خودرو باخبر کند. تاریخچه حرکت و تحلیل رفتار راننده نیز از بخش‌هایی از سامانه است که می‌تواند به ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی کند. علاوه بر اینکه می‌تواند مسافت‌ طی‌شده را تخمین بزند و به این شکل برای شرکت‌های بیمه که بر اساس مسافت طی‌شده خودروها را بیمه می‌کنند نیز مفید باشد.

برگزاری جلسات B2B در رویداد «نونمایی»

دیجی‌سان نسل دیجیتالی تابلوهای شهری

«نسیمه قریشیان» مدیر شهر هوشمند شرکت دیجی‌سان (نمایشگر تجاری) نیز ارائه فناوری دیجیتال ساینیج (تابلوهای دیجیتالی) را در ایران نوپاتر از سایر کشورهای پیشرفته دانست و گفت: در دیجی‌سان توسعه‌ نرم‌افزار‌های دیجیتال ساینیج و تولید سخت‌افزارهایی مثل نمایشگر تجاری، کیوسک‌های indoor و outdoor، آینه هوشمند، کامپیوتر یکپارچه (AiO)، باکس هوشمند و غیره صورت می‌گیرد. سامانه دیجی‌سان امکان اجرا روی نمایشگرها و کیوسک‌ها را دارد و همچنین سیستم‌عامل این سخت‌افزارها می‌تواند بنا بر نوع کاربرد کسب‌وکارها ویندوزی یا اندرویدی باشد و با اینترنت وای‌فای و سیستم GPS قابل اجراست. این خدمات به دو بخش اطلاع‌رسانی از طریق کیوسک‌های مستقر در شهر و نمایشگرهای نصب‌شده در داخل خودرو، مترو یا مانند آن تقسیم می‌شود و کاربران می‌توانند در این سامانه چند فعالیت را مدیریت و مانیتور کنند.

قریشیان یکی از اهداف خدمات دیجی‌سان را کمک به محیط‌زیست برشمرد و ادامه داد: در شرایطی که هرساله هزینه‌های کلانی صرف ساخت پوستر و بیلبوردهای تبلیغاتی می‌شود و سپس آنها تبدیل به زباله می‌شوند، دیجی‌سان به کمک تابلوهای دیجیتالی این مشکل را نیز حل کرده و از این طریق گامی در جهت کاهش تولید زباله‌ برداشته است.

امیر احمد سپهری نیز در بخش دیگری از این نشست به معرفی سامانه راداری نسل چهارم ثبت تخلفات ترافیکی (هوشمند آسیا) پرداخت و توضیح داد: گروه هوشمند آسیا از سال ۷۲ شروع به کار کرده است و حالا در نسل ۴ رادارهای ترافیکی می‌تواند با کمک سنسورهایی برای حفظ فاصله بین خودروها و کنترل سرعت ترافیکی حداقل از ۵۰ درصد تصادف‌های رانندگی جلوگیری کند و حتی امکان ایجاد تصادفات جعلی و ساختگی را به صفر برساند.

https://pvst.ir/cot
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو