وزیر ارتباطات پیشنهاد داد: کارگروهی برای بررسی مشکلات مخابرات تشکیل شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با مدیران ارشد شرکت مخابرات ایران پیشنهاد کرد…
۱۴ شهریور ۱۴۰۰
حسین حاتمی در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات:
۳۰ مرداد ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۱ دی ۱۴۰۰
نماینده آذربایجان شرقی در ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی با انتقاد از وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات از اینکه در هیچ شبکه اجتماعی عضو نیست، برنامههای عیسی زارعپور را مبهم و صرفا پژوهشی دانست که عملی نیستند.
به گزارش پیوست، نماینده آذربایجان شرقی در نشست علنی نوبت دوم امروز (۳۰ مردادماه) مجلس در جریان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم با استفاده از زمان باقیمانده علیاصغر عنابستانی به عنوان مخالف برنامه پیشنهادی عیسی زارعپور، وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه برنامههای زارعپور ابهام دارد، گفت: «زارعپور در زمان تصدی معاونتی در وزارت ارشاد با تندروی باعث عدم دریافت مجوز از سوی بسیاری از کسب و کارهای مجازی شد که منجر به تعطیلی آنها شد. با اینکه فضای مجازی با همه حواشی بخشی از زندگی روزمره مردم است؛ اما زارعپور به پلتفرمها هیچ اعتقادی ندارد و در هیچ فضای مجازی عضو نیست و برنامههای او نیز صرفا ابعاد پژوهشی داشته و عملی نیست.»
حاتمی در ادامه اضافه کرد: «وزیر پیشنهادی باید از ظرفیت اقتصاد در فضای ارتباطات بهره ببرد که وزیر پیشنهادی اطلاعی از آن نداشته یا در برنامههای خود از آن نام نبرده است. مزیتهای فناورانه وزارت ارتباطات با دایره عمل حوزه فناوری قوه قضائیه تفاوت دارد و این موضوع نباید ملاکی بر تصدی این وزارتخانه شود. ضمن اینکه برنامههای او فاقد اهداف کیفی و کمی بوده و قابلیت ارزشگذاری ندارد.»
به گفته حاتمی مسائل جاری و حاشیهای وزارت ارتباطات، مشکل کارمندان و کارکنان روستایی و همچنین شرح وظایف مخابرات هیچ جایگاهی در برنامههای عیسی زارعپور ندارد. او تاکید کرد که تعدد تصمیمگیران در بخش ICT که باعث بروز مشکل شده در برنامه زارعپور نبوده و برای حل مشکلات دفاتر پیشخوان برای مثال مشکل ۵۷۰ دفتر آذربایجان شرقی، برنامهای ذکر نشده است.
نماینده خداآفرین در ادامه صحبتهای خود به حذف برنامههای روبیکا و ذرهبین در گوگلپلی اشاره کرد و گفت:«حذف این اپلکیشنها کلاهبرداری است و برنامه زارعپور برای برخورد با پلتفرمهای خارجی نامشخص است.»