پرداختهای روزمره ما از منظر مبلغ پرداخت به دو دسته کمارزش و با ارزش بالا تقسیم میشوند. این تقسیمبندی از این جهت صورت میگیرد که این دو نوع پرداخت تفاوتهای محسوسی با یکدیگر دارند. حتما برای شما هم اتفاق افتاده است که با مشکل پول خرد در تاکسی، فروشگاه، سوپرمارکت، نانوایی و... برخورد کنید. حتما گاهی پیش آمده که از بخشی از پول خود گذشته باشید تا دردسر تعامل با فروشنده یا خریدار محصولتان را از سر خود وادارید. شاید حتی گاهی برایتان موضوع از این هم پیچیدهتر شده باشد یا دیده باشید افرادی را که بر سر باقیمانده پولشان دعوایی به راه انداخته باشند و کار به جاهای باریک کشیده شده باشد! حتما با خود گفتهاید هزار یا دو هزار تومان که ارزش این کارها را ندارد. یا گاهی پیش آمده است که به خاطر زمانبر شدن فرآیند پرداخت یا گرفتن مابقی پول روزنامهای که هر روز صبح از دکه روزنامهفروشی کنار ایستگاه اتوبوس میخرید، شاهد حرکت اتوبوس بوده و دیرتر به محل کار خود رسیدهاید یا از کاری جا ماندهاید یا از طرف معامله خشمگین شدهاید. این موارد و موارد مشابه و حتی بعضا عجیبتر باعث ایجاد جرقهای در ذهن هوشمندان حوزه پرداخت و منجر به پروراندن ایده پرداخت خرد شده است. این ایدهها هوشمندسازی و آسان کردن فرآیند پرداخت خرد را با استفاده از الکترونیکی کردن آن، هدفگذاری کردهاند. پرداخت خرد (Low Value Payment) به پرداختهای روزمره کمارزشی گفته میشود که طبق استاندارد کشورمان مبالغی زیر 40 هزار تومان دارند. این مبلغ در کشور انگلستان 15 پوند بوده و اخیرا به 20 پوند افزایش یافته است، یعنی مبلغی بیش از دوبرابر استاندارد کشور ما. اهمیت پرداخت خرد اما ببینیم پرداخت خرد با تعریف انجامشده، ارزش برنامهریزی دارد یا خیر؟ به عبارت دیگر ببینیم آیا حجم پرداختهای زیر 40 هزار تومان در کشور چقدر است؟ آیا به قدری...
با سلام و خسته نباشید …در صورت دریافت اطلاعات بیشتر در حوزه پرداخت خرد چه پیشنهاد دیگری وجود دارد؟ در صورتی که کانال ارتباطی دیگری وجود دارد راهنمایی بفرمایید….
با سلام و خسته نباشید ..ممنون از مطالب کامل و مفیدتون …فقط اگر کمی با تصاویر و انیمیشن ها هم کار میشد بهتر میبود
با سلام و خسته نباشید …در صورت دریافت اطلاعات بیشتر در حوزه پرداخت خرد چه پیشنهاد دیگری وجود دارد؟ در صورتی که کانال ارتباطی دیگری وجود دارد راهنمایی بفرمایید….