دسترسی هکرهای وزارت خزانهداری آمریکا به ۳ هزار فایل و ۴۰۰ کامپیوتر
هکرهایی که آمریکا آنها را تحت حمایت دولت چین میداند چندی پیش به وزارت خزانهداری…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۱ آبان ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲ آبان ۱۴۰۰
اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای شرکت مخابرات ایران که در سایت کدال منتشر شده است نشان میدهد در ۶ ماه اول امسال (۱۴۰۰) با توجه به افزایش هزینهها، سود این شرکت ۵ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل (۱۳۹۹) شده است.
به گزارش پیوست، شرکت مخابرات ایران در پایان سال گذشته برای اولین بار در تاریخ فعالیت خود، زیانده شد و از محل فعالیتهای بخش ثابت ۱۷۶۰ میلیارد تومان زیان در حسابهای خود نشان داد. اکنون صورتهای مالی این شرکت نشان میدهد مخابرات نه تنها نتوانسته است زیان خود را جبران کند، بلکه با افزایش هزینه، سود کمتری در ۶ ماه اول سال ۱۴۰۰ کسب کرده است.
زیاندهی شرکت مخابرات ایران که به افزایش همزمان هزینهها و ثابت ماندن تعرفهها و درآمدهای این شرکت نسبت داده میشود در شرایطی به صورت عمومی اعلام شد که رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران به صورت ضمنی مدیران قبلی را متهم به پنهان کردن آن میکند. ابراهیم محمودزاده در گفتوگو با پیوست گفته بود: «به هر حال همه دچار نواقصی بودهاند که شامل دوستان ما در گذشته مخابرات هم هست. آنها در فرایند نزولی و ضرر بودند و در سهماهه اول ۱۳۹۹ نشان دادند که در حال ضرر کردن هستند؛ اما در سال ۹۸ این را نشان ندادند. ما در سه ماه آخر سال (۹۹) آمدیم و سه ماه اول، نخستین بار بود که دوستان ضرر را نشان دادند که فقط یک گام بود. ما میتوانستیم ضرر آخر سال را بیشتر یا کمتر نشان بدهیم و یک کار مهندسی شده انجام بدهیم اما با قواعد حسابداری در تضاد است و علمی و استاندارد عمل کردیم.»
اطلاعات مالی مخابرات نشان میدهند در حالی که درآمدهای عملیاتی شرکت مخابرات در ۶ ماه اول امسال نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته است؛ اما بهای تمامی شده این درآمدها ۳۶ درصد افزایش داشته است. همچنین افزایش هزینههاى فروش، ادارى و عمومى و سایر هزینهها این شرکت در نهایت منجر به کاهش ۲۸ درصد سود عملیاتی شرکت مخابرات ایران شده است.
از سوی دیگر مالیات بر درآمد شرکت مخابرات در سال جاری ۲۱ درصد افزایش یافته است و همه اینها باعث شدهاند سود این شرکت در ۶ ماه اول امسال ۵ درصد کمتر از نیمه اول سال گذشته باشد. شرکت مخابرات به دلیل آنکه ۹۰ درصد سهام همراه اول را در اختیار دارد، در نهایت از مجموع بخشهای ثابت و سیار، زیانده نیست؛ اما در بخش ثابت زیان دارد.
شرکت مخابرات ایران که گفته میشود ۱۸ هزار میلیارد تومان بدهی به اشخاص حقیقی و حقوقی دارد، برای پرداخت مطالبات معوق مانده کارکنان و بازنشستگان خود تصمیم دارد هزار میلیارد تومان از سهم همراه اول را به صورت بلوکی واگذار کند و همچنین در مزایدههای مختلف، بخشی از املاک خود را برای فروش گذاشته است.