مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۱۴ بهمن ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
مدیرعامل ازکی براین باور است که در سبد اقتصادی مردم در حال حاضر نیازی به لایههای پیشرفته بیمه وجود ندارد و بازاری تا سالهای آینده برای فروش آن نیز مهیا نیست.
به گزارش پیوست، حامد ولیپوری، مدیرعامل ازکی در لایو اینستاگرامی پیوست ابتدا در پاسخ به سوال آرش برهمند که چرا در صنعت بیمه تابهحال واژگونی رخ نداده است، گفت: اتفاقی که برای مثال در صنعت حمونقل اتفاق افتاد، قرار نیست در بیمه هم اتفاق بیفتد و این موضوع دو دلیل دارد. دلیل اول این است که به طور کلی صنعت بیمه به شدت وابسته به بازگشت مشتری است و کانالهای صنعت بیمه به شدت تلاش میکنند که مشتری را جذب کنند اما مشتری چسبندگی بالایی به کانالهای فروش آفلاین دارد و معمولا این اتفاق به آهستگی پیش میرود.
او ادامه داد: صنعت بیمه تنها صنعتی در دنیا است که از مشتری پول میگیرد و هیچ چیزی به او تحویل نمیدهد پس باید اعتماد بالایی وجود داشته باشد که فردی از یک کانال بیمه خریداری کند. یکی از دلایل وابستگی افراد به کانالهایی که پیش از این از آنها بیمه خریداری میکردند هم همین است.
ولیپوری در پاسخ به این سوال آرش برهمند که آیا ممکن است دلیل این مسئله توجه بیشتر به مشتری در کانالهای آفلاین باشد، پاسخ داد: ما به مسئله توجه به مشتری دقت ویژهای داشتهایم و همین حالا هم نرخ بازگشت مشتریهای ما از میانگین صنعت بیمه بسیار بالاتر است؛ ما سختترین متد سنجش کیفیت ارائه خدمت به مشتری را انتخاب کردیم و در تمام سالهای گذشته آن را بالای ۷۰ درصد نگه داشتیم که استاندارد بالایی است.
ولیپوری در ادامه در رابطه با سوالی در خصوص اینکه آیا وضعیت رگولاتوری این حوزه مانع رشد پلتفرمهای اینشورتک شده است؟ پاسخ داد: داینامیک حاکم بر اینشورتک و فرایندهایی که برای بازاریابی نیاز دارد، فرایندهایی است که قانون گذار اصلا راجعبه آنها هیچ ایدهای ندارد و در بسیاری از مواقع درک مشترکی وجود ندارد و همین باعث شده بعضی مواقع بیمه مرکزی برای قانونگذاری یا ایفای نقش نظارتی خود مجبور است در کسبوکار ما ورود کند.
او ادامه داد: بخشنامهای تیرماه امسال از سمت بانک مرکزی مبنی بر اجباری شدن دریافت مجوز از این نهاد صادر شد، قطعا روی رشد این بازار تاثیر زیادی گذاشت. با اینحال من فکر میکنم ما در جای درستی هستیم و همین حالا در تلاشایم که وارد بازار ترکیه شویم و در ازبکستان هم کار را شروع کردهایم.
مدیرعامل ازکی در این باره که چرا همه میگویند کار استارتآپهای اینشورتک در ایران تنها فروش بیمه است، گفت: پاسخ به این سوال ساده است. فضای اقتصادی کشور ما به گونهای است که مردم در لایههای پیشرفته به دنبال بیمه نمیروند؛ اگر همین حالا شما از یک فرد درباره بیمه بپرسید، بیمه برای او در حد بیمه ماشین یا کار تعریف میشود و اگر شما بخواهید بیمههای دیگری بفروشید سبد اقتصادی مردم نیاز به آن محصول ندارد و برای آن بازاری هم وجود ندارد.
او براین باور است که ایجاد کردن این نیاز در بازار به آموزش نیاز دارد که این آموزش هم هزینههای سنگینی در پی دارد و گزینه جذاب برای این مجموعه این بوده است که صنایع دیگر را در نظر بگیرد. در همین رابطه ازکی اخیرا تلاش کرده که با پلتفرم ازکیوام وارد فضای لندتک شود.
او در ادامه در رابطه با چالشهایی که استارتآپهای اینشورتک با نمایندگیهای آفلاین بیمه دارند، گفت: این طبیعی است نمایندهها کسبوکار ما را متضاد با کسبوکار خودشان میدانند که بخشی از آن درست است اما از یک سوی دیگر ما میتوانیم دشمنی باشیم که سبب خیر می شود. بازار اجباری بیمه، جریان نقدینگی خوبی ایجاد میکنند و نمایندههای بیمه نیز تمرکز خوبی روی آن ایجاد کرده اند. در تمام دنیا میتوان بیمه را با کمک بازاریابیهایی که رودررو انجام میشود، بهتر فروخت. در نتیجه بازار آفلاین بیمه قطعا فعالیت خواهد کرد چون خود محصول بیمه محصول پیچیدهای است.
او ادامه داد: فروشندههای بیمه به زودی ابزارهایی را دریافت خواهند کرد که میتوانند بیمه را بهتر بفروشند و کانال فروش آفلاین بیمه قطعا از بین نخواهد رفت؛ ۶۰ درصد صنعت بیمه به گونهای است که به صورت آفلاین بهتر میتوان آن را فروخت.
استارتآپ بیمیتو در سال ۱۳۹۵ بود که کار خود را در حوزه اینشورتک آغاز کرد. کمی بعد ادغام این مجموعه با استارتآپ ازکی اعلام شد و این دو مجموعه به مدت دو سال در قالب دو برند در کنار یکدیگر به فعالیت خود در حوزه فروش و مقایسه بیمه ادامه دادند اما در آذر ماه سال جاری تصمیم گرفتند این فعالیت را تحت نام برند واحد ازکی ادامه بدهند؛ حالا این مجموعه فعالیت خود را با حامد ولیپوری به عنوان مدیرعامل و تیم لطیف به عنوان رئیس هیات مدیره ادامه میدهد.